izy97 Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Gandzia :-( znam wysokoprocentową odtrutkę na wszystko rosyjskiej produkcji! a jak nie zadziała to palec do gardła i wychodzi. a potem spytał AJ czemu. podaję dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Jak tylko bym się wyleczyła, ukradłabym jej stodołę i psa, zrobiła z nich sok i kazała jej to wypić, później wępchnęłabym jej takie samo jabłko do pyska. Co byś zrobił, gdyby przyszedł do Ciebie CJ i próbował udubić krzesłem, a za nim wojsko i FBI z informacją, żebyś się umył i spał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akiria Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Poszłabym spać Co byś powiedział CMC, gdyby zapytały się Ciebie o to, jaki CM mają zdobywać teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Wymyśliłabym cos niemożliwego Co byś zrobił gdybyś miał własnego Sebastiana lokaja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Poszłabym spać A co z myciem ty brutalu? Gdybym miała swojego lokaja Sebastiana, nazwałabym go Andrzej, a potem kazałabym mu udubić Fluttershy ode mnie, ot co. Ech, dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 (edytowany) Kazał bym mu ustawić proste zwykłe biurko szkole, na nim moje wszystkie książki i usiadłbym przy nim, po czym był pierdykną tym stołem i poszedł do kompa. Co byś zrobił/a gdybyś kupił/a mleko a to mleko nie było by mlekiem tylko roztopionym zmutowanym masłem. (jak masło może być zmutowane ? - nieważne.) Edytowano Wrzesień 19, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 (edytowany) Wysłałabym je do Fluttershy, przyda jej się do smażenia zwierzątek. Co byś zrobił, gdyby Somberek do Ciebie przyszedł i zaczął śpiewać "Celestia Ballad" głosem Rainbow Dash? Edytowano Wrzesień 19, 2013 przez Hidoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Go home Somberek, you're drunk. Co byś zrobił gdyby wszyscy ludzie na całej planecie zamieniliby się w kucyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akiria Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Wypatrywałabym Celestii. Co byś zrobił, gdyby Discord sprawił, że musisz bez przerwy tańczyć sambę ze Snowflakem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Zmusiłbym go zebym przestał. A jak nie to żebym chociaż tańczył Harlem Shake'a. *podaje dalej* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Tańczyłbym Co byś zrobił gdybyś został Discordem z mlp? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akiria Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Jak to co? Mleko czekoladowe Co byś zrobił, gdyby Cadence użyła swojej magii i sprawiła, że zakochasz się w Tomie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Pewnie założyłbym szczęśliwą rodzinę z dziećmi (małe Tomusie ) . Co byś zrobił, gdybyś miał do wyboru zjeść budyń malinowy albo truskawkowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 W takiej sytuacji prawdopodobnie napawałbym się samotnością. Aż dopóki bym się nie przekonał, że moje życie wisi na włosku. Wtedy pomodliłbym się. Co byś zrobił, gdybyś natknął się na przerzuconego w czasie marszałka Piłsudskiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Dałabym Mu moją książkę od historii nie wiem dlaczego. Co byś zrobiła gdybyś dostał Pikachu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akiria Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 "Pika, pika? Pikachu ^^" Co byś zrobił, gdybyś znał cały Internet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Impossibru. To je internet, tego nie zajarzysz ._. Co byś zrobił gdyby Rainbow Dash ukradła ci płatki z mlekiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Ja nie jem płatków Co byś zrobił gdyby mała kotka mówiła Ci, że jesteś księżniczką w Konstatynopolu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 (edytowany) You're drunk Co byś zrobił gdybyś wracając do szkoły zobaczył gościa podobnego (w 100%) do Osamy ? I poprosił by cie żebyś mu poprawi plecak. Edytowano Wrzesień 20, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 - Pa pa mam halucynacje Co byś zrobił gdyby ktoś zagrał twoją ulubioną piosenkę na linijce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Nie wiem, jak to jest możliwe, ale pogratulowałbym mu i dał z wdzięczności dwadzieścia złotych. Co byś zrobił, gdybyś obudził się w gettcie z opaską na ramieniu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Poszłabym rysować ;-; co byś zrobił gdyby ktoś powiedział, że jak wygrasz z nim w pingponga to przeniesie cię do Equestrii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Nie umiem grać w ping-ponga Co byś zrobił gdyby z twojego ekranu wyszła twoja ulubiona postać z bukietem dla Cb? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 (edytowany) I'm a man, i don't like flowers Co byś zrobił/a gdybyś się dowiedział/a że kończą robić MLP FiM ? Edytowano Wrzesień 20, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 NO TO CHYBA SĄ JAKIEŚ ŻARTY! walę to, idę do wojska, ewentualnie zostanę różową ksieżniczką. Co byś zrobił, gdyby ktoś Ci wsadził włączonego węża ogrodowego w odbyt? taa, durne pytanie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się