emili878 Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Już spotkałam tylko, że wyglądała identycznie jak ja Co byś zrobił gdybyś obudził się w willi i to była twoja własna willa bo podczas snu wygrałeś totka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Nie wiedziała, o co chodzi, a więc zaczęłabym szukać gdzieś mamy. Co byś zrobił, gdyby przez okno wleciała Ci Rainbow Dash i zrobiła burdel bałagan? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 (edytowany) Zależy gdzie by była...jeżeli w Polsce to sprzedaję i kupuje wille w Norwegii c: *wkurw* -A WPEJDOL CHCESZ?!*tak,nie daje dojść do słowa c:*CHCESZ?!AFRED,MAM ZADANIE DLA CIEBIE!. D:< Co byś zrobił gdybyś okazał się demonem a twoja ulubiona ostać/ukochana osoba aniołem i wasz związek nie miał by sensu? xD Edytowano Sierpień 21, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Sciągnęła bym Leviego na złą stronę mocy xD Co byś zrobił gdybyś zamienił się w nyan cata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Dobry powód do mordu na sobie c: Co byś zrobił gdybyś zaczął 3 wojnę światową? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Przytuliłabym Ivana i prosiła żeby mnie obronił CO byś zrobiła gdyby Ivan cię straszył Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Ivuś mnie straszył?Zawołałbym 2p Afiego i Denmarka,niech mnie bronią Co byś zrobił gdyby Denmark Cię zaciągną do ciemnej uliczny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Nie wiem kto to jest więc pewnie nie było by to nic miłego. Co byś zrobił/a gdybyś utkną./eła w windzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Zaczęłabym ostro panikawsć. Dalej xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Zadzwoniłbym po pomoc. O ile się orientuję, w windach jest gdzieś zawsze numer do serwisu tak na wszelki wypadek. Dalej, nie mam weny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Załatwiłbym to na 2 sposoby. -wykorzystałbym doświadczenie nabyte w jednostkach specjalnych i po linie bym się wydostałbym z szybu -dzwonię do Twi i mnie teleportuje. Co byś zrobił/-a jakbym nauczył się zaklęcia zmieniającego dziewczynę w futanari i użyłbym zaklęcia na kotołce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Patrzyłabym. Co byś zrobił gdyby Luna wymordowała wszystkie kucyki ? ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Dokończyłbym dzieła... Luna też kucyk nie ? Co byś zrobił gdyby Hasbro zrobiło z całego Mane6 Alicorny ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Pomyslalabym, że się nacpalam. Brak weny, dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 (edytowany) Prawdopodobnie zamieszkałabym na jakim odludziu gdzie zbzikowałabym i pewnie popełniła samobójstwo. Co byś zrobił gdyby twój dom zmienił się w szałas? Edytowano Sierpień 21, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Szałas to już jest w moim pokoju Co by było gdybyś jakimś cudem zmienił swoją płeć na tydzień, a miałbyś w tym czasie odebrać jakąś nagrodę (na przykład dyplom?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Przebrałabym się za siebie i musiała jakoś uzupełnić brak piersi. CO byś zrobiła gdyby zaatakowałabym Cię z całą drużyną zwiadowców (bez Mikasy bo Mikasa by za Erenem ciągle stała i się tulała >.<) bo niby jesteś tytanołakiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 -że co?! wynocha mi z wanny! *jakiś czas później* wypad! Bo byście zrobili jakby ktoś pomylił waszą płeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 - Spoko często mnie mylą z chłopakiem Co byś zrobił gdyby jakaś dziewczyna którą nie da się po prostu pomylić z chłopakiem powiedziała, że ją ciągle z chłopakiem mylą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 "Przykro mi,peszek :c" Co byś zrobił jeżeli w Equestrii panowała Księżniczka Obama? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Zabiła i wpuściła na tron Krysie Co byś zrobiła gdyby twój ulubiony paring został brutalnie zniszczony przeze mnie i wszystkich zwiadowców Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Zabiła byś mnie i Isia?;_; Co byś zrobił gdybym przyszła do cb? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Tulas?! Co byś zrobiła gdybym się znikąd pojawiła i cię hugnęła xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 ZABIORE CIE DO DOMU,NIE POWIEM NIC NIKOMU x'D CO byś zrobił gdybym Cie spotkała w autobusie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 A jak myślisz? ( Hug xD) Co byś zrobił/a gdybym dostała Hugomanii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się