Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Ciszej Alder w tym lesie lepiej nie wrzeszczeć tak. Kapitanie czy mamy chociaż pojecie gdzie znajduje się ten kawałek broni ? Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 (Wiem, trochę późno, ale jestem.) - Ciemno dość... - Tu nic nie znajdę. Lepiej skupić się na głównym celu. Link do komentarza
Psoteł Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Tam chyba coś słychać - zaskrzeczała papuga. - Brzmi jak syreny... Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Cicho nie mogą nas zauważyć ani usłyszeć bo będzie po nas. Idziemy dalej jakby nigdy nic. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 Kapitan wytężył wzrok i ujrzał w ciemności mroczną sylwetkę siedzącą na kamieniu i nucącą melodię. Sięgnął po miecz mówiąc do załogi: -Ostrożnie!Za nic w świecie nie wsłuchujcie się w ich pieśń!Poza tym jeśli tu są,to znaczy że wiedzą o nas od bardzo dawna. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 * kiwnął głowa do kapitana* Kurde czemu nagle wszystko ucichło. *Niech to coś mnie ciągnie do niej* Kapitanie proszę mnie uderzyć bo dłużej nie wytrzymam. Link do komentarza
Psoteł Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Ja też mogę cię walnąć <3 *bum* Podejrzane to wszystko... A ty szpieg, nie zawracaj nam teraz głowy, my tu mamy misję... Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Ihnes próbuje się przyjrzeć temu co widzi kapitan. Wytęża wzrok i dostrzega coś, ale sam nie jest pewny co. - Wiedzą od dawna powiadasz? Jakie jest prawdopodobieństwo, że nas otoczą? - powiedział niepewnie rozglądając się dookoła. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Auć * pomogło* Przeklęte syreny idźmy dalej. Kapitanie to jak z naszym celem misji zbliżamy się chociaż ? Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 Syrena siedząca na skale widząc że jej czar został zdjęty zeskakuje z kamienia i zaczyna pełznąć w stronę bohaterów.Oświetlona światłem pochodni ukazuje się w całej swej potwornej okazałości-Czarne,rybie oczy, szpony jak u demona,rybi ogon miast nóg i cała pokryta czerwoną łuską.Zamiast uszu płetwy a zaraz obok nich coś w rodzaju skrzel. @Eh....druga drużyna widać całkiem olała nasz event...przykro mi z tego powodu,lecz trudno! Naszą misję kontynuujemy załogo! Link do komentarza
Imka2000 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Strata czasu...< wyszła i Teleportowała się gdzieś > Link do komentarza
Psoteł Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *wali to coś patelnią ze statkowej kuchni* IDŹ STĄD POTWORZE! Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 (Co za idiota by niby zostawił nóż przy jeńcu?Nie chciało jej się ciągnąc zabawy więc olała.Super.) *Spojrzała na przecięte sznury* Nosz $%#^$&%$$#$%#. Świetnie,kapitan nie będzie zadowolony. *Na wszelki wypadek przeszukała dokładnie statek,a gdy nie znalazła śladu szpiega wyjęła nóż zza pasa i zaczęła chodzić wzdłóż statku i wypatrywać niebezpieczeństwa.* Jest tu kto? *Spytała półgłosem,mając nadzieję,że ktoś spośród załogi,która została na statku jej odpowie* Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 Bywa,nie nasza wina że gdy na nią czekaliśmy to jej nie było a gdy jest to mamy swoje sprawy. Link do komentarza
Imka2000 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 (Widocznie ktoś przez przypadek upuścił czy cuś ) Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 *Odcina głowę potwora* Idziemy dalej ?? Link do komentarza
Alder Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 eee w sumie to tak...ale chwila...odetnę jej ogon*odcina ogon* hmm...*chwyta szablę* o ile zakład że zaraz zwali się na nas tuzin syren? Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 ale ogarnijmy się jakoś bo wychodzi na to że Alder strzelił w odcięty łeb. Ruszyli dalej między drzewa,widząc co krok w krzakach błyszczące ślepia lub łuski odbijające światło księżyca. Syreny z jakiegoś powodu nie atakowały. @Down.- Rozwiń tą myśl stary.To jest opowieść nie streszczenie. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Nagle 1 z nich wyszła nam na spotkanie i powiedziała. - Czemu tu jesteście, odejdźcie stąd . Link do komentarza
Psoteł Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Te syreny pewnie chcą nas wykołować, udają, że są łagodne, my przestajemy zwracać na nie uwagę, a one się na nas rzucają :3 A ten nóż to pewnie jakiś pijany zostawił... Link do komentarza
Imka2000 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 (Było tyle nie pić x3 ) Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 - Chcemy tylko zabrać 1 rzecz i odpłyniemy stąd * mówi do syreny* Nie chcemy z wami walczyć. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 Poważnie ludzie...BARDZIEJ ROZWINIĘTE MYŚLI-TZN.DŁUŻSZE I MAJĄCE WIĘCEJ NIŻ 1 WERS POSTY. TO TRUDNE? Link do komentarza
Recommended Posts