Ihnes Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Mi tam bardziej zależy na skarbie. Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Psotuś spoko nic nie musisz rozumieć. -No to kto jest odważny i silny zostały 3 delfiny *oczywiście skarb też się dostanie* Link do komentarza
Alder Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Ja bym użył czarnej magii by przejąć kontrolę nad lewiatanem...oczywiście gdybym choć trochę znał się na czarnej magii... Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Czarna magia powiadasz? *grzebie w starych książkach* -Nic takiego nie mam. Dobra kto bierze delfiny? Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Magia? Nie chcemy nad nim kontroli! Latający Holender ma nad nim CAŁKOWITĄ władzę,jedynym wyjściem jest go zabić. @Edit: Poważnie ludzie,trochę dłuższe te posty i bardziej sensowne,to nie jest czat Dobra na mnie czas.Liczę na was że gdy jutro przyjdę nie zastanę tu jednego wielkiego chaosu. Link do komentarza
AdanorPL Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 -Ale ja mam coś takiego- Mówi wyciągając skrawek papieru, na którym widnieje przepis na śliwowicę, o nazwie "Czarna Magia"- Czy o to wam chodziło? Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Ajaj Kapitanie! -Ja też muszę się przespać, żeby mieć siłę do waliki! *wyrzuca ogryzek za burtę i zmierza w kierunku swojej kajuty* Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Mówił Spinwind'e do ściany. Ludzie czytajcie posty. Link do komentarza
Ganz Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 gdy jutro przyjdę nie zastanę tu jednego wielkiego chaosu. Rum i bimber rozdany, będzie spokojnie! Chyba... Tymczasem chodźmy spać kamraci, nie ma po co siedzieć nocą na tej łajbie! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Dobrze ja obejmę warte na pokładzie. Wszyscy do łóżek, ale już. Trzeba będzie przemyśleć kilka spraw. Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 A więc idźcie się przespać. A ja... A ja będę sobie dalej stał za sterem i myślał gdzie tu trzymać już prawie że nasz skarb. ^^ Jakie mamy piękne niebo! No i ten księżyc... Link do komentarza
Cahir Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 *Nagle nad głowami piratów rozległ się dźwięk klaksonu.* *Wild Airship appears!* -Ahoj, tam na dole! Potrzebujecie pomocy? *Ze statku, po linie ześlizguje się młody mężczyzna, z wytatuowaną na ramieniu krewetką* -Hej, ty jesteś kapitanem? Jeśli chcesz, ja i "mój" statek jesteśmy do Twoich usług! *Rzuca w stronę kapitana pergamin z danymi statku* Airship FFIV2.0 Wyposażenie: -Harpun -6 dział pokładowych -12 dział pod pokładem -Możliwość wodowania Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Spać?O tej porze? Noc jeszcze młoda,zawsze można wymyśleć coś do roboty. *Skończyła ostrzyć nóż i spowrotem włożyła go za pas* To jak? (Ninja,a mi się nie chce wymyślać niczego nowego na edytowanie postu) Link do komentarza
Alder Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Ale jeśli latający holender ma władzę nad lewiatanem to zabijając go będziemy mieli na pieńku z latającym holendrem, z drugiej strony mając władzę nad lewiatanem de facto będziemy kontrolować latającego holendra, pozatym kto powiedział że tego nie da się zrobić? ale jeśli pan kapitan mówi żeby zabić to zabijemy!*bierze porządny łyk rumu* haj ha kolejkę nalej...co do?...*na dźwięk klaksonu zerka w niebo* noo...to wygląda na to że mamy wsparcie niebios XD zalążek prawdziwej pirackiej floty! Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Witaj wśród nas przyjacielu! Teraz powiększa się nie tylko nasza załoga ale i flota! Jesteśmy zaszczyceni że postanowiłeś do nas dołaczyć! @Kontrolę ma Holender nad Lewiatanem, nie na odwrót więc powyższy post jest trochę bez sensu. Co do mienia na pieńku...taa...jakby to rzec...mam...własne porachunki z kapitanem Latającego więc,tak czy siak mamy z nimi na pieńku Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 RLY. Ihnes czyli razem zostajemy na warcie. Fajnie pogadamy sobie trochę. Rzeczywiście niebo jest ładne. Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Ja też zostaję Czy ktoś mnie tu w ogóle słucha? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Wskakuj na ramie kocico. Jak tam minął dzień. Link do komentarza
AdanorPL Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Zrobimy to, co kapitan nam rozkaże. Moim zdaniem, pomoc ze strony tego stwora bardzo by się przydała, jednak nasi przeciwnicy nie są co prawda liczni, więc i bez wsparcia potwora damy im radę. Póki co musimy wypocząć, ale każdy na swój sposób. Alder! Podaj trzecią butelkę rumu! Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Hahaha! Piękny statek! Mogę go zobaczyć z bliska? Nie spodziewałem się tego, że dołączy do nas ktoś ze swoim statkiem. Prędzej podejrzewałem, że zdobędziemy jakiś w bitwie. Link do komentarza
Cahir Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 *Wraca na Airshipa* Będę patrolował okolicę. Jeśli coś znajdę to... Jakoś tam się skontaktuje. Link do komentarza
Alder Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Sens...sens panie kapitanie jest wszędzie wystarczy go tylko znaleźć...a niedocenianie przeciwnika jest pierwszym krokiem do przegranej bitwy, nie mniej jednak...zabijemy tego stwora! Proszę bardzo o to butelka rumu!*podaje rum* Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 *Włazi Redowi na plecy* Całkiem dobrze,trochę rabowania,ogólnie to spokój był. *Ziew* Chyba jednak się prześpię.Branoc,piraci. *obejmuje go za szyję i zasypia uwieszona na jego plecach* Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Spij. Jesteś bezpieczna. *Ciekawe jak my mamy zabić tego potwora i uporać się za pościgiem*. Link do komentarza
Recommended Posts