Wizio Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Ale mam rodzinę do wyżywienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 - A jeśli się zamęczysz, to kto ją wyżywi? Nie mówię ci, że masz przestać pracować, ale musisz też czasem odpocząć. Zrób sobie dzisiaj wolne, zastąpię cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Nie skorzystam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 - I nie dasz się się przekonać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 - Nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 - W takim razie... Nie masz nic przeciwko temu, żebym się przeszła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 - Zrób co chcesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 - Dobrze... I mam prośbę... Przyjdź o szesnastej do biblioteki, proszę. Ruszyłam powoli do wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 - Nie wiem czy będę mogła. Dzisiaj mam pracowity dzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 - To dlaczego się nie wyspałaś? Skoro wiedziałaś, że będziesz miała dużo pracy, to tym bardziej powinnaś odpocząć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 - Bo jestem wyspana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 - Skoro tak mówisz... Ale bądź w bibliotece, dobrze? Później pomogę ci nadrobić zaległości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 - Postaram się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 (Ale się postarałeś z wymyślaniem tekstu. XD ) - Dziękuję. To... Do zobaczenia. Wyszłam z domu i od razu skierowałam się w stronę Ponyville. Najpierw musiałam odwiedzić bibliotekę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 <^_^> Droga do miasteczka nie zajęła ci długo i już po chwili znalazłaś się przed drzwiami biblioteki Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Powoli otworzyłam drzwi i weszłam do środka. - Twilight, jesteś tutaj? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 Twilight spojrzała na ciebie znad książki - O witaj Marino. Proszę wejdź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Podeszłam powoli do Twilight. - Witaj. Co czytasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 - Właściwie to wszystko co mi wpadnie pod kopyta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 - Och... Miałam na myśli... Co teraz czytasz? Wskazałam książkę nad którą siedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 - Książka o ludziach. Lyra mi ją pożyczyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 - Rozumiem. Dowiedziałaś się czegoś ciekawego? Może też się czegoś nauczę. Zachichotałam cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 - Bardzo zabawne. Z tego co wiem i co Lyra mi mówiła to nie używacie magii i jesteście z technologią dużo dalej niż my. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 - Tak, to się zgadza. Ale powiem ci, że żadna technologia nie zastąpi magii. Szkoda tylko, że tak mało umiem... Na razie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 - Ale wasze pojazdy nie potrzebują innych koni. Poruszają się same co jest dziwne i fascynujące. Są również z metalu i stali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts