Spinwide Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Yarr Harr szczury lądowe! Były już wątki syrenek,fanów WH40K i tym podobne lecz nikt nie pomyślał o piratach! Będziemy prowadzić tu dyskusje o piratach,jeśli tego sobie zażyczycie grać w pirackie gry a także stworzymy wspaniałą opowieść o naszych przygodach! Wasz ulubiony Korsarz zaprasza was do dołączenia do załogi naszego pirackiego statku! Po długich naradach ochrzciliśmy go imieniem: "Pijany Pegaz" ! Hymn naszej łajby: Alestorm- Wolves of the Sea Dołączcie do nas! Spis: Spinowe- Kapitan Spinobrody Elizabetta- Adiutant Cahir- Kapitan Drugiego Statku "Airship FFIV2.0" Katherine- Główny Bukanier- Kicked- Rozpijacz załogi & wysmarkała się w mą opaskę D:(Seriously Kath. Spam o dolewaniu rumu nic do tematu nie wnosi D:) RedBallance- Pierwszy Oficer Losse- Drugi Oficer Cloudchaser- Obserwator Soonrise- Nawigator (który zna się tylko na rumie ) lordek- "kuk,albo inny kuchaj-majster :rainderp:" (Cokolwiek to nie oznacza) Ihnes- Sternik Leon z jakimiś tam cyferkami w nicku,nie chce mi się sprawdzać- Bosman Alder- zbrojmistrz Estherenn- pokładowy kot-złodziej Tisos- Łowca Skarbów Psotunia- Papuga Okrętowa Sakadetsu- Dowódca Abordażystów Venom50- Kanionier Xyz- Starszy Inżynier ewi125- kartograf i zapasowy nawigator AdanorPL- Oficer Wachtowy (polska język,trudna język) Gandezz- Bimbrownik Gost- Weteran Okrętowy Soli- Pokładowy Random Nightmare- Smok Pokładowy Animal- Przydatna,wkurzająca a zarazem bezużyteczna czyli w gruncie rzeczy szalona klacz szalone "coś typu człowiek lub tym podobne". Poniaczek01- zapasowy kucharz z działem strzelającym czymśtam. Wilczyca27- chorąży (ciekawym po cóż na statku chorąży...) Rajczu- główny mechanik Nocturnal Light- Wiedźma Morska (?) Jacob.zvierz- Były admirał/kapitan Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Dołączam! Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Dobra zróbmy to tak bo wasz kapitan jest leniem- dopisujcie jako który członek załogi chcecie dołączyć hm? Np. Pierwszy oficer itp. itd. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Chce dołączyć jako 1 oficer . I dajcie mi trochę rumu. Link do komentarza
Losse Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Losse dołącza i chce być 2 oficerem XD Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 http://youtu.be/WhZkUkSLGbE Co prawda nie dołączę ale macie tu coś ode mnie, coby wam rum lepiej smakował. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Nasza załoga się powiększa jednak cóż to ma być? Czyżby panowie się bali i dziewczyny muszą piracić za nich? Hańba! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Kapitanie posiadamy statek xD. < musiałem spytać > Kamraci dajcie no rumu. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Redballance najpierw trzeba zebrać załogę,potem naszemu statkowi (tak mamy go lol) nadamy imię! Rum będzie podczas uczty nim wypłyniemy na morze! Musisz być cierpliwy a dostaniesz go więcej niż zdołasz wypić! Link do komentarza
Cloudchaser Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Kamraci! Jako, że nie posiadacie statku chętnie go wam ufunduję, taki dar od Cloudchaser. Tak, wiem bardzo kozacki. P.S. Pod pokładem znajdziecie rum. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Przyda się jako......zapasowy (?) statek Nawet jeśli nie mamy statku można go załatwić,jednak najpierw załoga najważniejsza,więc dołączajcie! @Cloud-z tego co wiem to nie ma własnej nazwy(lub się nie znam) więc zostaniesz obserwatorem. Link do komentarza
Cloudchaser Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Hmm, jak się nazywa taki ktoś, kto siedzi w Bocianim Gnieździe? Bo o ile wiecie o kogo mi chodzi... mogę być kims takim Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Koleś od patrzenia xD Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Przyjaciele skoro bocianie gniazdo obsadzone potrzebujemy jeszcze sternika i nawigatora. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Oj naprawdę się by ktoś nam przydał *hik* nie ja wcale nie piłem *hik* rumu. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Jacek Wróbel jest obecnie na morzu,hen daleko stąd.Jednak możliwe że uda nam się go napotkać podczas podróży. Link do komentarza
Lucpon Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Jako, że jestem szlachcicem czystej krwi, nie mogę do was dołączyć, ale za to macie to: http://www.youtube.com/watch?v=os5TXyJlEMc Link do komentarza
Soonrise Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Dołączam do załogi w charakterze nawigatora! Co prawda nie znam się na mapach, ale za to znam się na rumie. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Soonrise to w zupełności wystarczy jesteś z nami. Link do komentarza
Lordek Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Chciałbym dołączyć do załogi jako kuk, albo inny kuchar-majster Edit: Kuk - człowiek od kukowania, czyli support od jedzenia Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Kamracie wyciągamy butelki z rumem i pod pokład sprawdzić czy się nadają do spożycia . Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Nic z tego Red!Jeśli wypijesz wszystkie zapasy rumu to może doprowadzić do buntu! Kuchaj-majstrze! Powierzam ci klucz do zapasów.Strzeż go jak oka w głowie przed Redballancem. @Down Nie Coś propnujesz? Link do komentarza
AdanorPL Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Czy posiadacie już sternika? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 1 oficerowi D: . Nie no a mogę chociaż szklaneczkę ?? Link do komentarza
Recommended Posts