izy97 Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 zagadała by mne na śmierć ty się budzisz? jak zastanawiam się właśnie czy ma to sens w ogóle iść jeszcze spać... co byś zrobił gdyby rainbow dash strzeliła w ciebie piorunem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Zrobiłbym matrixa Co byś zrobił/-a gdyby Kononowicz powiedział: "Trzeba zlikwidować Derpy bo Derpy jest bardzo bardzo słaba bardzo złaa". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaveness Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Powiedziałbym, że sweter go uwiera w dżondra. Co byś zrobił gdybyś cofnął się w czasie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Puściłbym Gomułce wszystkie odcinki MLP PRL by padło Co byś zrobił gdyby ZOMO wjechało do Equestrii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Wysłałbym na nich rozpędzone stado krów. Co byś zrobił/zrobiła gdyby Rainbow Dash wpadła do twojego pokoju przez okno? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaveness Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Byłbym najszczęśliwszym Brony na świecie. Co byś zrobił gdyby naleśnik upadł Ci na sufit lewą stroną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Wrzuciłbym Gomezowi do japy. Co byś zrobił gdyby uniwersa TCB i Wiedźmina się zmieszały i: FOL współpracowałby z Zakonem Płonącej Róży POZ współpracowałby ze Scoia'tael. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Poszedłbym do FOL:megusta: Co byś zrobił gdybyś zobaczył emo tnącego się łyżeczką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosia Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Eee... Dałabym mu... nóż? Co byś zrobił gdyby wczoraj o godzinie dzisiaj przyszła pani i by poszła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Emm... Nic (a ja wybrałbym sojusz POZ - Scoia'tael) Co byś zrobił/-a gdyby Ogier z Silent Ponyville wbił ci na chatę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Czyli slenderpony? Dałbym mu huga:ming: Co byś zrobił gdybyś trafił do equestrii w swoim śnie? (hehe jabym se zmaterializował RPG i zaczą strzelac w wszystko co się rusza albo biegnąc 300 km/h wbić sie w jakąś sciane:crazytwi: ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Poszedłbym do Fluttershy. (a tobie wygiął tak RPG że celowałbyś w siebie xD) Co byś zrobił/-a gdyby Samara chciała się z tobą przespać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Kto? Ale no cóż, jeżeli nie ma AIDS to chętnie bym skorzystał z oferty (Chociaż nie wiem na co się piszę, wydaje mi się, że takie cóś nazywa się Randką w Ciemno ) Co byś zrobił/a gdyby właśnie w tym momencie wyskoczyła z monitora Pinkamena i z nożem ręku by wrzeszczała: Zginiesz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitka24 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Obudziłabym mamę, albo moja świnka morska by mnie uratowała XD Co byś zrobił/a gdybyś wsiadł/a do tramwaju a tam są tylko kucyki pony się na Ciebie dziwnie patrzą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 "Co? Nigdy nie widzieliście człowieka w samych gatkach?" - powiedziałbym i się obudził. Przenosisz się do swojej ulubionej gry. Co tam robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Kto? Ale no cóż, jeżeli nie ma AIDS to chętnie bym skorzystał z oferty (Chociaż nie wiem na co się piszę, wydaje mi się, że takie cóś nazywa się Randką w Ciemno ) Co byś zrobił/a gdyby właśnie w tym momencie wyskoczyła z monitora Pinkamena i z nożem ręku by wrzeszczała: Zginiesz! Samara to evil girl z horroru "The Ring": deda spojrzeniem xD Zacznijmy od tego, że moja ulubiona gra to seria Modern Warfare. A co tam zrobię? Zacznę siekać ruskich hejterów razem z Soapem, Ghostem i Roachem. PS. A można poprosić o ściągnięcie Mane6 do MW2? Co byś zrobił/-a gdyby Slender miał na ciebie oko (którego nie ma )? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 //OK, to jednak daruje sobię tamtą opcję. Dzieci nei ruszam^^ Ciupaga w rękę: I'm rrrready Co byś narysował, gdybyś miał jedną kartkę, a wszystko na niej narysowane odcina się i ożywa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Jedyną rzecz którą umiem narysować czyli Stickmana (dla niekumatych: http://fc04.deviantart.net/fs29/f/2008/050/9/7/Stickman_Waving_by_brydon9803.gif - to jest przykładowy Stickman ) Ekhem... Właśnie przypomniałem sobie, że złożyłem przysięgę w stylu Pinkie Pie, że do końca życia nie tknę się rysowania. Co byś zrobił/-a gdyby jakiś szkop krzyknął: "Pony kaputt!"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 NO. Co byś zrobił/zrobiła gdyby ktoś wszedł do twojego domu, tańcząc makarenę oraz mając na głowie twojego kota ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 "Wykop.pl" Co byś zrobił/-a gdyby Xardas ci wbił na chatę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Zmieniłbym dilera. Co byś zrobił/ła gdyby czas stanął w miejscu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Znalazłbym drogę do Ponyville bez obaw, że zawalę maturę Co byś zrobił/-a gdybyś się dowiedział/-a, że jesteś spokrewniony/-a ze Slenderem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 posłałbym mego wujka/ojca/dziadka/brata na nauczycieli oraz żeby mnie nauczył też tak straszyć. co byś zrobił gdybym razem z FOL urządził w canterlocie stalingrad? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Skrzyknąłbym ziomali z POZu i razem z Mane6 i Task Force 141 wyrzucimy FOL z Equestrii 4ever. Co byś zrobił/-a gdybym polał Moskwę eliksirem ponyfikacyjnym (wiśniowym ) ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Zwijałabym się ze śmiechu xD Co byś Zrobił/a gdybym zamknęła wszystkie księżniczki tam gdzie słonce nie dochodzi ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się