Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Nie wiem. Poczekamy na kapitana i wszystko wyjaśni się wtedy. Ale do tego czasu ma być traktowana jak człowiek. Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 To Flota Królewska wyprała jej mózg.Jestem pewna. Link do komentarza
Alder Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 A któż by inny miał by nas szpiegować jak nie flota królewska(FK)? *zwraca się do szpiega*- Pijaki? jesteś na pokładzie pijanego pegaza, więc czego się spodziewałaś?...podobno FK używa złotych szabli...zawsze myślałem że złoto nadaje się na broń tak samo jak rozgotowany makaron ale..co ja tam wiem... oby kapitan miał dzisiaj dobry humor, bo jak nie... Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Uspokoić się. Nic jej nie zrobimy do puki kapitan nie zezwoli. Może mieć jakieś ważne informacje. Do czasu pojawienia się kapitana będzie traktowana jak jedna z nas. Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Alder, jeśli łaska zostaw już ten rum i zajmij się swoją robotą, dobrze. Jak kapitan wróci to wszystko się wyjaśni. Koniec dyskusji. @Red - jednak ostrożności nigdy za wiele. Przywiążcie ją do masztu. Tylko nie tak żeby się zaraz udusiła. Link do komentarza
Alder Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Jak jedna z nas powiadasz...nie oddam jej ani jednej kropli rumu! ani jednej!...mogę dać trochę owoców, ale rumu nie oddam!*rzuca szpiegowi dwa jabłka i pomarańczę* zjedz...pewnie jesteś głodna czy co...*zwraca się do Elizabetth* dobra już! rany...dobra to ja wyczyszczę pokład...a potem sprawdzę stan takielunku...może być? Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Złote miecze?! Złote!? A może by tak jej broń przechować w bezpiecznym miejscu? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Nie powiedziałem ze ma zostać odwiązana. Tylko żeby jej nic nie zrobili. Kapitan był by wściekły gdyby się dowiedział. @up facepalm przecież jak wartowałem to jej wszystko zabrałem i do schowka włożyłem. Kapitanowi oddam jak się obudzi. Nie rumu tez nie musimy jej dawać. Wystarczy woda. Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 *Włazi Redowi na plecy i prycha na wroga* Ja tam nic jej nie zrobię póki nie obrazi mnie po raz kolejny. Wtedy nic nie mogę obiecać. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 * Głaszczę kotkę po karku* Mam nadzieje na owocna współprace szpiegu. A tym czasem odpocznij. Link do komentarza
Imka2000 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Po 1 nie spodziewajcie się że coś wam powiem Po 2 chcecie to mogę wypróbować na was tą szpadę Po 3 Estherenn kotku , co się tak spinasz? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Nie masz przy sobie żadnej broni. I spokojniej bo możesz pożałować. Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Powiedz jej coś,ona mnie prowokuje Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Alder, tak może być. *podchodzi do Imki* Słuchaj, na razie nie chcemy tu żadnych kłótni, przepychanek, czy bijatyk. Jasne? Więc, proszę, siedź spokojnie dopóki kapitan nie wróci i nie postanowi co mamy z tobą zrobić... Link do komentarza
Leon78657 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 -Jak ma być odwiązana to zwieje, a Panie Pierwszy jak ją trochę zbatożę to może od razu zacznie śpiewać, do tego proponuję zamknąć ją w końcu w karcerze, będę ją tam pilnował, jeśli oczywiście Pierwszy pozwoli to mogę ją zmiękczyć na spotkanie z kapitanem. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Nie. Pozostanie przywiązana. I nic jej nie zrobicie do puki nie rozkaże. A jak będzie was denerwowała to nie słuchajcie. Słowa to jej ostatnia broń jaka jej została. Link do komentarza
Imka2000 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Dobra to możecie się w końcu zdecydować? Link do komentarza
Leon78657 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 -Nie o to chodzi, ale jak ją zamkniem nim kapitan przyjdzie to nie ucieknie przynajmniej. Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Dobra, zajmijcie się wszyscy tym co do was należy. Dopóki nie przyjdzie kapitan, ja jej przypilnuje. Może być? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Nie pozostanie tak jak jest. To rozkaz. A ty tez nie dokazuj szpiegu bo jak widzisz wszyscy chętnie by cie zatłukli na kwaśne jabłko. Elizabetta udzielam. Ma się nic jej nie stać. Kierować się dalej mapa od ewi. Link do komentarza
Imka2000 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Dobra, ale macie może jakąś chociaż kablówkę czy coś? nie chce mi się słuchać tej błazenady Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 *Patrzy spod przymrużonych powiek na szpiega* Tak,zaczekajmy na kapitana.On najlepiej będzie wiedział,co z nią zrobić. Link do komentarza
Leon78657 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 - A potem oblali słoną morską wodą by widzieć jak wijesz się z bólu w swojej małej agonii! Ach dla pirata to piękny widok! Pani Adiutant też zostanę i będę miał na nią oko. Link do komentarza
Recommended Posts