Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Na twoje wielkie nieszczęście była to matematyka, a ty dobrze wiedziałeś, iż nie jesteś najlepszy z tego przedmiotu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Jakoś to przeboleje, poprowadze dzisiejsze lekcje, nawet jak bym miał przy tym paść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Po kolejnych kilku lekcjach nareszcie byłeś wolny. Apple Bloom zdążyła już wyjść z przyjaciółkami, a ty zostałeś sam w klasie. Na biurku mogłeś zobaczyć zdjęcie Cheerilee oprawione przez uczniów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 "Muszą ją strasznie lubić" pomyślałem.. Sprawdzam ile zostało lekcji do końca. Jeśli sie skończyły to informuje Apple bloom że idę do chorej nauczycielki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 Sprawdziłeś plan zajęć, który leżał przyklejony do biurka. Na twoje szczęście była to twoja ostatnia lekcja i mogłeś już wracać do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Udaje się do chorej nauczycielki. Jak coś obiecam, to tego dotrzymuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 Po chwili byłeś już przed drzwiami jej domku. Ze środka mogłeś usłyszeć krzątanie się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Pukam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 - Chwil... - kasłanie. - ...ka. - usłyszałeś zza drzwi, które otworzyły się po jakimś czasie. Stała tam Cheereliee, lecz nikogo innego nie mogłeś się spodziewać. - Proszę wejdź - powiedziała ledwo słyszalnym, zachrypniętym głosem. - Z góry przepraszam za bałagan - dodała po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 - Nie szkodzi. Przyszedłem się spytać czy w czymś pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 - Cóż... możesz mi dotrzymać towarzystwa. Jeśli chcesz oczywiście. - powiedziała idąc z dobą do głównego pomieszczenia, którym był sporych rozmiarów salon, w którym było pełno chusteczek i kilka kubków herbaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 - Chętnie dotrzymam ci towarzystwa. I tak nie mam nic do roboty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 - Oj... gdzie moje maniery... proszę usiądź, a ja zrobię herbatę. Jeśli chcesz oczywiście... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 - Nie musisz nic robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 - Jesteś pewny? - zapytała przystając w miejscu i czekając na twoją odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 - Nie chce, dziękuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 - No dobrze - powiedziała zajmując miejsce na kanapie. - Usiądź jeśli chcesz - powiedziała wskazując wolne miejsce obok siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Bez zastanowienia siadam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 - Więc... sprowadza cię do mnie coś konkretnego? - zapytała z zaciekawieniem wpatrując się w ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 - Pomyślałem że mogę ci pomóc w obowiązkach domowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 - Och... to... miłe ale... nie mogę cie oto prosić - powiedziała z lekkim rumieńcem na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 - Ależ ja nalegam. Chętnie ci pomogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 - Nawet jakbym się zgodziła to i tak nie mam nic do robienia. Przynajmniej w tej chwili - ponownie olśniła cię swoim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 - Czyli pomoc zmienia się w odwiedziny. Jak się czujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 - Już... chyba lepiej - Cheerilee uśmiecha się po czym zaczyna kasłać. - Kogo ja chcę oszukać... Czuje się fatalnie... - dodała chowając głowę w kopyta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts