Hajime Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 ...Ide do babci. Co byś zrobił, gdyby ktoś ukradł coś BARDZO drogiego, co niedawno kupiłeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 (edytowany) Hmmm... zapewne zgłosił kradzież broni telefonu Co byś zrobił gdyby cie teleportło do Eqestrii, a zespawnował byś się centralnie nad łózkiem czytającej kamasutrę powieść romantyczną Celestię? Edytowano Październik 29, 2013 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 Gomenasai. Co byś zrobił, gdybym kazała ci skomentować moją sygne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 Fucking kawaii Co byś zrobił gdyby Twoja ulubiona postać zaczęła Cie uczyć języka Polskiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 Najpierw niech ona sama go umie Hmm, daleejjejejeY. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 Robiłbym noże z wypracowań Co byś zrobił gdybyś obudził się z flaszką w KOPYCIE leżąc obok Spika koło ratusza w Ponyville? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 Co byś zrobił, gdybyś zobaczył płaczącego człowieka? Albo ładną dziewczyne...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 Phi,i tak nie pomogę... Co byś zrobił gdybyś znalazł w pościeli śpiącą swoją ulubioną postać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 Najpierw robie DUUUUUUUŻO zdjęć, a potem go zgfauce Co byś zrobił, gdybyś obudził sie rano z zielonymi włosami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 (edytowany) Super, nareszcie^^ wyglądam jak Flippy^^ Ponawiam moje poprzednie pytanie. Edytowano Październik 29, 2013 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 TYLE WYGRAĆ !!!!!11!!!!ONEONE!!!! Co byś zrobił gdybyś obudził się z białymi włosami i fioletowymi oczami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 ...Kto miał białe włosy i fioletowe włosy...? Cosplay, cosplay!! :DDD Co byś zrobił, gdybyś zamienił sie w dziewczyne? Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Love Comedy wo Zenryoku de Jama Shiteiru yea xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 Ale ja już nią jestem ;_; Co byś zrobił gdyby Twoja ulubiona postać w wersji Chibi zerzerała CI śniadanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 ...Kawaii! *-* Ale nie masz "słodkiego" charakteru XD Więc nie wybacze. Co byś zrobił, gdyby w mieście którym mieszkasz byłoby o połowe mniej ludzi? <tak nagle...:O> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 I dobrze,o 1,5 miliona debili mniej. Co byś zrobił gdybyś mógł przechodzić przez lustro do alternatywnego świata? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrzynek Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 Zhandlowałbym porwanych jako niewolników do pracy w kopalniach Nafty w Arabii Saudyjskiej. Co byś zrobił, gdyby ostatania rzecz, jaką dotykałeś lewą ręką, okazała się mieszkaniem Dżina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 Woda mineralna...ej,w niej jest woda którą pije...czy ja pije dżina...? :____: Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 ...Bagietka? ;=; Co byś zrobił, gdyby na świecie żyli tylko idioci? <oprócz ciebie...chociaż nie koniecznie> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 Nic bym nie zrobiła. Zostałabym w pewnym momencie sama. Jak powzechnie wiadomo, selekcja nienaturalna wciąż działa. Co byś zrobił/a, gdyby do twoich drzwi zapukał Twój zmarły przyjaciel w stanie wskazującym na zaawansowaną nieświeżość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oreo_maniak Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 Wpierw bym go podniósł bo za życia nie chodził...a potem byśmy pogadali przy herbacie i powspominali dawne czasy, powiedzieli sobie rzeczy których nie zdążyliśmy powiedzieć. Co byś zrobił/a, gdybyś dowiedział/a się o przeprowadzce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 (edytowany) Zależy gdzie, chociaż i tak opuszczać miejsce gdzie się urodziło...:/ Co byś zrobił gdyby przes twoje okno wpadła Lyra drąc się: HUMAN!! Edytowano Październik 29, 2013 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 ...*wgaaaap* *ignoruje i gra dalej* Co byś zrobił jako 1 gdyby ludzie cie ignorowali? <w ogóle nie wiedzieli że istniejesz> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 Meh, i tak od zawsze byłem nindzią. Co byś zrobił gdybyś po wybiciu twego lustra znalazł się w łazience akurat kąpiącej się Twilight (która na dodatek śpiewa pod prysznicem)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 Kurde ciekawa sytuacja, ale nie moge powiedzieć co zrobie, domyśl się. :3 Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 Twilight, czy dasz mi swój autograf? Nie ważne że się teraz kąpiesz, ja chcę twój autograf. TERAZ. I załatw mi, proszę, spotkanie z Księżniczką Luną i Discordem. RÓWNIEŻ TERAZ. Co byś zrobił/a gdyby w twoim pokoju, w nocy, znalazła się nagle zagubiona Fluttershy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się