Wizio Napisano Grudzień 19, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2012 Kartka była również starannie napisana i trochę większa. Dziękujemy ci za pomoc, którą nam oferowałaś. Dowiodłaś tym, iż jesteś dobrą przyjaciółką i można na ciebie liczyć. Niech te zdjęcia przypominają ci o kucykach, którym pomogłaś i pomagać będziesz. Od dziś jesteś naszą przyjaciółką PS: Rarity nie miała okazji się z tobą spotkać. Przyjdź jutro do jej butiku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Przeczytałam tą karteczkę trzy razy. Spojrzałam ponownie na zdjęcia i znów zaczęłam czytać. Gdy skończyłam, na papier spadła jedna łza. Szybko wstałam, rzucając kartkę na stół i podeszłam do okna. Nawet nie próbowałam powstrzymywać kolejnych łez. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 Twoje przyjaciółki patrząc na ciebie nie wiedziały czy jesteś smutna czy zła. Po chwili podeszła Applejack i stanęła obok ciebie. - Co się stało cukiereczku? - Zapytała lekko zmieszana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Z twarzą mokrą od łez odwróciłam się i mocno przytuliłam Applejack. - Dziękuję... Ja... Nigdy nie miałam... Tylu przyjaciółek... Nawet nie wiecie... Jaka jestem szczęśliwa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 - Kochana nawet nie wiesz jak się cieszymy, że jesteś z nami. - Powiedziała Applejack uśmiechając się szeroko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 - Ja też się cieszę... Puściłam ją i wytarłam oczy kopytkiem. - Przepraszam, ja... Nie powinnam tak reagować. Ale... To mnie przerosło... Nie spodziewałam się, że... Przecież wy mnie ledwo znacie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 - Chcesz tu zostać i płakać czy wybierzesz się ze mną na farmę? - Powiedziała Applejack z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Spojrzałam na resztę moich przyjaciółek, po czym ponownie na Applejack. - Wiesz... Ja... Przejdę się... Chcę trochę pobyć sama... Wrócę na farmę później, dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 - Dobrze. Powiedz tylko reszcie, że ja wracam. - Powiedziała Applejack wychodząc z pomieszczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Podeszłam powoli do stolika, przy którym nadal siedziała reszta moich przyjaciółek. - Dziękuję wam... Jesteście najwspanialszymi przyjaciółkami jakie tylko mogłabym sobie wymarzyć... Ale... Muszę się przejść i... Trochę pomyśleć... Zebrałam ze stolika zdjęcia i ruszyłam w kierunku wyjścia. W drzwiach zatrzymałam się i jeszcze raz na nie spojrzałam. - Eee... Twilight... Mogę jeszcze prosić cię na słówko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 Twilight rozglądnęła się raz po czym ruszyła w twoją stronę. - Tak Marino? - Zapytała będąc już obok ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Uśmiechnęłam się lekko i zapytałam cicho: - Czy... Mogłabym przyjść jutro rano i... Wysłać list do księżniczki Celestii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 - A to w jakim celu? - Zapytała się lekko zmieszana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 - Ja... Wiesz... Rozmawiałam kiedyś z księżniczką... Raz... Właśnie dzięki niej tu jestem i... Jestem pewna, że mnie pamięta... Po prostu... Chciałam prosić o... Radę. Tylko ona może mi pomóc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 - Widziałaś się z księżniczką? - Zapytała zdziwiona Twilight nie mogąc do wierzyć w twoje słowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 - Tak... Raz... Opowiem ci o tym później. To... Będę mogła przyjść jutro z listem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 - Proszę bardzo. - Powiedziała Twilight z uśmiechem. - Może i ty będziesz zgłębiać z nami tajniki przyjaźni. Chcesz coś jeszcze? Muszę iść do biblioteki. Boje się, że Spike sobie nie poradzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Też się uśmiechnęłam. - Nie, to wszystko... Dziękuję. Do zobaczenia, pozdrów Spike'a ode mnie. Po tych słowach wyszłam i skierowałam się w stronę Farmy. Nie chciałam jeszcze wracać do domu, tylko pospacerować między drzewami. W sadzie nikt raczej nie powinien mnie niepokoić. Zaczęłam myśleć nad treścią listu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 Dotarłaś do sadu i kręciłaś się tam około godziny. Chodziłaś wkoło całego sadu kilka razy mijając przy tym Applejack. Robiło się już ciemno oraz trochę zgłodniałaś. Na przyjęciu nie ruszyłaś nawet okruszka tortu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Słońce już zachodziło, kiedy ułożyłam w głowie treść listu. Zatrzymałam się i wtedy uświadomiłam sobie, że jestem głodna. Najpierw spojrzałam w górę w poszukiwaniu jakiegoś jabłka, ale szybko zmieniłam zdanie i ruszyłam w stronę domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 Po chwili dotarłaś do domku. Applejack siedziała przed kominkiem. Gdy usłyszała, że wchodzisz uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Gdy dostrzegłam uśmiech na twarzy Applejack, też się uśmiechnęłam. - Hej... Jest jakaś kolacja, czy... Mam sama sobie zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 21, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2012 - Już ci robię cukiereczku. - Powiedziała Applejack wstając i idąc w kierunku kuchni. - Co byś chciała zjeść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 - Och... Obojętnie... Jestem taka głodna, że zjem wszystko, co mi dasz. A może... Pomogę ci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 21, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2012 - Jeśli chcesz. - Applejack uśmiechnęła się. - Chodź za mną do kuchni. Powiem ci co masz robić. - Ruszyła w stronę wcześniej wymienionego pomieszczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts