Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Szło ci dobrze dobrze i z wyjątkiem drobnych potknięć nie przewróciłaś się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Uśmiechnęłam się szeroko gdy dotarłam na górę. Przez chwilę naszła mnie ochota by pójść do pokoju i położyć się, ale burczenie w brzuchu przekonało mnie do powrotu na dół. Odwróciłam się i zaczęłam powoli schodzić na niższe piętro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Szło ci to w miarę dobrze, lecz nie obyło się bez kilku upadków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Gdy znalazłam się już na dole od razu się położyłam na podłodze. Zejście na dół okazało się dużo trudniejsze, niż myślałam i chyba tylko cudem uniknęłam stoczenia się na dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 - Nic ci nie jest? - zapytała się Applejack odwracając się w twoją stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 - Nie, wszystko... W porządku... Po prostu... To było takie męczące... Bardziej niż myślałam... Czy... Mogłabym dzisiaj spać gdzieś na dole? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 - Jeśli chcesz to nie ma sprawy - powiedziała odwracając się w stronę robionych kanapek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Ostrożnie wstałam, podeszłam do stołu, po czym usiadłam przy nim, oczekując w milczeniu na posiłek. Jak zawsze podczas czekania gapiłam się w okno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 Applejack jeszcze posmarowała kanapki musem jabłkowym i przyniosła je. - Smacznego - powiedziała biorąc jedną kanapkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 - Dziękuję. Tobie też. - z tymi słowami wzięłam kanapkę i zaczęłam jeść, nadal wpatrując się w okno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 - Widzisz tam coś ciekawego? - zapytała Applejack zerkając na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 - Co? - skierowałam wzrok na Applejack. - A... Nie, po prostu... Zamyśliłam się. Eee... Dobre te kanapki, lepsze niż wczoraj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 - Dziękuje - powiedziała trochę niedowierzającym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 - Nie, naprawdę są... Ou... Palnęłam głupotę... - uśmiechnęłam się przepraszająco. - Przecież wczoraj nie jadłam... Przepraszam, zapomniałam... Miałam na myśli te, przy których ci pomagałam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 - Jesteś chyba zmęczona - powiedziała kończąc jedzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 - Tak... Chyba masz rację... To... Gdzie mogę się położyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 - Masz dwie opcje. Pierwsza to spać na dole, a druga to, że ja cie zanoszę na górę. Co wybierasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Znów spojrzałam w okno i zastanowiłam się chwilkę. - Hmm... Nie, nie rób sobie kłopotu. Jedna noc na dole na pewno mi nie zaszkodzi, a ty też musisz być zmęczona. Tak ciężko pracujesz... Poza tym, nie będziesz musiała mnie jutro na dół znosić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 - Prawdę mówiąc nie jestem zmęczona - powiedziała wstając od stołu i udając się na piętro - To ja pójdę ci po jakiś koc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Mruknęłam coś w odpowiedzi i siedziałam dalej bez ruchu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 Applejack po chwili wróciła z kocem i poduszką i rozłożyła ci je na kanapie w salonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Słysząc, że przyjaciółka wróciła spojrzałam na nią i uśmiechnęłam się. Nadal siedziałam w miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 - Tutaj będziesz spać - powiedziała pokazując kopytkiem na kanapę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 - Dobrze, dziękuję. Ale... Jeszcze trochę posiedzę, jeśli nie masz nic przeciwko. Wciąż nie ruszałam się z krzesła, nadal gapiąc się w okno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 - Nie ma sprawy. Ja też się nie kładę. Nie chcę mi się spać - powiedziała siadając obok ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts