Jump to content

My Little Konwent v.2

Dead Radio Man
 Share

Recommended Posts

Ja robię cosplay i będą hejty tak w ogóle pomóżcie wybrać pomiędzy Wheatley,GLaDOS,Vinyl S, Octavia .-.

Kogo zrobić cosplay? Vinyl S Octavii Wheatley'a czy GLaDOS? Nie umiem się zdecydować ._.

Okej.

Jako iż mieszkam w Krakowie, to spytam: w jakiej to będzie szkole?

Aha, czy puszczą mnie jeśli jestem dość młody?

Na słowo "zgoda rodziców" dostaję bladej kurwicy, bo jeśli trzeba ją mieć to będzie cieżko. Nie za bardzo chce, by moi rodzice wiedzieli ze jestem bronym.

@Rainbow Wave

Na Krakonie osoby niepełnoletnie musiały mieć podpisaną zgodę od rodziców. Zakładam, że na MLK będzie podobnie.

PS: Jeżeli osoby w twoim otoczeniu wiedzą, że jesteś brony to znacznie łatwiej i wygodniej się nim jest, więc możesz zaryzykować i zaprezentować im fandom (fandom, a nie bezpośrednio MLP). W ostateczności możesz zaprezentować MLK jako ogólny konwent wszystkiego z głównym tematem kierowanym w stronę bronies.

Eh, dobra, jako że się wybieram...
Primo, nie widzę powodu, dla którego opowiedzenie rodzinie o swoich zainteresowaniach mogłoby być czymś złym. Chyba że to kwestia jednak podejścia rodziny, nie wnikam.

Drugie primo, nic na temat szkoły jeszcze nie wiadomo, znana jest tylko data.

Trzecie primo, Dworzec kolejowy i autobusowy są niemal ze sobą połączone, więc to jeden kuc. Bliżej jest w sumie od RDA. Po schodach w górę i ul. Lubomirskiego prosto, do numeru bodaj 21.. Ale jak mowię, nie wiem czy w tym roku adres będzie ten sam.

Ej no,racja że lepiej się umówić itd ale przecież nie będziemy tam sami w tym Krakowie ;_: zawsze się można kogoś na ulicy spytać,no ludzie!  Myślicie że jak my z Czytoholiczką trafiłyśmy na nasz pierwszy Śląski meet ?   :rainderp:

Edited by Tamara