wiej007 Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 -Rzadko korzystam z pancerza by zachować wrodzoną zwinność i lekkość ale dzięki. Ale ma pewne pytanie. Skąd u licha to masz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 - Raczej ze smoka co nie? Kto by pomyślał, że tak szybko można je zabić trafiając w odpowiednie miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 -Zaraz... zaraz... zaraz... Chcesz mi powiedzieć że wyszłaś po to BY ZABIĆ SMOKA I ZROBIĆ Z JEGO ŁUSEK PANCERZ?!!! DO RESZTY STRACIŁAŚ ROZUM?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 - Trzeba poświęcić kilka istnień aby samemu można było przeżyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 -Twilight może ty jej coś powiedz ta niedawno zabiła smoka. Ja już nie mam sił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 - S...S...Smoka? A...Ale j...jak - powiedziała lekko drżącym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 -Sam jestem zdziwiony. Sądziłem że to ja jestem szalony bo wydłubałem sobie oko bez logicznej przyczyny ale jednak przebiła mnie AJ która zabiła smoka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 - Jeśli się posunęła do takiego stopnia to trudno będzie ją powstrzymać. Zwykła klacz zabiła smoka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 -Co ty nie powiesz? Może chodźmy do Canterlotu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 - Nie musimy. Rozmawiałam wczoraj z księżniczką i wyśle po nas rydwan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 -Ech... dobrze... pozostaje nam tylko czekać. W między czasie muszę wywieźć trupy tamtych drani do lasu Everfree. Nie chcemy by było widać że coś się dzieje Poszłem do wozu pełnego zwłok żołnierzy Veritasa po czym zacząłem go ciągnąc w stronę lasu Everfree Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 Zacząłeś ciągnąć wóz i już po chwili znalazłeś się przed drogą prowadzącą do lasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Podążałem drogą do lasu lecz na wszelki wypadek zakryłem trupy kocem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 Po krótkim spacerze znalazłeś dość głęboki dół lub przepaść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Postanowiłem po prostu wrzucić trupy do przepaści. Nie miałem ochoty na zabawę w kopanie. Kiedy skończyłem powróciłem z wozem na farmę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 Gdy wróciłeś na farmę stał już tam złoty rydwan. Obok niego czekały na ciebie Applejack i Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 -Chyba nie pozostało nam nic innego jak ruszyć do Canterlotu, prawda?- powiedziałem do AJ i Twi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 - Oczywiście - odpowiedziały naraz i wsiadły do rydwanu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Wsiadłem z nimi do rydwanu bo nie było na co czekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 Rydwan ruszył i wylecieliście w godzinną drogę do Canterlotu. *** Po godzinie lotu nareszcie dotarliście na dziedziniec. Stała i czekała tam na was księżniczka Celestia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Zszedłem z rydwanu i podeszłem do Celesti po czym lekko się ukłoniłem -Witaj księżniczko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 - Witaj. Widzę, że moja wierna uczennica przybyła z wami. Proszę za mną. Uroczystość zaraz się zacznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 -Jaka uroczystość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 - Za waszą odwagę. Udało wam się pokonać Vertisa jak i moje obawy co do jego ataku. Można powiedzieć, że jest to podziękowanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 -Rozumiem lecz pojawił się pewien problem księżniczko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts