Amani Napisano Listopad 27, 2012 Autor Share Napisano Listopad 27, 2012 - Zmieniłbym dilera. Co byś zrobił, gdyby zielsko było legalne i dostępne dla niepełnoletnich ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Look here: Co byś zrobił, gdybyś dostał procenta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 eee... nie wiem? Co byś zrobił, gdybyś zamienił się rozumem z jakimś narwańcem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE......... Co byś zrobił gdybyś miał iść na spotkanie do bierzmowania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 to: :'( :'( :'( :'( edit: NINJA Nie poszedłbym... Co byś zrobił, gdybyś musiał się użerać z autopilotem, który ma Cię gdzieś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 no cóż. prawo silniejszego. myślę że luna da sobie sama radę. a celestia... pozna moc ludzkiego AK-47. co byś zrobił gdybyś był podrywany przez geja/lesbijkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Szczekał do niego. Co byś zrobił gdyby twoi przyjaciele nie rozmawiali z tobą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 No nie wiem, ale chyba bym po prosił aby mi pomogła mi kogoś pokochać Co byś zrobił, gdyby ludzie chodzili na rekach a nie nogach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Oj lepiej się strzeż i uważaj co pijesz xD Co byś zrobił gdybyś miał w rekach ludzkie życie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 to kilka osób (czytaj nauczyciele) by już nie żyło. ale jakiś bezsensownych masakr by nie urządzał. jedynie takie z sensem. edit: uznacie pewnie, że jestem staromodny, ale co tam. widziałem raz daniela olbrychskiego, jak spacerował (czy coś) po kazimierzu dolnym. szedłem za nim z aparatem fotograficznym, ale mi uciekł (serio, nagle gdzieś skręcił i już go nie zobaczyłem) ale mam jako dowód zdjęcia zrobione z daleka. co byś zrobił gdyby discord pokonał mane6? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Zależy jeszcze z kim, jak z damą o nicku Estherenn. to dal bym się im porwać xD. Co byś zrobił gdyby nie było naleśników na świecie D; ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Zjadł bym kanapkę Co byś zrobił gdybyś twoja młodsza siostra powiedziała ci że cie kocha jako mężczyznę/kobietę a nie rodzinę i że chce się z tobą przespać?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Odmówił bym są pewne granice. Co byś zrobił gdybyś był wielkim frytkiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 ZABIŁ go. Co byś zrobił gdyby warzywa nie istniały? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Jadł bym więcej mięsa Co byś zrobił gdybyś zakochał/zakochała się z wzajemnością w dziewczynie/chłopaku który ma 13 lat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Nie wiem spróbował jakoś to związać, nie wstydził bym się takiego związku. Co byś zrobił gdybyś nie lubił lodów D: . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rixon Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Zył dalej bo na lodach zycie sie nie konczy ;D Co bys zrobił gdybys pisal i jednakowo nie widzial co piszesz ;o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Eee chyba raczej DERP'ował. Co byś zrobił gdybyś nie mógł przestać oglądając MLP 24/7. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 sfaslkfjasfjlkfsjkf(Bym nie wiedział co piszę)sdasdasdasdasdadswew. EDIT: Bym nie przestawał. Co byś zrobił gdyby nie było internetu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 NAJSZCZĘŚLIWSZY CZŁOWIEK NA ZIEMI. Jeżeli ty byś mnie przytuliła Co byś zrobił, gdybym nie chciał się uczyć rosyjskiego xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Nie wiem mi tez się skończyły xD. Co byś zrobił,gdybym chciał twoje zdjęcie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Dal jej huga xD. Co byś zrobił gdyby nie było na świecie poj*banych ludzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Zależy jeszcze jaka ta propozycja. I powiem ze nie jesteś taka jak napisałaś, jesteś najfajniejsza dziewczyną z jaką pisałem. Co byś zrobił gdyby ktoś zabierał ci przyjaciół? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Nie odpowiedział ? Co byś zrobił gdybym powiedziała ze ładnie wyglądasz . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Nie wiem ;/. Na zdjęciu w temacie o pokazani się, bardzo ładna z ciebie dziewczyna. Co byś zrobił gdyby ktoś wbił nóż w serce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się