Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Spojrzałam pytająco na Applejack. - Czy... Chcesz o czymś porozmawiać? O czymś innym niż znów przepraszać za związanie mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 - Nie. Chciałam po prostu usiąść i pomyśleć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 - Aha, rozumiem... Przyjęłam poprzednią pozycję, znów skierowałam się w stronę okna, ale teraz zamknęłam oczy. Starałam się nie myśleć o niczym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 Po chwili Applejack się odzywa. - Czy myślałaś kiedyś o świecie innym niż Equestria? - zapytała nie odrywając wzroku od okna, które zasłaniałaś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Spojrzałam na nią z lekkim zdziwieniem. - To... Zależy co masz na myśli. Ja pochodzę z innego świata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 - Nigdy nie myślałam, że jest tyle różnych światów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 - Cóż, ja... Trochę o tym myślałam i... Myślę, że światów może być bardzo dużo... Ale może się mylę i są tylko te dwa... W każdym razie... Wygląda na to, że księżniczka Calestia dużo o tym wie, ale nie trzymałaby tego w tajemnicy bez ważnego powodu. Zgodzisz się ze mną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 - Sama nie wiem co myśleć. To wszystko jest trudne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 - Tego typu zagadnienia zawsze są trudne, bo jedyne na czym można się opierać, to domysły... A co do tych nigdy nie można mieć pewności. Po prostu... Ach... Chyba już się położę... Głowa zaczyna mnie boleć od tego wszystkiego... Dobranoc. - ruszyłam w stronę przygotowanego posłania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 - Dobranoc powiedziała Applejack nie ruszając się z miejsca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Położyłam się, przykryłam kocem i zamknęłam oczy. Chciałam jednak poczekać aż Applejack wyjdzie. Przy odrobinie szczęścia uda mi się nie zasnąć do tego czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 Po mimo twojego uporu nie udaje ci się i szybko zasypiasz. *** Budzisz się następnego dnia. Czujesz się wyspana i trochę głodna. Dzisiaj czekał cię ciężki dzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Leżałam bez ruchu, udając że nadal śpię i nasłuchiwałam jakichkolwiek odgłosów. Ostrożnie podciągnęłam koc wyżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 Słyszałaś raz po raz ciche oddychanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Jeszcze przez kilka chwil leżałam spokojnie. Potem wstałam i rozejrzałam się dookoła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Wszystko było takie jakie było. Nawet Applejack siedziała cały czas w tym samym miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Wstałam z łóżka i podeszłam cicho do Applejack. Gdy byłam tuż obok niej, szturchnęłam ją bardzo lekko w bok i odezwałam się szeptem. - Applejack... Śpisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Ja? Nie - powiedziała zmęczonym głosem nie odrywając wzroku od okna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Applejack! Nie mów, że nie spałaś całą noc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Mówiłam, że nie jestem zmęczona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Ale... Całą noc? Zamęczysz się. Idź spać, proszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Później. Musze pozbierać jabłka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Jabłka mogą poczekać, a ty naprawdę musisz odpocząć... Zbyt ciężko pracujesz... Proszę, martwię się o ciebie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Wiem co jest dla mnie dobre. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Na przykład niespanie całą noc? Pozwól sobie chwilę odpocząć, nie jesteś maszyną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts