MasterBezi Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Władałbym Vectorami bo zrobili se "Noc Oczyszczenia" bandziory j****e Co byś zrobił/-a gdyby w 4 sezonie MLP:FIM Derpy zaśpiewała "Nas nie dogoniat"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 (wbijam do youtube żeby posłuchać... nawet niezłe) derpy umie po rosyjsku? dość! j***ć angielski! uczę się rosyjskiego! co byś zrobił gdyby w equestrii urzędowym językiem był niemiecki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Dojtsu lubi to! Co byś zrobił gdyby Lewandowski strzelił bramkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 niewiele. chyba że dortmund wygrałby mecz. wtedy mógłbym wnerwiać kolegów w klasie, którzy w większości są za bayernem. co byś zrobił gdyby equestria miała reprezentację piłki nożnej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 (edytowany) NIC EDIT1: Chyba piłki kopytnej Co byś zrobił/-a gdyby Emo Martynka złożyłaby ci niemoralnie propozycje? Edytowano Maj 25, 2013 przez MasterBezi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 to... zależy od jej wyglądu, dokładnych zamiarów,chwilowej sytuacji i jej charakteru co byś zrobił gdyby molestia cię odwiedziła wieczorem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 "Żadnej k***y nie zamawiałem" Co byś zrobił/-a gdyby okazało się, że FOL zostało założone przez Emo Martynkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 nie znam jej. nie wiem. co najwyżej założyłbym KOL - Korpus Ochrony Ludzkości. wydalanie kuców do equestrii, zabranianie ponifikacji walka z pozem. walka z USA. co byś zrobił gdyby fluttershy była ogierem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Nie byłaby. Wtedy to by była Futashy a nie Fluttershy Co byś zrobił/-a gdyby Fluttershy nauczyła się fachu od Pinkie Pie i robiłaby maskotki z pojmanych żołnierzy FOLu jak w tamtym ficu "Pluszowy kucyk"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 odbiłbym tych żołnierzy bezkrwawo a fluttershy bym poprosił by tego więcej nie robiła co byś zrobił gdyby POZ zamiast ponifikować mordowałby ludzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Dopóki nie spróbują zabić mnie, mojej NP lub innych ludzi na których mi choć trochę zależy, dopóty będzie mi to obojętne. Co byś zrobił/-a jakby moja NP była Wielką Mistrzynią POZ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 SNAJPER! JEB co byś zrobił gdybym został 1. sekretarzem rzeczpospolitej ludowej :-P ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Zamach Co byś zrobił/-a gdyby zamiast Equestrii, Mordor by przybył na Ziemię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Siema Sauron! Może herbatkę? Co byś zrobił gdyby wszyscy się zjednoczyli z Rosją? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Złapał się za głowę i powiedział " Za H#$a nie będę się ruskiego uczył" Co byś zrobił/a gdyby Derpy dała Ci muffina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 zjadłabym go Co byś zrobił gdybyś był słonecznikiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Kwitłabym xD Co byś zrobił gdybyś dostał dwa bilety na koncert i mógł zabrać ze sobą tylko jednego kucyka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 przebieram Feliksa za kuca,może nie zauważą CO byś zrobił gdybyś zjadł całą pakę chrupek na przeczyszczenie (jak ja)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Chciałbym więcej Co byś zrobił/-a gdyby Derpy złożyła Ci niemoralną propozycję ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Derpy,co ty robisz?Derpy,przestań! DERPY~ Co byś zrobił gdyby Rarity też ci taką propozycje złożyła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 "Affirmative" A dalej... wiadomo xD Co byś zrobił/-a gdyby Fluttershy zamiast jednego kopytka miała karabin maszynowy M60? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 *nie może nic powiedzieć* Co byś zrobił gdyby cało M6 złożyło ci niemoralne propozycje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 "Affirmative" Co byś zrobił/-a gdyby Scary Maze Girl złożyła ci niemoralną propozycję ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Sorry,nie mam czasu na cb CO byś zrobił gdyby Pan Rosja (sygma) złożył ci niemoralna propozycje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Nie jestem homo i z ruskimi się nie zadaję Co byś zrobił/-a gdyby Żarko cię zdissował Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się