Dead Radio Man Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Witam. Kolejny konwent ma się odbyć nie za rok ale za 8 miesięcy. Wzmianka o konwencie : http://rsquad.org/MLPKON/?p=473 Konwent ma się odbyć w lato 24-25 sierpnia. Zapowiadana jest większa ilość atrakcji i więcej gadżetów do wykupienia. Tak jak słyszeliśmy na zakończeniu 1 konwentu możliwość ze pokaże się ktoś z hasbro < twórcy serialu> zależy od nas. Wiec piszczcie listy o 1 konwencie z jak najlepszymi opiniami aby się udało zobaczyć tych epickich ludzi. Na razie to wszystko jak się pojawia nowe informacje to wrzucę. Brohoof 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Będzie w wakacje problem. Wybrać: * V Ponymeet w Poznaniu * Festiwal Woodstock 2013 * czy My Little Konwent DAAAAAAAAMN IT!!!!!! A w międzyczasie będę musiał znaleźć 4 tygodnie na praktyki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Ogólnopolski Ponymeet w Poznaniu? pierwsze słyszę jak Bozia da to zjawię się i na Konwencie i na Kucstocku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Nie ma bata muszę tam być!!!!!....jeśli terminy się dobrze ułożą to i w Poznaniu i na MLK(II) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yebać to gunwo DORoŚnijcie Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Super w Poznaniu (dobrze ze tam mieszkam) juz nie moge sie doczekac to by byl moj pierwszy Ponymeet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Eee chyba niektórzy zaczynają mnie tu źle rozumieć... Nie myślcie, że My Little Konwent będzie w Poznaniu, co do tego nie ma żadnych informacji. Znając życie trafi ta impreza znów do Krakowa. A co do Poznańskiego to Warwick jeszcze w trakcie Pierwszego Ogólnopolskiego Ponymeetu (IV Lunański Ponymeet) mówił, że w wakacje będzie kolejne edition. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomylona Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Znając życie trafi ta impreza znów do Krakowa. Tak, My Little Konwent zostanie w Krakowie. W innym mieście być może pojawi się jakaś inna impreza (: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Ja tam nie wiem czy się pojawię... za dużo imprez na jeden czas xD Bo już na Woodstocku mam być, na forumowym, pewnie jeszcze jakiś inny konwent się walnie po drodze i z pięć meetów... Tak dużo, a tak mało... Zobaczę więc ^^' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Fajnie będzie jak się pojawisz znowu Discordzie xD. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Ja też nic nie obiecuję, bo czas na Woodstock też musi być także jak się nie wyrobię to z góry wybaczcie. Ale się pożyje się zobaczy ;P. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 4, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2012 Jeżeli bozia da, to będę miał prawo jazdy< strzeżcie się pieszy> to będę na zjeździe w kutnie, na konwencie i Woodstocku xD. Będę miał troszkę kaski na te wakacje. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlaLaskaXD Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 of kors będę na nim, wraz z Oktejwią <3 i mam nadzieję że fajne ludzie z mlpkonu v.1 też tam się zjawią i znowu pogramy w butelke i porobimy z siebie debili : D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 Da się zrobić xD. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leon78657 Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 of kors będę na nim' date=' wraz z Oktejwią <3 i mam nadzieję że fajne ludzie z mlpkonu v.1 też tam się zjawią i znowu pogramy w butelke i porobimy z siebie debili : D[/quote'] Chcesz wesołego robienia z siebie debila, polecam Evil Cosplay, to było dopiero coś, szczególnie, że by przygotować strój miałem tylko 15 minut więc nie był zbyt gustowny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlaLaskaXD Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Oj wiem, bardzo chciałam w tym wziąć udział, ale niestety do tego trzebabyło nocować na konwencie, a ja polazłam na noc do doma D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Vinyl, spokojnie, butelka musi być xD Tylko chyba na kolejnym konweccie więcej paneli odwiedzę.. Przyjdź na konwent i siedź tylko w sleeproomie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leon78657 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 No to nie popełnij tego błędu w nadchodzącym roku bo z tego co wiem Yuko na dwójce też ma zamiar to zorganizować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkeyDie Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Jeśli Konwent odbędzie sie w Krakowie, to powinienem się tam zjawić! Pomimo, iż mieszkam w Pile (wielkopolska) wakacje spędzam na południu Polski. Do Krakowa mam z tamtąd busa codziennie ;> @EDIT lepiej by było, gdyby MLK odbył się w lipcu :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek222 Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Pojechałbym chętnie, prawdopodobnie pojadę, tylko, zależy od ocen Byłby to problem dla 14'to latka? xD JEDZIE KTOŚ Z LUBLINA, I MÓGŁBY MNIE PODWIEŹĆ? ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lerloare Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Jodeł, jeśli data jest już wyznaczona, to raczej nie ma szans żeby doszło do jakichś zmian, chociaż z drugiej strony, dużo jeszcze czasu ;] Vinyyl, też poszukam ;] olek222, jako taki problem żaden, tylko musisz mieć zgodę od rodzica ;] no i transport ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkeyDie Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Jeśli ma się zgodę to raczej problemów nie będzie. Na Toruńskim miałem zgodę i siedziałem do rana. Jak ktoś może przejeżdżać będzie przez Staszów, Rytwiany, albo Tuklęcz (gdzie będę w wakacje) to byłbym wdzięczny za transport. Jak nie to też se poradze :3 lerloale ja i tak po MLK parę dni i znów do Krakowa, do LO więc mi to tam obojętnie. Ale jak ktoś już z daleka jedzie (np. Gdańsk) to już problem jest, bo ostanie dni, to się młodzież do szkoły przygotowuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiceMan321 Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 konwent wciąż działający po mam ochotę pojechać :3! To gdzie on będzie w Krakowie czy gdzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 No tak, nie jestem organizatorem . Po prostu wstawiłem temat do rozmów na temat konwentu i tego kto pojedzie z forum 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Ma być w Krakowie w 2 połowie sierpnia, ewentualnie we wrześniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Najprawdopodobniej znowu pojadę i mam nadzieję, że będzie jak na poprzednim konwencie połączenie delegacji z Trójmiasta i Warszawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się