Wizio Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 Tablica była obok sekretariatu. Wyczytałaś, że masz lekcje w sali 216 na drugim piętrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Nie tracąc czasu na schody, pofrunęłam klatką schodową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 < dziwnie to brzmiało > W postaci błyskawicy przefrunęłaś przez schody i już po chwili znalazłaś się przed swoją salą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Odetchnęłam i zapukałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 Zza drzwi mogło się usłyszeć *proszę* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Powoli weszłam do klasy, starając się ukryć skrzydła pod torbą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Witam. Ty jesteś - zapytała się nauczycielka patrząc na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 - ElectricLight. Przepraszam najmocniej za to spóźnienie. Musiałam coś pokazać dyrektorowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - To ty jesteś tą nową uczennicą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Tak. Proszę, oto usprawiedliwienie. - podeszłam do nauczycielki i położyłam karteczkę na biurku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Nauczycielka chwyciła kartkę magią i zaczęła czytać. Po chwili odłożyła ją na stół - Dobrze zajmij jakiekolwiek miejsce - wskazała kopytkiem na kilka rzędów ławek przy których siedziały źrebaki. Na końcu jedna ławka była wolna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Usiadłam na wolnym miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Skupiłam się na nauczycielce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 < Dziękuje!!! > Lekcja trwała 45 minut, lecz dla uczniów wydawało to się dłużej. Lekcja była organizacyjna i głownie nauczycielka omawiała plany na najbliższe dni. Gdy zabrzmiał dzwonek wszystkie źrebaki wyszły z sali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Wyszłam razem z resztą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 Dookoła ciebie były same źrebaki. Bawiły się w korytarzu i nie zwracały na ciebie uwagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Zajrzałam na tablicę szukając jakichś kartek wskazujących położenie biblioteki. EDIT: ZAPOMNIAŁAM! Pinkie? Robimy imprę z powodu końca szkoły!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 < Co kur**? > Na tablicy były tylko różne ogłoszenia, które nie dotyczyły w żadnym stopniu ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Przejrzałam jeszcze raz tablicę. Jeśli tym razem nic nie znajdę, pomyślę, co porobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 < chodzi o to z pinkie. > Na tablicy nie było nawet wzmianki o bibliotece. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 że proszę pinkie o pomoc w robieniu imprezy z okazji końca ferii Odeszłam od tablicy i zastanowiłam sie, rozglądając, co mogę porobić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 Szkoła ta była przystosowana do źrebaków, a nie dorosłych pegazów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 się pogubiłam... jestem dorosła? i uczę się w szkole dla źrebaków?! Usiadłam przy oknie i spojrzałam na krajobraz, który się za nimi rozciągał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 < Pisałem wcześniej, że szkoła dla utalentowanych jednorożców. Kuce kończą szkołę w wieku 12 lat. Nawet pisałem, że wszyscy się zdziwili widząc cię ale ta szkoła dla źrebaków jest zamierzona > Przez okna można było gęsty las Everfree. Wydawał się mały, lecz dobrze wiedziałaś, że jest on ogromny i niebezpieczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts