Decaded Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Jestem w drodze Co byś zrobił, gdyby (odpukać) nie działał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 naprawiłbym go. nawet jak by trzeba użyć trochę uszkodzony reaktor w czarnobylu. co byś zrobił gdyby taki portal był i działał... w tajnej rosyjskiej bazie gdzieś na syberii. nie wiadomo gdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Zbudowałbym wykrywacz i go odnalazł (a rusków wychędożył z karabina). Co byś zrobił, gdybyś był Ruskim? ps: Nie mam życia CLICK Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 ty piszesz 5 postów kiedy ja piszę 1... używam komórki :-( przyjechałbym do polski z propozycją sojuszu. co byś zrobił gdybyś był amerykaninem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 LAPTOP FTW! Siedziałbym w MC Donaldzie i żarł hamburgera a nie pisał na forum Co byś zrobił, gdyby Twym dziadkiem był Lenin? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 to... by było jednak lekką przesadą... pewnie bym to ukrywał będąc w niemczech czy polsce a w rosji bym się chwalił. co byś zrobił gdyby w rosji się pojawił nowy stalin a w niemczech hitler? a polska pomiędzy :-( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 eeerp... Został i walczył za ojczyznę. Co byś zrobił, gdyby nie była to wina Tuska? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 WSZYSTKO WINA PALIKOTA!!!! co byś zrobił jeżeli PiS będzie znowu rządźić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Gdzie ta karetka z trotylem? Co byś zrobił, gdyby panowała anarcha? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 wprowadziłbym ,,porządek" co byś zrobił gdyby PRL powróciło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Żyłbym jak w PRLu... Co byś zrobił, gdyby Celestia zjadła Ci ciasto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 dałbym jej drugie. co byś zrobił gdyby w czwartym sezonie wybuchła komunistyczna rewolucja? ...z big macintoshem na czele. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Oglądałbym Co byś zrobił, gdyby Molestia odwiedziła Cię w nocy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 yyy... proszę rób to delikatnie. bo ja jeszcze nigdy... co byś zrobił gdybyś się obudził a pod kołdrą... nie tego nie mogę napisać... a co tam... siedziałaby rainbow dash? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 eeerp... Stąpasz po kruchym lodzie... Ona już tam była... Co byś zrobił, gdybym kazał Cię wychłostać za takie pytania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Zadałbym je ...... xD Co byś zrobił/a, gdybym zakazał Ci oglądać mlp ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 chyba zasłużyłem. ale i tak bym się bronił. edit: już byś nie żył/a co byś zrobił gdyby mlp w sezonie 4 ciągle się kręciło wokół... spraw intymnych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 OGLĄDAŁBYM ! Co byś zrobił/a, gdyby sezon 3 był słabszy od poprzednich 2 ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Smutałbym i czekał na czwarty. Co byś zrobił, gdyby przerwali emisję trzeciego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 wkurzyłbym się (uwaga, piszę pod wpływem alkoholu. KRĘCI MI SIĘ W GŁOWIE) co byś zrobił gdybyś był pijany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Piłbym dalej Co byś zrobił, gdybyś nie był pijany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 bym nie musiał tak uważać żeby nie pisać głupot. nie jestem pijany, tylko kręci mi się w głowie. wypiłem trzy kieliszki wódki i trochę piwa. niestety nie mogę pić więcej bo rodzice zauważą. co byś zrobił gdyby nie było alkoholu? ja pi*****ę! co ja piszę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Idź spać, bo głupoty piszesz Ubolewałbym jak cholera... Co byś zrobił, gdyby babcia miała wąsy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Nazywałbym ją dziadkiem..... Co byś zrobił/a, gdyby mlp zniknęło z anteny ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soonrise Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Załamałbym się i wylądowałbym w psychiatryku na obserwacji. Co byś zrobił, gdybyś się upił, a po wytrzeźwieniu zorientował się, że zapisałeś się zostałeś posłem PO? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się