Siewca YI Napisano Grudzień 20, 2011 Share Napisano Grudzień 20, 2011 A więc: Aktualizacja(08:02:2012): Aby wejść na serwer musicie posiadać mineshafter`a, który umożliwia piratom (AJ AJ kapitanie!) zmieniać skiny, które są potrzebne do moda kucykowego. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=5P3_-M0iVVw Filmik został niestety nagrany przeze mnie -.- więc nie spodziewajcie się jakichś super warunków. Jedyne co mogę zagwarantować to HD 1080P i przejrzysty poradnik. Niestety głos mam Ekhm... Zapraszam do wspólnej gry wszystkich bronies, którzy mieli styczność z mc lub chcą mieć i mają czas w weekendy pod wieczór, po południu, aby sobie popykać. Ja osobiście mógłbym być potencjalnym hostem serwa, ponieważ mam niezłego neta 6MB oraz doświadczenie w pluginach, ustawieniach i 1 rok stażu w mc. Osobiście polecam grać przez hamachi: Usunąłem info zbędne ID: MC - My little pony Pełne ID2: MC - My little pony 1 Pełne ID3: MC - My little pony 2 8 Miejsc wolnych H: FIM Status Offline -Flutteryay -kubagaw2 (skype:kubagaw21) -Versalini(skype:versalini) -Ridio(michalubczyski) -Neiter -KubaDMC -rocker -Warmen -FreeFraQ Dzięki Yargolkowi mamy kanał na ts 3, o który prosiliście. A więc: 1.Ściągacie ts 3 z neta 2.Klikacje Connect i wpisujecie w addres ip: lolspeak.pl Nick jaki chcecie. 3.Szukacie kanału Minecraft Bronies. 4.Wchodzicie na niego. Hasło: FIMC Rozpiska: Pt: 13-15 | 19-21 Sb: 12-15 | 18-20 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Grudzień 20, 2011 Share Napisano Grudzień 20, 2011 Dawno nie grałem w MC, chociaż chętnie bym pograł. Niestety mam słabego neta, czasem laguje i ciężko trochę grać No i nie lubię skype'a, a raczej mój net go nie lubi. Preferuje TS Btw, nie dałeś linku do tych tekstur, albo ja jestem ślepy -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Grudzień 21, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2011 Nie tekstur tylko do minecrafta z modem świątecznym. Tak za 15 minut będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rocker Napisano Grudzień 22, 2011 Share Napisano Grudzień 22, 2011 Ja sie pisze na serwa bo dawno nie grałem w mc powie dzisiaj po 15 będę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Grudzień 22, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2011 A masz skypaja ? Tak pytam o to wszystkich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Grudzień 22, 2011 Share Napisano Grudzień 22, 2011 Na serwer wbije dopiero jutro, dzisiaj ściągam aktualizację do Battlefielda 3 i pewnie do 22 będzie się ściągało. A chcę jeszcze pograć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rocker Napisano Grudzień 22, 2011 Share Napisano Grudzień 22, 2011 Mam rapek666 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Grudzień 22, 2011 Share Napisano Grudzień 22, 2011 W sumie... dawno nie gralem w mc (tak mam skajpaja ale nie chce mi sie gadac) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Grudzień 22, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2011 Jak to nie chce ci się gadać przez skajpaja !? Przecież to tak bardzo ułatwia grę ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 22, 2011 Share Napisano Grudzień 22, 2011 A co z TS'em? Mniej obciąża łącze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Grudzień 22, 2011 Share Napisano Grudzień 22, 2011 Ktoś mi powie jak połączyć się przez hamachi? (mam oryginał odkąd pamiętam i nigdy nie łączyłem przez hamachi ) I fajnie na ts'ie by było posiedzieć, ts>skype jak dla mnie, jbc mam serwer, zrobię nam pokoik i pogadamy . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Grudzień 22, 2011 Share Napisano Grudzień 22, 2011 @Warmen Też bym wolał TS-a, szczegolnie, że mój net nie zachwyca. @Yargolek Wbijasz na serwer Hamachi i możesz wpisać w Multiplayer IP serwera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Grudzień 22, 2011 Share Napisano Grudzień 22, 2011 @Neiter A IP serwera to któro? Bo ja nie widzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 22, 2011 Share Napisano Grudzień 22, 2011 Jeżeli chodzi o serwer TS to jest to kwesta podania np. na teamspeak-family.pl kiedyś miałem założyć TS'a dla gildii w wow'ie ale jakoś nie trafiałem na mod'a online Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Grudzień 22, 2011 Share Napisano Grudzień 22, 2011 Jeżeli chodzi o ts, to wbijać na lolspeak.pl i pisać do mnie (Psych00l) mam admina to zrobię wam kanau. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Grudzień 22, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2011 O jejku to trzeba będzie teraz negocjować o ts`a.... nie dość, że męczyłem się żeby ludzi zachęcić to jeszcze ts`a muszę załatwiać... Dobra... jest ktoś w stanie założyć kanał czy mam kontaktować się z kuzynem, z którym będzie ciężko ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 22, 2011 Share Napisano Grudzień 22, 2011 Jeżeli chodzi o ts, to wbijać na lolspeak.pl i pisać do mnie (Psych00l) Tongue mam admina to zrobię wam kanau. Yargolek przecież się zaoferował. Czytaj ze zrozumieniem a nie marudzisz :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Grudzień 22, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2011 Tak ale, żeby zrobił, a nie że może zrobić. Bo mogę to sobie poprawić oceny z matmy mogę, ale wiem, że tego nie zrobię. Zbyt leniwy jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 22, 2011 Share Napisano Grudzień 22, 2011 Więc wystarczy do niego tam napisać Skoro może, to zrobi. Okażże trochę chęci. Aż mi się taki drętwy kawał (ale nie suchar) przypomniał... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Grudzień 22, 2011 Share Napisano Grudzień 22, 2011 To dobrze, jak tsa załatwicie PS. Warmen, twój avek mnie rozwala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Grudzień 23, 2011 Share Napisano Grudzień 23, 2011 a i tak nie bd mi sie chciało gadać xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 23, 2011 Share Napisano Grudzień 23, 2011 Ale innym się będzie chciało i ogólnie porównaj sobie grę w MC ze skajpajem z grupą 6 ludzi a grą w MC na teesie z tymi ludźmi. TS jest oszczędniejszy i to się przyda Po 26 aż sam wejdę na serwer pograć PS. Dobry jest ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Grudzień 23, 2011 Share Napisano Grudzień 23, 2011 Jak serwer będzie ON wbije i dokończę swój pokój Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Grudzień 23, 2011 Share Napisano Grudzień 23, 2011 Ja tam na Skypea czy tam TS'a się nie piszę. Nie wiecie co potrafi mój komputer/internet. A właśnie. Co to za lomadia co był/była wczoraj na serwerze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 23, 2011 Share Napisano Grudzień 23, 2011 Ja będę wpadał od 26 a potem na ile starczy transferu. Nick w MC Warmen (premium brak, 80zł na to nie wydam, lepiej golda w wocie kupić) i jak będzie TS to będę sobie gadał. Btw. Nie macie jakiś lagów na tym serwerze? Bo jeszcze się nie spotkałem z graniem w MC przez hamaka bez lagów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts