Elizabetta Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 A ja nie wiem. To kapitan ich przyjmuje do załogi, nie ja Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 -To skąd ona się tu wzięła?- odparł kapitan wciąż szepcząc Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Przybyła, to jest, panie Kapitanie. *Spojrzała na smoczycę* Przypiecz mi jeszcze jedną rybkę, co? ^^ Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Skoro już zajmujecie się jedzeniem to ja też bym coś zjadł. Link do komentarza
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Oki, doki, to samo + jedna dla Ihnesa! Płomień każdego smoka ma inne właściwości. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Kto to widział żeby wilk jadł z talerza? Normalnie koniec świata ^^ Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Powiedział to szary wilk , kapitan Link do komentarza
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Ja o tym nie decyduję, ktoś życzy, a mój ogień to taki Płomień życzeń. Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Ihnes z zacieszem na japie zabrał się za jedzenie węgorza. - Dobrze mieć cię w załodze! Mniam... Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Nienawidzę ryb Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 To wyjaśnij jak NIEBIESKI wilk może mieć chorobę morską? Link do komentarza
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 A chce kto paluszki rybne? Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Jaki znów niebieski, Kapitan za dużo wypił i nie rozróżnia kolorów? Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 - Mmm... Naprawdę miło z twojej strony. Okażę teraz wam szacunek i zamiast rzucić się na jedzenie najpierw poczekam aż wy zjecie. ^^ Link do komentarza
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Dajcie mi mąkę i jabłka, to będzie szarlotka. Link do komentarza
Dżuma Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 - Masz właśnie sama zerwałam - podała jej worek -No co, kilkanaście mil stąd są piękne sady Wszyscy odprowadzili Sophie wzrokiem, a ona sobie poszła i zniknęła gdzieś pod pokładem Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Dooooobra? Ile razy mam powtarzać, żebyście nie zamieszczali postów nie mających przynajmniej zdania? Coś takiego nic do tematu nie wnosi, a przy okazji potem słyszę gadanie że spam w temacie -.- Link do komentarza
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Kapitanie, świętujemy nowy rok! Dajcie czekoladę i bitą śmietanę, to zrobię desery! Nie mogę się doczekać nowego eventu! Powiedz życzenie, dostaniesz jedzenie! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Patrz na wszystko z małą dezaprobatą. Echhh już ich się nie zmieni. To tak utrzymujemy kurs. Mamy kilka dni do nadrobienia załogo i musimy to zrobić teraz bo nas flota królewska złapie. ALE JUŻ DO ROBOTY!!! Link do komentarza
Dżuma Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 -Aj Aj kapitanie - siada i czeka na polecenia Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 - Ja nie jestem kapitanem tylko 1 oficerem. Rozwinąć żagle, wyciągnąć kotwice i wyprać szmaty do podłogi. Trzeba brać się do roboty bo inaczej skończycie w łańcuchach a ja z kapitanem na stryczku. Link do komentarza
Dżuma Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 - Zajmę się szmatami - zasalutowała - stryczek nie taki zły oficerze gorzej z nadzieniem na pal. Link do komentarza
Elizabetta Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Znane są gorsze metody zabijania niż stryczek, czy nabijanie na pal. Te dwa to mały pikuś *Spojrzała na bocianie gniazdo* A dla czego tam nikogo nie ma?! Link do komentarza
Dżuma Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 - A fuj te szmaty są gorsze niż wasze buty po wielkiej bitwie na plaży - mówi z zatkanym nosem - Niech kot je wypierze. Bierze wór i rzuca w najbliższego kolegę ze statku po czym bierze jedną szklaneczkę rumu i wspina się na bocianie gniazdo. - Metody są lepsze ale pal sieje duże spustoszenie z tylnej strony Link do komentarza
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Za co?! Rzucaj komuś innemu! I chyba na serio mini smoczycą będę Link do komentarza
Recommended Posts