KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Przełknąłem ślinę, po czym popatrzałem się na Twi i jak by telepatycznie chciałem powiedzieć "One raczej stąd prędko nie odejdą póki nie poznają prawdy o nas" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 < WOOOOOOW telepatia > Twilight milczała i zdołała tylko spojrzeć na ciebie. Natomiast ty dobrze wiedziałeś, że Applejack wie wszystko więc ona mogła powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Kto mówi, ja, ty czy AJ? - spytałem się cicho Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Applejack jakim cudem o tym wie? - zapytała się zmieszana spoglądając na klacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Pamiętasz nasz pierwszy pocałunek? Schowała się na drzewie i nas podglądała. Chamskie z jej strony - powiedziałem szeptem do niej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 Twilight tylko odwróciła się w stronę Applejack. - Applejack ty wszystko wiesz wszystko. Powiedz im. - rzuciła Twilight w stronę Applejack. - Lepiej niech mój drogi kuzynek to powie. - powiedziała Applejack Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Ufałem ci AJ, ufałem - No to tak, ja i Twilight jesteśmy... - powiedziałem, biore dramatyczne przerwe by podnieść napięcie by ostatecznie powiedzieć - ... parą - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 < cóż za dramat, cóż za emocje! > Wszystkie kucyki oprócz Applejack patrzały na was w zdziwieniu. - Nie musieliście tego ukrywać. To nic złego być zakochanym - powiedziała Rarity uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Jakoś okazji nie było - powiedziałem - A poza tym Twilight jest moją pierwszą dziewczyną, a ja niewiem jak się takie rzeczy przekazuje. Od kiedy weszłyście to sie zastanawiałem jak wam to powiedzieć , aż postanowiłem walić prosto z mostu - dodałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 Applejack do ciebie podchodzi. - Kuzynku możesz na słówko? - powiedziała odchodząc w kąt domku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Oczywiście - powiedziałem po czy dołączyłem do niej w koncie - Coś się stało? - spytałem się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Powinieneś im powiedzieć od początku. Twilight to nasza najlepsza przyjaciółka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Wybacz, nie powinienem zwlekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Dobra kuzynku musimy iść. Jutro masz pracę. - powiedziała i ruszyła do grupki klaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Nic nie mówiłem, podszedłem do grupy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Dobra kochane my się będziemy zbierać. LA ma jutro pracę, więc musi się wyspać. Było miło ale musimy iść - powiedziała to i wyszła z domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Do zobaczenia kochanie - powiedziałem po czym pocałowałem Twilight. Dołączyłem do AJ na zewnątrz - Jak było na imprezce? - spytałem się z uśmieszkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Nie było solenizanta więc się nie odbyła - Applejack stuknęła cię kopytkiem w głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Zasiedziałem się u Twilight - powiedziałem z uśmieszkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Nie zauważyłam wiesz? - powiedziała sarkastycznym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Początkowo poszłem oddać książke, ale później jakoś tak poszło - powiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Zdajesz sobie sprawę, że jak ją zranisz to zrobimy ci takie piekło, że smoki to będą przy tym pikuś. - powiedziała poważnym tonem uśmiechając się przy tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Wiem, wiem. Będe dla niej miły, masz moje słowo - powiedziałem z kopytem na sercu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Oby kuzynku. Oby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Zmęczyłem się, wracamy na farme - powiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts