Jump to content

My Little Konwent v.2

Dead Radio Man
 Share

Recommended Posts

Mam nadzieję, że MLK się odbędzie. Mam ogarnięty plan na wakacje i mam - przynajmniej mam - zamiar wbić. Rok temu było fajnie, a znając Sz6stego, który jest w organizacji i biorąc pod uwagę doświadczenie RSquadu oraz fakt, że pierwszy raz robili konwent dla Bronies & Pegasis, czuję, że impreza w tym roku wypadnie jeszcze lepiej.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

A co do innej beczki z konwentu, planuje ktoś jakiś cosplay ? Bo ja tak,będę robiła cosplay Luny. Strasznie się boję że będą hateować....nie będzie tak straszny jak ten -> 

190520__safe_princess-luna_photo_human_c

Ale nie będzie też równał się z tym : 

princess_luna_cosplay_3_by_cute_beast-d5

• Upvote 3

A co do innej beczki z konwentu, planuje ktoś jakiś cosplay ? Bo ja tak,będę robiła cosplay Luny. Strasznie się boję że będą hateować....nie będzie tak straszny jak ten -> 

190520__safe_princess-luna_photo_human_c

Ale nie będzie też równał się z tym : 

princess_luna_cosplay_3_by_cute_beast-d5

Dzięki, teraz nie będe mógł spać

Cosplaye były w zeszłym roku - jeden gość robił Vinyl Scratch, grupa dziewczyn robiła mane 6 (nie było jedynie Applejack jak dobrze pamiętam, za to Twilight... <3), Stachul robił Discorda i pamiętam jeszcze jedną dziewczynę robiącą jakiegoś kucyka, tylko nie pamiętam już którego. Był też konkurs na zrobienie cosplayu wylosowanej postaci z rzeczy, które można było znaleźć na miejscu.

Tamara skoro robisz cosplay Luny to życzę powodzenia i mam nadzieję, że na MLK będę mógł zobaczyć efekty tego na oczy :)

Co do wejściówek, rezerwacji itd. - póki co brak informacji na ten temat. Zapewne to będzie ogłoszone albo na początku sierpnia, albo przynajmniej w połowie.

Mam pomysł na 1 panel wykładowy i 1 panel dyskusyjny. Zobaczymy, może przynajmniej 1 z pomysłów zrealizuje.

Edited by Linds

• 3 weeks later...