Nightmare Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Weszłam do pomieszczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 - Witaj. Zdajesz sobie sprawę, że są lekcje? - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Wiem, proszę pana, ale mam sprawę. - wyjęłam klosz z amuletem z torby i położyłam go na biurku - Znalazłam to w lesie Everfree. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Dyrektor chwilę patrzył w amulet. - Skąd go masz? - zapytał surowym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Mówiłam, znalazłam w lesie. Coś wydawało okropny dźwięk, więc strzeliłam w źródło błyskawicą. Kiedy rozsunęłam gałęzie, nikogo nie było, tylko ten amulet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 < Kto to wie. Wymyślam wszystko na poczekaniu, więc trochę z tego może nie mieć sensu > Jak dawno to znalazłaś? I czy przyjrzałaś się temu czemuś? Jeśli to nadal tam jest to może być niebezpieczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 - Znalazłam to dzień przed przylotem tu. Kiedy założyłam, poczułam niepohamowaną złość, ledwo to zdjęłam... Ale co nadal tam jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 - Mogę to zobaczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 - Oczywiście, tylko proszę uważać. - podałam dyrektorowi klosz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 Dyrektor podniósł amulet magią i dokładnie go obejrzał. Zrobił przy tym dość ponurą minę. - To bardzo niebezpieczny naszyjnik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Zrbiłam minę mówiącą: "Wiem to." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 - Tylko co on robi w tym miejscu. Powinien być w szkole magii w Kryształowych Górach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Zrobiłam wielkie oczy. - Szkole magii? Kryształowe góry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 - Każdy kto będzie się tu dobrze uczył dostaje dostaje się do tajemniczej szkoły prowadzonej przez samą Celestie i Lune. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Zrobiłam wielkie oczy. Celestię i Lunę. - A co ma z tym wspólnego, amulet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Amulet ten nosili wrogowie Equestrii. Potrafił on przejąc władze nad czyimś umysłem, a nawet do popełnienia samobójstwa. Gdy jednak ktoś go nałoży staje się agresywny, a następnie próbuje zabijać wszystko co się rusza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Założyłam go. Po kilku szarpnięciach, moja błyskawica zdołała go zdjąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 - TO moja droga miałaś ogromne szczęście. Gdy go się założy i nosi to nie da się go zdjąć bez odpowiedniego rytuału. Dobrze zrobiłaś zanosząc go tu. Jeśli chcesz pomóc to udasz się dzisiaj ze mną do księżniczki Celestii i jej to wytłumaczysz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Oczywiście, że chcę pomóc. - wzięłam z powrotem klosz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 - To po lekcjach przyjdź tutaj. Ja ci teraz wypisze kartkę dla nauczyciela z usprawiedliwieniem - powiedział biorąc kartkę z szafki i pisząc coś na niej - Proszę - powiedział podsuwając i kartkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Dziękuję. Mogę to u pana zostawić? - zapytałam pokazując na klosz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Wole nie. Jeszcze by mnie kusiło założyć lub Celestia wie co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Dobrze. - klosz wylądował w mojej torbie. Z usprawiedliwieniem ruszyłam do klasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Opuściłaś gabinet dyrektora i zostało ci szukać twojej klasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Postanowiłam sprawdzić na tablicy ogłoszeń, gdzie jest moja klasa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts