Ihnes Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Ihnes uciekając zauważył, że znajduje się jakiejś jaskini. "Nie dam rady dalej uciekać... Trzeba odpocząć." Znalazł w miarę bezpieczne miejsce i zasnął. Co chwilę budził go różne koszmary. Mimo to próbował choć trochę nabrać sił. Link do komentarza
Lordek Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Za... Hic... Dużo... Hic... Czasu w bimbrowni... Hic... Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Skoro większość już idzie to może zostawmy to na jutro? Szkoda żeby teraz duża część miała ominąć kilka osób. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 (Cóż...ten event wyszedł średnio,samemu jest trudno wszystko ogarnąć,przepraszam was za to,lecz przy następnym zbiorę więcej ludzi do organizacji i ustalimy stałą godzinę o której się zacznie.Raz jeszcze sorry i na razie.Jednak to nie koniec tej opowieści i życzę wam udanej zabawy ;D) @Up- dobry pomysł,jednak zależy to od reszty Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 A może w ogóle ustalmy konkretne godziny w których będzie się odgrywać event. Łatwiej byłoby sobie zorganizować czas. Akurat ja w tym tygodniu będę go miał mało, ale wieczorami mógłbym chwile posiedzieć. Tylko jakie godziny by wam pasowały? Potem mogę usunąć ten post żeby nie wprowadzać chaosu w zabawie. Link do komentarza
Psoteł Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Tak, trzeba jakieś godziny ustalić, a nie, że trzeba głupie powody wymyślać, że się zemdlało itd. A tamten post usuwam, rzeczywiście bez sensu, na niby dalej latam nad wyspą <3 Link do komentarza
Leon78657 Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 -Przeparszam jeśli nie posłuchałem jakichś rozkazów ale byłem (u kobity musice ni wybaczyć) ale teraz jestem na rozkaz jak coś. -Co do eventu jutro pewnie może mnie nie być, ale zaglądnąłem na forum floty i dowiedziałem się że imka oszukuje i wyśpiewała wszystko co do naszych planów i lokalizacji. dosłownie wszystko dlatego jeszcze raz apeluję by najważniejsze rzeczy pisać na pw (swoją drogą zepsuła nam zabawę) Link do komentarza
Ganz Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Za... Hic... Dużo... Hic... Czasu w bimbrowni... Hic... Kolega ma Rację Nie możemy oddać bimbrowni! Link do komentarza
Gost Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Arghhh, Kamraci! Przyda wam się jaki Wilk Morski do załogi? Link do komentarza
Imka2000 Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 -Przeparszam jeśli nie posłuchałem jakichś rozkazów ale byłem (u kobity musice ni wybaczyć) ale teraz jestem na rozkaz jak coś. -Co do eventu jutro pewnie może mnie nie być, ale zaglądnąłem na forum floty i dowiedziałem się że imka oszukuje i wyśpiewała wszystko co do naszych planów i lokalizacji. dosłownie wszystko dlatego jeszcze raz apeluję by najważniejsze rzeczy pisać na pw (swoją drogą zepsuła nam zabawę) [ Po 1. Uciekłam, wiem może trochę za łatwo i za szybko, ale napisałam jak . Kończyć tego nie chciałam ale musiałam (lepiej nie pytajcie dlaczego...) . Więc nie było to oszustwo. Po 2 . Nie znasz pojęcia Szpieg? Po 3 Przepraszam bo nie chciałam psuć wam zabawy ._. (ale wiecie... biznes to biznes ) ] Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 @Gost - ja tu już jestem wilkiem morskim Link do komentarza
Gost Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 @Gost - ja tu już jestem wilkiem morskim A co to ma za znaczenie? Wiesz kto to wilk morski? Mianem Wilka Morskiego określało się doświadczonego marynarza. Wiem przecież Jejku, pożartować nie można? ~ Elizabetta Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Witaj w załodze. Jak Spinwide wejdzie to cie pewnie doda na listę. Link do komentarza
Gost Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Tak jest, Pierwszy Oficerze! Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 10, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2012 Dobra po kolei:1. Godzinę możemy ustalić,nie widzę problemu ja mam czas od 17 do max 22.W razie czego poproszę kogoś innego by rozpoczął event,najwyżej dołącze później. 2.Imka nie zepsuła zabawy.Razem z Cygnusem mamy własne plany których wam nie zdradzę.Powiem tylko tyle,że wszystko idzie tak jak powinno. 3.Witaj wśród załogi Gost! 4.Dostałem razem 2 propozycje flag.Zaraz je wrzucę. @Edit: Wrzucone.Teraz głosujcie którą wolicie. @Down Uciekłaś,wszystko jest tak jak było i zapamiętaj: Gdy jakiś post przestaje mieć sens co do ogólnego tematu to dobrze jest go usunąć żeby tematu nie zaśmiecał Link do komentarza
Imka2000 Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 (przewraca oczami* Dzięki waszemu RedBalance jednak się z tym wszystkim cofam i ciągle jestem związana na statku, tyle że miałam halucynacje, ale jak nie chcecie to mogę się nie wycofywać i po prostu będzie że jednak uciekłam...) (Widzę że ktoś mnie wyprzedził ._. ... to ja już nie wiem...) Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 10, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2012 A teraz pytam: możemy kontynuować event czy kogoś nie ma? Zawsze możemy go przełożyć. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Ja jestem. Ale poczekajmy aż będą ci co wczoraj. Link do komentarza
AdanorPL Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Mogę się dowiedzieć w skrócie, co się wczoraj działo? Cały dzień piłem samotnie w swojej kajucie. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 10, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2012 Eh...w sumie i tak miałem to napisać: Podczas mojej nieobecności/snu na statek włamał się szpieg,złapaliśmy go lecz gdy ruszyliśmy na pierwszą wyspę (tylko część z nas-reszta chyba wciąż spita była) udało jej się uciec.Na rzeczony ląd ruszyliśmy w poszukiwaniu fragmentu broni zdolnej zabić Lewiatana. Na wyspie napotkaliśmy spore hordy złych syren i przebijając się przez nie udało nam się dostać w miejsca w miarę bezpieczne.Niestety rozdzieliliśmy się.W tym czasie statek cały czas był atakowany przez syreny a broniły go tylko Estherenn,Ewi i Eliza (z niewielką pomocą randomowych majtków).Kapitan wystrzelił z niewielkiej armatki ukrytej w protezie ręki w niebo dając sygnał załodze gdzie go znajdą.Zjawili się wszyscy poza Ihnesem którego porwały syreny.Podczas poszukiwań ranny kapitan stracił przytomność.W tym momencie przerwaliśmy bo wszyscy musieli iść. @Down Um...u mnie pisze 80 xD Link do komentarza
Psoteł Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Ja też jestem. A tak wogóle nasz wątek ma już 40 stron <3 Powiadomiłam Estherenn i Aldera, nie ma jeszcze Ihnesa i Ewi ^up ja mam ustawione 20 postów na stronę :3 Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Auuu... obecna, zwarta i gotowa Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 10, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2012 No to czekamy jeszcze na Ihnesa(obecnie główny protagonista naszej opowieści ),Elizę(z nią to całkiem niewiadomo,może będzie może nie ),Estherenn i Ewi. @Edit-Eliza jest.Spoko. @Down. Eh...co? Ah...(odkłada tobołek podróżny)...eee..oczywiście! Musimy go ratować! Przecież jest jednym z nas!(Poza tym bez sternika daleko nie popłyniemy xD). A na poważnie: Najpierw czekamy na resztę.Potem kontynuujemy zabawę. Link do komentarza
AdanorPL Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Jakie mamy plany na chwilę obecną? Nie zostawimy chyba Ihnesa na pastwę syren, prawda kapitanie? Link do komentarza
Recommended Posts