Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 A co na sisi ci się zebrało ??? My płyniemy na krakena i nie zatrzymamy się. Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Nie odzywam się do Ciebie. *bierze do ręki/łapy swój nóż i zaczyna go ostrzyć* Trzeba będzie poćwiczyć,żeby całkiem wrócić do dawnej formy. Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Póki co mamy przewagę liczebną, ale obawiam się, że to tylko kwestia czasu. Jakich ludzi nam jeszcze potrzeba? Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Co do postoju to pooznaczam później mapę.Po drodze napotkamy wiele przygód na tych wszystkich wyspach.Co jakiś czas będę wrzucał edytowaną mapę, nie martwcie się,wasz kapitan wymyślił dla was wspaniałą opowieść. Link do komentarza
Cygnus Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Do Bandy Pirackiej Łupiącej wybrzeża Kraju PIRACI! Do jakże odrażającego czynu muszę się posuwać, by zakomunikować waszym plugawym mościom wiadomość o rychłej waszej klęsce. Prochem jesteście w porównaniu do Floty Wielkoksiążęcej. Zaznaczyć też trzeba, iż daruje się życie i uczynki pirackie tym, którzy pod królewską banderę zaciągną się rychle. Admirał Cygnus von Cygnus de Cygnus Wasz przyszły Pogromca Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Ludzie moi są lojalni,zaś statek szybki.Jak już mówiłem,chodźcie i przynieście swoje proce i noże. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Oj widzę ze system shitstormu zaczyna operować xD. Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Nie dajcie się kamraci! Wspólnie poślemy na dno każdego kto stanie na naszej drodze! Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Ok.głosowanie zakończone.Naszym hymnem zostaje Wolves of the Sea Alestormu.Winszuję. Teraz propozycje flag do mnie na PW @ewi-to jedynie posłaniec z listem.W pobliżu nie ma żadnego statku więc kontynuujemy podróż. Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 *bierze jabłko i zaczyna jeść* -Naprawdę urzekła mnie ta historia Cygnus, Kapitanie możemy atakować? Link do komentarza
Alder Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Nie dość że jesteśmy lojalni to jeszcze pijani panie kapitanie! A flota królewska? jeśli się nie boicie to stańcie z nami w szranki! jednak na chwilę obecną mamy inne cele...później się z wami pobawimy. Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 *bierze jabłko i zaczyna jeść* -Naprawdę urzekła mnie ta historia Cygnus, Kapitanie możemy atakować? Ewi,obnażamy pazurki i kły,jak wilczyca z kocicą Nie poddamy się,pokażemy,że piratki są równie dobre co piraci,a może nawet lepsze! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Po po prostu będzie dobrze jak będziemy ich ignorować. Najlepsze rozwiązanie moim zdaniem. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Ewi,obnażamy pazurki i kły,jak wilczyca z kocicą Robi się interesująco Tak czy inaczej zakończmy już wyzwiska i obelgi! Mamy zadanie do wykonania! Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Bez skojarzeń kapitanie,baz skojarzeń Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Red, nigdy nie ignoruje się wroga. Trzeba kontrolować sytuację, ale faktycznie, jak to Alder powiedział, obecnie jesteśmy zajęci inną wyprawą. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Chodzi mi o to jak będą coś pisać o nas. My spokojnie prowadzimy sobie tu zabawę i nie czytamy co oni tam sobie piszą. To nasz dział a nie ich. Chyba ze damy się wciągnąć i stworzy się wtedy shitstorm. Link do komentarza
AdanorPL Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 A może byśmy schwytali tą morską bestię i wykorzystali ją, przeciwko naszym wrogom? Przydałby się taki sztylet w rękawie. Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 To jest dobre... Tylko jak to zrobimy? Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 A może byśmy schwytali tą morską bestię i wykorzystali ją, przeciwko naszym wrogom? Przydałby się taki sztylet w rękawie. A umiałbyś nią "pokierować"? Bo ja niestety znam się tylko na okrętach. Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Wiecie kiedyś robiłam w zoologii, a to jest po prostu przerośnięta kałamarnica, znajdę jakiś sposób. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Naszym zadaniem jest ZABIĆ Lewiatana.Potwór jest potworem ale ma swoją inteligencję więc wie kogo zabić a kogo nie.Poza tym jak chcecie złapać coś wielkości małej wysepki? Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 to stanowczo trudne nie jest. Wiem co mówię *gwiżdże wydając przenikliwy pisk* *pojawiają się 3 delfiny* -Tylko tyle przypłynęło, no kto jest wystarczająco silny, odważny i inteligenty? Link do komentarza
Psoteł Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Skarby :pinkie2: A ci królewscy ktosiowie? Ich założyciel to Gruzołaj? Ewi, co chwila masz inny tytuł, ja już nic nie kumam :-/ Link do komentarza
Recommended Posts