Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 - Nie wiem... Po prostu... Chcę. Odwróciłam się i wyszłam powoli ze stodoły. Już na zewnątrz spojrzałam w górę, próbując określić godzinę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Robiło się już ciemno. Słońce powoli zachodziło ustępując księżycowi. Applejack poszła wraz z tobą i zaprowadziła cię na miejsce. - To tutaj. W to drzewo uderzyłaś - wskazała drzewo z lekko zdartą korą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Przyjrzałam się uszkodzeniom na drzewie. - Ou... Musiałam naprawdę mocno uderzyć... Nadal widać ślady. Czy... To drzewo ma jakieś imię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 - To jest zwykłe drzewo. Nie nosi imienia. Żadne z tych ponad stu drzew nie nosi imienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 - Aha... A... Mogłabym je nazwać? Proszę. Właściwie sama nie wiedziałam dlaczego chcę dać imię drzewu, wydawało mi się to trochę dziwne, ale gdzieś w środku czułam, że powinnam to zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 - Jeśli chcesz - powiedziała lekko skołowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 - Hmm... To musi być... Coś mocnego... Może... Hardy? - spojrzałam na przyjaciółkę z uśmiechem. - Jak myślisz, Applejack? Dobre imię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 - To twoja decyzja - odpowiedziała z lekkim zdziwieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 - Tak, to dobre imię... - zastanowiłam się chwilę. - Chodź, wracajmy już do domu. Co na kolację? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 - To co zawsze. Kanapki z musem jabłkowym lub stokrotkami - powiedziała ruszając w stronę domu. - Jeśli chcesz coś innego to wystarczy powiedzieć - dodała po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Ruszyłam za Applejack. - Nie, kanapki mogą być. Nie musisz sobie robić kłopotu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Applejack przystanęła i odwróciła się do ciebie. - Na pewno się nie gniewasz za związanie cię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Również się zatrzymałam. - Ja... Tak, trochę się gniewam, ale... Rozumiem dlaczego to zrobiłaś. Poza tym, jestem twoją przyjaciółką, a przyjaciele sobie wybaczają. Nie martw się, ten incydent nie wpłynie na nasze relacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 - To miło, że traktujesz mnie jak przyjaciółkę nawet po tym co ci zrobiłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Proszę, nie mówmy już o tym... Po prostu... Chodźmy do domu, to był męczący dzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Dobrze - powiedziała Applejack ruszając w stronę domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Ruszyłam za przyjaciółką, obserwując księżyc. Po kilku chwilach odezwałam się cicho. - Applejack... To dlatego wtedy nie spałaś? Przed moim wypadkiem... Chciałaś mnie zapytać o to, co usłyszałaś, tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Tak - powiedziała nie odwracając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Szłam dalej w milczeniu. Chwila, kiedy będę musiała powiedzieć o sobie zbliżała się coraz bardziej. Obawiałam się jak mogą na to zareagować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Doszłyście i weszłyście do domu. Applejack od razu udała się do kuchni aby zrobić kolację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Stanęłam w drzwiach do kuchni. - Hej, nie masz nic przeciwko, że tym razem ci nie pomogę? Jestem wykończona... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Nie ma sprawy. Prawdęmówiąc zawszę wolałam sama pracować w kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Dobrze, to nie przeszkadzam i pójdę na górę... - zawahałam się. - Pójdę poćwiczyć chodzenie po schodach. - odwróciłam się i ruszyłam w kierunku schodów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 - A będziesz chodziarz jadła? - zapytała nie odwracając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Tak, będę. Podeszłam do schodów, spojrzałam w górę i zawahałam się na chwilkę. Wydawały się bardziej strome niż wcześniej. Podniosłam kopytko, postawiłam na pierwszym stopniu i zaczęłam się wspinać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts