Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Spostrzegłem Ichnesa. Miał kłopoty. Atakowało go 1 z syren. Wyciągnąłem szable i przeciąłem ja na pół. - Ichnes dobrze się czujesz. Nic ci nie jest ? Link do komentarza
Psoteł Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Złowieszcza?! Ale dobra, ja zabiorę Kapitana na statek, bo jestem MEGA SILNĄ Papugą! Yay, Alder już się mną nie wyręcza :3 Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 10, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2012 Alder błagam...zrób to ty @Red- na wszystko co święte przeczytaj mój post na poprzedniej stronie.BŁAGAM CIĘ. Link do komentarza
Alder Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 No dobra...piękna złowieszcza papuszka(musiałem XD) ale kapitana zabiorę osobiście...a wrazię potrzeby zasłonię własną piersią o! a wy...eee...róbcie za mobilne wsparcie*rusza w stronę statku* Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Ihnes stoi jak osłupiały. Patrzy na Reda i ledwo go rozpoznaje. Słyszy co do niego mówi, ale nie może zebrać słów żeby odpowiedzieć. W końcu trochę oprzytomniał i odpowiada: - Chyba nic mi nie jest. Wiesz... Odechciało mi się szukania skarbów na tej wyspie. Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 *spostrzega, że dziwny kształt to był Red i szybko do niego podbiega. Po chwili zauważa Ihnesa* Ihnes! No proszę, jednak się znalazłeś... Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 To dobrze. Choć musimy przeszukać te jaskinie. Po tym napijemy się rumu. A i znalazłem twoja szable * podaje Ichnesowi* I masz trochę wody się napij. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 10, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2012 Eh...kolejny raz muszę zadziałać Redbalance po uratowaniu Ihnesa słyszy dziwny,syszący głos.Wzywa go do siebie.Red osłupiały rusza w jego stronę,nie wiedząc,że idzie w kierunku,gdzie Tryton modlił się wraz ze swoimi poddanymi... Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Eeeeeee. Eliza i Ichnes patrzą osłupiali na mnie a ja nic nie mogę zrobić. * Choć do mnie a spełnię twe marzenia Red* Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 (fuck,zrąbałam) *Wskoczyła przed Reda i popchnęła go z całej siły* Nie słuchaj tego mutanta! Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 *spogląda na Ichnesa* Emmm... co mu się stało? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Ja muszę - nawet się nie zatrzymał - Musze tam iść . Dalej podążał w stronę głosu ale zaczął biec. Lepiej wyciągnąć szable * pomyślałem* Tak na wszelki wypadek. Ała moja głowa pęka. Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 *łapie Red`a za nogę i go przewraca* Dokąd? Co ty kurna robisz? Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 *Wskoczyła mu na plecy próbując go bezskutecznie przewrócić* Niech ktoś coś zrobi,do cholery! Link do komentarza
Psoteł Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Nieeee idź tam, Red! Nie da się go zatrzymać ;_; Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 *przyciska Reda łapami do ziemi, po czym spogląda na Esth* Co tutaj robisz? Psotunia?! Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Ihnes napił się wody, skupiał się przez chwilę aby skojarzyć co się wokół niego dzieje. Wziął szablę i pobiegł za Redem. - Wracaj! Nie słuchaj go! "Myśl! Dasz radę!" Dalej biegnie, ale widząc, że nie może nic więcej zrobić zaczyna się poddawać. " Co ja tu robię? Powinienem był zginąć!" W pewnej chwili słyszy głos: "Biegnij dalej!" - Co? Kto tu jest? Wszyscy patrzą na niego ze zdziwieniem. Przecież stali obok niego przyjaciele. Głos który słyszał był w jego myślach. "Biegnij!" - usłyszał znowu. Tak tez uczynił, nie zastanawiał się co to za głos. Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 *przyciska Reda łapami do ziemi' date=' po czym spogląda na Esth* Co tutaj robisz?[/quote'] Wpadłam na herbatkę. *Ściągnęła z pleców łuk i strzeliła w stronę z której dochodził głos po czym usłyszała głośny skrzek* Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Ja muszę - nawet się nie zatrzymał - Musze tam iść . Próbował się wygrzebać spod Elizy Arrggg - krzyknąwszy - Złaźł ze mnie co ty w ogóle robisz , co tu się dzieje do 100 piratów. Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 *patrzy na Red`a* Uspokój się, mogłabym zadać to samo pytanie, gdzie ty do cho... ekhem, co do choroby robisz? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Nie wiem. W 1 chwili dawałem Ichnesowi wodę a w drugiej leżę tu . Możesz zejść trochę niezręcznie się czuje. Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 *złazi z Red`a, lecz nadal uważnie go obserwuje* Wracajmy na statek, skoro Ichnes się znalazł, możemy wracać. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Ała moje ciało. Co z Ichnezem. Gdzie on znowu polazł. Choć my do tej komnaty z Trytonem ok ? Widziałem coś interesującego tam, ale było dużo syren. Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Jakiej komnaty z Trytonem? Coś ty znów wymyślił? Link do komentarza
Alder Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 *Alder wraz z kapitanem dociera do pijanego pegaza, po czym zanosi kapitana do jego kajuty* no dobra...i co teraz jak pragnę chaosu? mówiłem że wrócę ale... Link do komentarza
Recommended Posts