Phinbella Flynn Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Masz talent. Spróbuj może kiedyś na SAI-u zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Oj ładnie jest. Nikt nic nie pisze bo nie ma się do czego przyczepić Luna bardzo mi się podoba. Pinkamena już mniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 Masz talent. Spróbuj może kiedyś na SAI-u zrobić. SAI'a zacznę używać, gdy kupię tableta. Na razie męczę się tą cholerną myszką w Gimpie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffman Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 (edytowany) Bardzo dobre prace. Podoba mi się nieco ciemniejsza kolorystyka, ośmielę się powiedzieć, że dzięki niej postacie wyglądają mroczniej i lepiej. Najlepiej moim zdaniem wyszła Luna. Dobra poza, to spojrzenie, skrzydła, może jedynie róg jest nieco za gruby, ale nie zmienia to faktu, że jest to praca stojąca na wysokim poziomie i jest na co popatrzeć. Dobra robota. Nie wiem czemu Pinkie miałaby wypaść znacznie gorzej... owszem, może przednie kończyny wyszły nieco zbyt kościste, ale ta inna, nowa fryzura wpada w oko, przynajmniej moim zdaniem. Do tego to pełne złości spojrzenie - ta praca powstawała w nocy, tak? Już czuje tą mroczną otoczkę która otacza ten rysunek. Serio, mnie się podoba. Piknie nie wyszła może aż tak dobrze jak Luna, ale mówienie, że "jest beznadziejna" jest według mnie sporym nadużyciem. A teraz Twój OC, czyli Azure Flame. Krótko mówiąc - cudo. Dobrze dobrane kolorki, kilka znaków szczególnych (czerwień na policzku i na skrzydłach), dobrze dobrane proporcje. Jest sporo fanowskich postaci robionych na jedno kopyto a tu widać pomysł i solidne wykonanie. Ciekaw jestem historii stojącej za tą postacią. Po stroju domyślam się, że należy do Wonderbolts a to oznacza niemałe wyróżnienie. Edytowano Kwiecień 19, 2013 przez Hoffman Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Luna ma za krótki pyszczek, ale całość wygląda naprawdę dobrze. Zwłaszcza skrzydła wyszły oryginalnie. Czekam na nowe prace Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 Dziękuję wam ślicznie za komentarze. Z pewnością gdy zakupię tableta będzie więcej rysunków. Na razie screen nowego rysunku, który jest jeszcze w trakcie produkcji. Nie zwracajcie uwagi na tło, to takie teraźniejsze. Potem będę robić dokładniejsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Cudne! *,* Masz talent Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 Finalna wersja: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Jeszcze nic tu nie pisałam? Trzeba to zmienić. No więc, kochana Swah. Każdy kolejny rysunek jest coraz ładniejszy, i widać poprawę. Nie ma się już do czego przyczepić. I o ile na początku nie lubiłam twojego stylu, to teraz zauroczył mnie tak, że Rarcię aż na tapetę sobie ustawiłam. Ale to chyba już wiesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Finalna wersja: http://img138.imageshack.us/img138/6613/raritysnowmare3.png Przyznam, że ten styl jest dość wyrazisty. Mam nieprzyjemne skojarzenie z jakimś psem, to pewnie przez te chude nóżki. Art jest zaskakująco dobry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 Kolejny rysunek. Uwaga, podchodzi nieco pod gore, więc umieszczam w spoilerze. Nie jest łatwo rysować myszką, ale jakoś wyszło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Pinkamena! Oh you Silent Ponyville! Oh you Trafiłaś perfekcyjnie w moje serce. Narysowałaś dwie rzeczy, które bardzo sobie cenię. Gratuluję, nie jestem w stanie tego skrytykować. Powiedz mi proszę, w jakim programie tworzysz i jak to robisz. Możesz mi wysłać na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Pomysłowe i ładne,Ja zawsze mam problemy z cutie markami jak wymyślam kucyki. Swah watcham Cię na dA^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Kolejny rysunek, zrobiony dzisiaj. Nie miałam pomysłu na tło, więc go nie robiłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Nikt nie komentuje? Nowy rysunek, Surprise. Jest w trochę innym stylu niż poprzednie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Cudowna! Drugi obrazek bardziej mi się podoba, urocze^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Ta Surprise powinna mieć chyba skrzydła mniej więcej tam, gdzie łopatki, bo to trochę wygląda, jakby je na boku miała. Ale poza tym to jest super. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Przyjmujesz requesty? Bo mam coś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 Uch, ok. Mogę przyjąć. Tylko możesz trochę poczekać, bo aktualnie jestem zawalona requestami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Uwielbiam twoje arty Cenię je sobie, bo wiem jak ciężko rysuje się myszką. Oddaj trochę talentu!^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 Odświeżę trochę ten temat, bo umarł. Snowdrop, wiadomo skąd. Request dla użytkownika DeviantArt'a o nicku Kushell. I kilkunastominutowa Surprise. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Łojesiu, przepiękne. *.* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Aww jaka słodka Snowdrop^^ też ostatnio mnie korci by ją namalować(to chyba przez tą pogodę za oknem xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Dziękuję wam ślicznie za komentarze. Niedługo wstawię nowy rysunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Snowdrop ci super wyszła ta Surprise mi sie bardzo podoba. Jest taka prosta a taka fajna (no i uwielbam takie miny) xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts