Imka2000 Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 zobaczycie znajdą mnie! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Nie był bym tego pewny w 100 %. Masz szczęście że to ja z całej załogi dzisiaj byłem na warcie. Link do komentarza
Leon78657 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 *Bosman wychodzi z kajuty* -Przepraszam za moją nieobecność, ale dokowałem beczki z Bimbrem od Gustawa. Szpieg! Na tortury zaraz wszystko wyśpiewa! *wyciąga butelkę bimbru i wlewa do gardła szpiegowi* Jak mawiali starożytni Rosjanie "W bimbrze prawda". To co będziesz gadał szpiegu! A spiesz się bo jak mi się cierpliwość skończy to batogiem przeciągne po plecach i wodą morską poleje! Będzie bolało! Panie Pierwszy będę więźnia póki co pilnował póki nie wyśpiewa od kogo on i jakie plany jego przełożonych! (Do załogi myślę, że wszelkie plany naszego ataku lub obrony przed flotą Eqestrii powinny się odbywać na PW) Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 *Przebudza się* Co się..Leon!Odwaliło Ci?!BIMBER NA WROGA?! Toż to marnotratctwo! *Doskakuje do niego i próbuje mu wyrwać butelkę z resztką napoju* No dawaj! Link do komentarza
Imka2000 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 myźlidźe ze wam cuś powjem?bha! przedźej źgin*bek* e ! Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 *wychodzi z kajuty* -Co on tu robi? Złóżmy go jako ofiarę Lewiatanowi, może się usłucha Link do komentarza
Imka2000 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Dla ciebie *hik* pani szpieg! *hik* a na ofiarsjafae to złozimi cjębję *hik* Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 - Ewi, on wcale nie musi się usłuchać. Zajmując go ofiarą łatwiej będzie wykraść ska... *Niby szpieg jest uwięziony, ale "Nigdy nie ignoruje się wroga* - Masz rację! Może uda się Lewiatana "oswoić". Link do komentarza
Imka2000 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 chyba nje mówicje poważnie ? Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 - Nawet nie masz pojęcia jak bardzo poważnie. - W każdym razie ja, a wy jak? Ostateczna decyzja i tak będzie podjęta przez kapitana, ale kara taka czy inna szpiegowi się należy! Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Taaak! ^.^ Złożymy ofiarę,to cudowny pomysł! *Patrzy na szpiega* Czego płaczesz?Sama tego chciałaś wkradając się na Pijanego Pegaza. Poza tym czy zginięcie w rzekomo "słusznej sprawie" nie będzie dla Ciebie zaszczytem? Link do komentarza
Imka2000 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 kurcze twardzi jesteście...*hik* Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 (To nie było piwo,tylko bimber) A czego się spodziewałaś po piratach? My nie ukrywamy się za manierami.Robimy co nam się żywnie podoba. *Wskakuje na stół i siada sobie wygodnie* Link do komentarza
Imka2000 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 hmpt... *hik* banda hołoty i brudnych piratów...*hik* Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 *wychodzi na pokład i spogląda na wszystkich* Co się tu dzieje? Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Brudnych? *Zeskakuje ze stołu* BRUDNYCH?! Czy widziałaś kiedykolwiek brudnego kota? W tym momencie jestem czystsza od Ciebie Ta zniewaga krwi wymaga! Złóżmy ją w ofierze krakenowi jak najszybciej! Trzeba jak najszybciej porozmawiać o tym z kapitanem! Link do komentarza
Imka2000 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Ciałem może tak, ale duszą nie. Honor wam jest on obcy, nawet nie ma sensu bym udawała pijaną, przed takimi jak wy nie warto nawet kopytkiem machnąć Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Ekhem... powtórzę pytanie, co się tu dzieje?! Link do komentarza
Alder Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 A bo ja wiem? wygląda mi to na szpiega...tej no*gul, gul, gul* floty królewskiej czy jak im tam...szpieg...hmmm...może nam się przydać, ja bym pozostawił przy życiu tego wszawego karakana *gul, gul, gul* ehh i kolejna butelka rumu wyczyszczona...a pan kapitan co myśli zostawić przy życiu czy zabić? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Spokój. Nic nie zrobicie temu szpiegowi. To rozkaz. Zostanie postawiona przed kapitanem w stanie nie naruszonym. I przestać ja upijać ale już. Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 A skąd przypuszczenia, że to szpieg floty królewskiej? Macie dowody? Link do komentarza
Imka2000 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 (Wiecie że wyglądam jak w moim awatarze w tej samej zbroi? xd) ehem...tak właśnie z wiecie Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 *spogląda na imkę* eemm... co jej jest? Link do komentarza
Recommended Posts