Spoiler Cat Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Tytuł: Magic Duel Data Emisji: 01.12.2012 Krótki opis: Trixie wraca na ekrany, staje w magiczne szranki przeciwko Twilight. Co z tego wyniknie? Zobaczymy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bass Destiny Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Ohh będzie się działo, od samej zapowiedzi przeszły mnie ciarki:9QuUw: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 fajnie....Bronystate przestał działać -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Dlaczego ja zawsze wiem co będzie się dziać? Mnie już to nudzi. Nie chcę już być jasnowidzem czy coś takiego na wszystko nie tylko na MLP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Dla tych, którzy nie chcą czekać na naprawę: http://www.synchtube.com/r/hasbromlp Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Yey! Twilight zostaje Jezusem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Znów reklama :/ Gagi z Fluttershy w tym odcinku są świetne już widzę kilka fajnych animacji z tego odcinka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eridor Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Trening Jedi... genialne I jak na razie świetna rola flutterki scena ze zwierzętami niszczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Yey! Twilight zostaje Jezusem. Spadłam z krzesła XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Bardzo fajny odcinek, Twilight nieźle ją wyrolowała Końcówka była najlepsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bass Destiny Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Haha jak Trixe zlamiła na końcu, ta gleba mnie zniszczyła :djTyy: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 A jakie cudne zakończenie, ta gleba Trixie na koniec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Pinkie chyba jeszcze ani razu nie milczała przez tyle dni. Współczuje teraz kucykom, bo na pewno będzie nadrabiać w najbliższym czasie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluandar Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 So beauty, so beauty and so many chaos! Discord like it! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Powiem tak: Twilight lv up Twilight turns into....Twilightlicious I jeszcze jedno. Coś mnie zaskoczyło. Twilight wybaczyła Trixie?!! Teraz już chyba nic mnie nie zdziwi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bass Destiny Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Pinkie chyba jeszcze ani razu nie milczała przez tyle dni. Współczuje teraz kucykom, bo na pewno będzie nadrabiać w najbliższym czasie. Święte słowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 + Zrozumiałam, że Twixie jest słodka w tym swoim przechwalaniu się + Trixie's Creed na początku + Applejack r63 + Pinkacz i Twi rozwalają czwartą ścianę + Dat Fluttershy + Terror Trixie... Fajne zastosowania miała dla swoich popychadeł - Nie było Sombry ;_; Odcinek super fajny Ale kim w końcu były te kuce na końcu? I po co była tam Tia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byaku Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Ile bym dał za huga od Flutterki (nawet takiego, jak Spike na końcu miał)... Warto było czekać cały tydzień na ten odcinek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Pinkie chyba jeszcze ani razu nie milczała przez tyle dni. Współczuje teraz kucykom, bo na pewno będzie nadrabiać w najbliższym czasie. Dokładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Strasznie przewidywalny, nie waro było tyle czekać :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ookami88 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Gdzie to można obejrzeć? Szukałem, ale nigdzie nie mogę znaleźć tego odcinka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcyone Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Pinkie nie miała ust, ale i tak grała na tubie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Okej! Plusiki: - R.I.P. 4th wall - Trixie: GOT YOUR NOSE! Pinkie: Hmphhmpkhmg Policja: LOOK OUT SHE'S GOT THE NOSE! - Stallion AJ = Big mac .-. - MAŁA RARCIA! I JESZCZE TO BYŁA SWEETIE BELLE AWWWWWW. - Alicorn is now cannon. - Yoda Zecora, jak to pisają ^^ - No i patrzcie na to zakończenie ;_; ta słodka gleba Trixie xd - Trix: A ten kucyk z instrumentami? Twi: A to? To nie była żadna magia, to po prostu Pinkie Pie. Pinkie Pie: Screw physics. Is cannon - I CAŁA RESZTA CZEGO NIE WYMIENIŁAM Z NAZWY! Minusy: 10/10 Ciekawa jestem czym nas jeszcze zaskoczą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Gdzie to można obejrzeć? Szukałem' date=' ale nigdzie nie mogę znaleźć tego odcinka![/quote'] Dopiero skończył się live, będą niedługo na youtube. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Strasznie przewidywalny, nie waro było tyle czekać :( Moim zdaniem było warto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się