Mrs.Octavia Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Nie mam chipsów Co byś zrobił gdyby okazało sie, że jesteś dzieckiem szatana? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 "Jak zajebiście!" Co byś zrobił, gdybyś zmienił płeć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 (edytowany) Zostałbym fanem Anny Grodzkiej Co by było gdybyś był obu płci? Edytowano Październik 27, 2013 przez Camed Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Człowiek-ślimak na ratunek!!!!1!!! *Tadadadadam* ;___; Co byś zrobił gdyby twój najlepszy przyjaciel CI zaproponował to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Dzięki, stary! Co byś zrobił/a gdyby przypadkowy człowiek spotkany na ulicy okazał się mimem i zamknął Cię w niewidzialnej klatce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Oh no... Co byś zrobił, gdybyś miał wystąpić w telewizji? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Miałbym spore problemy z księżmi rodzicami i ogólnie kurią (wiem z doświadczenia xP) Co byś zrobił gdyby rozdawali darmową kawę w Makdonaldzie o 8smej rano? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 8 rano? Pierdole... Co byś zrobił, gdybyś zestarzał sie o 30 lat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Byłbym pewnie identyczny, tylko że bardziej sterany życiem. Co byś zrobił, gdyby nagle wszyscy cię pokochali. Ale to WSZYSCY? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 (edytowany) kurde dziewczyny to jeszcze, ale trzeba uważac na tyły :/ Co byś zrobił gdybyś leciał nago nad warszawą na wielkim karpiu ? Edytowano Październik 28, 2013 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Co byś zrobił, gdyby forum nagle... zniknęło? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Mam to, nie jakiegoś karpia. Przekazujem pytanie Abobabybay ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Nothing. Co byś zrobił gdybyś obudził się jako...homoseksualny mężczyzna z lekką grzywcią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Wyglądałabym jak gościu z Twojej sygny A dalej czo tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Co byś zrobił, gdyby codziennie było po 10 lekcji i nie byłoby wolnych weekendów? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrzynek Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 (edytowany) Zdechłbym z wycieńczenia fizycznego i psychicznego w wieku 25 lat, wyłysiał w wieku lat 20, a osiwiał w wieku lat 17. Co byście zrobili, gdyby w waszym pokoju pojawił się portal, wyskoczył z niego sponiewierany nieco Gwardzista equestriański z jednym okiem, przystawił ci ostrze włóczni do gardła i wycedził "GDZIE ONA JEST?!" tonem sugerującym, że nie będzie miał oporów przed zabiciem cię? Edytowano Październik 28, 2013 przez Hilianus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 ....Jak zajebiście! Jak w mandze! XD Co byś zrobił, gdybyś miał wybrać pomięczy samobójstwem <wbicie sobie noża w serca> a torturami? :3 <co byś wybrał> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrzynek Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 (edytowany) Wybrałbym tortury przez przymusowy gwałt w wykonaniu trzech pięknych, fanatycznych kapłanek, połączony z morderczym łaskotaniem.... Co byś zrobił, gdybyś jeden dzień miał myślał jak Doscord, ale nie miał jego mocy? Edytowano Październik 28, 2013 przez Hilianus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Buahah, ja tak mam. Trochę się wzoruję na Aobie: Co byś zrobił, gdyby nie było weekendów, ferii i wakacji, a ciągle masz z 20 lekcji w szkole, bez przerwy, a musisz wstać o 6? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Nie będę chodziła do szkoły. Całe życie u rodziców. Like a boss. Co byś zrobił, gdyby twoja mama zobaczyła wszystko co masz na kompie i historie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Zabiła mnie, kiedyś oglądałem konkurs ze skalpowania (żywych ludzi) na czas i tego typu rzeczy. Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Zaiste nic, nie wchodzę na jakieś wyjątkowo dziwne strony. Na kompie mam jedynie zwyczajne *w większości* obrazki z Anime ;p. Nic więcej, więc nic by się nie stało. Co byś zrobił, gdyby czekolada chciała cię zjeść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 (edytowany) To ja zjem ją Znowu się wzoruję na Aobie: Co byś zrobił,gdyby do Twojego pokoju wchodzą rodzice i mówią, że zaraz przejrzą historię? Edytowano Październik 28, 2013 przez Hidoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrzynek Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 (edytowany) Odgryzłbym się tym samym. O ile byłaby zwykłych rozmiarów, wróżę swoje zwycęstwo i pełny brzuch. Co byś zrobił, gdyby na jakiejś steli w niebie było zapisane twoje przeznaczenie? Edit: @UP: Powiedziałbym, że to dla poszerzania horyzontów, a w historii mogą sobie grzebać (od czego są okna prywatne? ) Edytowano Październik 28, 2013 przez Hilianus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 Nic, nie buszuję po niebie, poza tym ja znam swoje przeznaczenia. Co byś zrobił, gdybyś po przyjściu ze szkoły zobaczył w pokoju Discorda, który zmienił Twój dom w chaos i Sombrę, który wszędzie wyczarowuje schody? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się