wiej007 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Westchnąłem po czym otworzyłem wejście do niej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 W środku śmierdziało zgnilizną i odchodami. W ciemności było wiać, że coś tu mieszkało i chyba nadal mieszka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Wyciągnąłem Pożeracza Dusz i powoli zacząłem się skradać w poszukiwaniu "czegoś" co tu teraz siedzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Cały czas słyszałeś jakieś skrzeki, lecz było za ciemno aby cokolwiek zobaczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Przyponiałem sobie że przy wejściu jest mechanizm który odkrywał tzn. kryształy światła które jarzyły się słonecznym świtałem. Były to nasze jedyne źródła światła w tej kryjówce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Po chwili znalazłeś go i odpaliłeś. Po chwili rozgrzewani się ujrzałeś stado goblinów, które miały w rękach zardzewiałe miecze, pałki z gwoździami i kilka broni z waszej zbrojowni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Popatrzyłem na gobliny. Uśmiechnąłem się złowrogo zęby wiedziały że ze mną nie ma żartów. Czekałem aż same zaatakują. Byłem gotowy na kontratak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Gobliny jak gobliny. Głupie i bezmyślne rzuciły się na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Jedyne co musiałem robić to uniki po czym wbijałem w każdego goblina Pożeracz Dusz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Goblinów było sporo, lecz nie dawały sobie rady. Raz po raz uderzyły cię z deski lub czegoś ale ostatecznie udało ci się wybić wszystkie w tym pomieszczeniu. Może było ich więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Wiedziałem że mechanizm oświetlenia oświetlił całą kryjówkę więc mogłem iść spokojnie. Zacząłem po kolei przeszukiwać każdy pokój, starałem się przy tym skradać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Im bardziej zapuszczałeś się tym bardziej wszystko było poniszczone popsute i śmierdziało. Na korytarzu zobaczyłeś kolejne gobliny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Ponownie miałem zamiar prowokować gobliny do ataku by unikać ich i zabijać Pożeraczem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Były to zaledwie dwa gobliny z gałązkami, którymi biły cię po nogach zadając "niepowtarzalny i przenikliwy ból, który aż zwalił cię z nóg". (oczywiście to są żarty ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Westchnołem po czym wbiłem jednemu Pożeracza prosto w czaszkę a drugiego kopałem z całej siły by została na niego mokra plama na ścianie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Jednemu "okrutnie linczującemu cię" goblinowi przebiłeś głowę na wylot, następnego kopnąłeś z dużą siłą przez co przy uderzeniu w ścianę obryzgał cię krwią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Szedłem dalej miałem zamiar wybić te szkodniki z kryjówki co do jednego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Szedłeś przez dość długim korytarzu. Na jego końcu były drzwi prowadzące do zbrojowni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Tylko ten pokój został mi do sprawdzenia. Weszłem do niego przygotowany na wszystko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Było tam całe stado goblinów. Od zwykłych goblinów z gałązkami, aż po czarne z maczugami. Na końcu był również dużo większy goblin. Miał on na sobie dość ciężką zbroję oraz ciekawy miecz dwuręczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Złowieszczo się uśmiechnąłem i ustawiłem się w pozycji bojowej używając swojej zwinności ruszyłem z Pożeraczem na gobliny. Postawiłem głównie na uniki by nie otrzymać obrażeń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 < Specjalizujesz się w zabijaniu goblinów oraz awansowałeś na 15 lvl. Masz również 5 pkt um. do rozdania i możesz nauczyć się nowych rzeczy u trenerów > Goblinów było dużo, wręcz za dużo. Postarałeś się unikać goblinów z prawdziwą bronią, a gobliny z gałązkami tak latały obok ciebie blokując dojście i raz po raz uderzając cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Starałem się nadal unikać ale jak tylko gobliny blokowały mi przejście robiłem obrót o 360 stopni z wyciągniętym Pożeraczem co sprawiało że większość goblinów obok mnie miała poderznięte gardła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Udało ci się zabić kilka zwykłych goblinów obrotem. Czarne natomiast miały już grubszą skórę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Nadal postawiałem na uniki i zabijanie czarnych i silnych goblinów, od czasu do czasu robiłem obrót o 360 stopni by pozbyć się wszystkich wokół Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts