Wizio Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 W pałacu mieściła się komnata dyrektora szkoły magii. Aby przejść musiałaś przekonać strażników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 - Dzień dobry, nazywam się ElectricLight i mam pilną, niecierpiącą zwłoki sprawę dla dyrektora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 - A mnie to nie obchodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 < Raczej nie postawią jednego strażnika w wejściu do władczyń Equestrii co nie? > Innej drogi do pałacu nie było. Jedyne co mogłaś zrobić to udać się do szkoły. Może dyrektor był właśnie tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 < Tak rozumiem. > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 < "że odchodzę i po cichu dodaję " Mogli tego nie słyszeć > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 < upsie> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 < piszesz coś i nie wiesz co > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 < dobrze to ujęłaś, a teraz wracajmy do sesji > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 < Wracając do tego, że chciałaś iść do dyrektora, a nie księżniczek to i tak musiałabyś wejść do pałacu. > Innej drogi do pałacu nie było. Jedyne co mogłaś zrobić to udać się do szkoły. Może dyrektor był właśnie tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Ruszyłam w stronę budynku szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 Stanęłaś przed dość sporymi drzwiami szkoły. Było dość wcześnie więc trwały lekcję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 O_O spóźniona? Przełknęłam ślinę i zapukałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 < eee pukasz do szkoły? > Nikt nie otwierał, lecz drzwi nie były zamknięte na klucz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Do drzwi do szkoły. Sorry, czytam Silent Ponyville i jestem rozkojarzona. Na serio się spóźniłam? Delikatnie popchnęłam drzwi kopytem i rozejrzałam się po wnętrzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 < Nie potrzebnie udałaś się do pałacu. Raczej logiczne jest to, że dyrektor w czasie lekcji jest w szkole > Byłaś na korytarzu. Obok drzwi była kanciapa woźnego, lecz nie było go aktualnie. Twoje lekcje odbywały się w pierwszej sali na drugim piętrze. Miałaś jednak amulet dla dyrektora, więc musiałaś wybierać co zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Czyli się spóźniłam? Postanowiłam najpierw znaleźć sekretariat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 < tak ... > Nie musiałaś długo szukać pomieszczenia. Było obok schodów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Zapukałam do sekretariatu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 - Proszę - dało się usłyszeć głos dyrektora zza drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts