Phinbella Flynn Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 OMG. Wyrzuciłabym telewizor przez okno. Co byś zrobił/a jakbyś stał/a się chorą psychicznie osobą.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Już nią jestem Co byś zrobił/a gdyby zaczęła się apokalipsa Zombie ? ( Tak wiem mało oryginalne... ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Heh. Skakałabym z Radości. Co byś zrobił/a gdyby ktoś by Cię walną kamieniem.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Kamieniem ? Zależy gdzie... Jeśli byłby to ktoś znajomy to.. pewnie bym podszedł i sprał mu dupsko choć nie za mocno ( bez żadnych uszkodzeń ) , ale wątpię żeby ktoś tak chciał robić. Duża postura odstrasza od takich zagrywek. Jeśli był by to ktoś nie znajomy... Ocenił bym swoje szanse... i sprał mu dupsko ^^ Co byś zrobił/a gdyby ktoś z twojej klasy się z ciebie cały czas nabijał z powodu oglądania MLP ? Nie chodzi o zignorowanie. Gość jest tak uciążliwy że nie możesz wytrzymać. I namawia innych z twojej klasy do tego samego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 To co zawsze - spróbował przemówić do rozsądku. Co byś zrobił/a, gdyby Warmen bawił się Twoją sygnaturką? PS.: GRAMMAR NAZI MODE: ON Przed znakami interpunkcyjnymi NIE DAJEMY SPACJI! GRAMMAR NAZI MODE: OFF Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkShadow Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Złowrogie spojrzenie znad okularów ^^ Co byś zrobił, gdyby pani z polskiego przytuliła się do ciebie i powiedziała że jest nieszczęśliwa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 Pocieszyłbym ... Zemsta była by tylko w przypadku katechetki, ale no cóż - pani od Polskiego jest nawet fajna ^^ Co byś zrobił, gdyby nasz świat przemienił się w ten z TCB ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Nie mam zielonego pojęcia. Co byś zrobił, gdyby świat runął.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Pewnie wleciał do dziury, do której będzie się zawalał... Co być zrobił, gdyby nie było dokończenie serii pony.mov? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Zrobiłbym użytek z mojego ShotGuna w szafie ^^ Użyłbym go do "pokojowej misji" ^^ Co byś zrobił, gdyby w twojej szafie wyrosła Mini - Equestria ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Przeprowadziłbym się do szafy <3 xD Co byś zrobił, gdyby ktoś zaproponował Ci posadę prawdziwego św. Mikołaja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Powiedział bym WTF ? i odmówił... Co byś powiedział gdyby ktoś zaproponował ci podpisanie cyrografu za np. całe życie w Equestrii ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Podpisałbym nie mówiąc nic Co byś zrobił gdyby były bilety na zawsze do Equestrii, ale skończyła się pierwsze rozdawanie, a następne za rok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 CZEMU TAK DŁUGO.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Oh, widzę, że muszę ponownie wyjmować ShotGuna z szafy ... Dobrze, że tam zakończyło się jedynie popędzeniem ^^ Co byś zrobił, gdyby Discord bawił się twoim komputerem, ściągając wirusy, zmieniając nazwy plików i pisząc głupoty w necie na twoich profilach ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Zainstalowałabym anty Discordowo-wirusa. Co byś zrobił, jak nie możesz z kimś pogadać przez skype-a.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Chyba to co zwykle, będę pisał na forum. Co byś zrobił gdyby istniał Matrix w świecie MLP a ty byś się tam dostał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Jak to, co ? Korzystałbym z mocy i wszczął bunt ^^ Co byś zrobił, gdyby forum poprosiło o wielką dotację ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Multiszymen Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 przelałbym wszystkie pieniądze z konta, i żył na śmietniku ze świadomością, że pomogłem mojemu ulubionemu forum Co byś zrobił, gdyby święta były codziennie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Przestałbym je obchodzić. Co byś zrobił gdyby okazało się że za 3 miesiąc w ziemie uderzy wielki meteoryt ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Bym robił wszystko od nowa. Co byś zrobił gdybyś musiał porzucić cały fandom, oglądanie MLP itp. za dostanie się do Equestrii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Hmm... to jest chyba moje marzenie... nie wiem. I tak niczego po sobie nie zostawie.: D Co byś zrobił, jakbyś miał do wyboru hamak czy kanapkę, podczas wyprawy na bezludną wyspę.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Hamak, umarłbym w luksusie ^^ Co byś zrobił, gdyby wszystkie wodopoje świata zmieniły się w tęczowe spectrum ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Tęcza.!!!! JUPILAAAAA.!!! Co byś zrobił, jakbyś na drodze do szkoły spotkał gadającego kuca.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Naturalnie - moja zniszczona psychika odebrała by to, jako normalne i zacząłbym konwersację. Dalej, kto wie ... Jestem uległy, więc prawdopodobnie robiłbym to, co owy kuc chce xD Co byś zrobił, gdyby Hasbro zbanowało wszystkie twoje rzeczy powiązane z MLP ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się