wiej007 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 -Nie... to inne miejsce. Spokojne i miejsce w którym dobrze można spocząć. Po chwili znalazłem jakąś duża gałąź po czym położyłem na nią Veritasa. Miałem zamiar udać się do wierzby pod którą pochowałem Somadę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Może pomóc ci go nieść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 -Jeśli chcesz to możesz mi pomóc, chociaż czuję że powinienem nieść go sam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Za dużo przeszedłeś i nie możesz wiecznie robić czegoś sam. Prowadź - powiedziała podtrzymując ciało magią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 -Może i masz racje, chociaż czuję że koniec jest blisko... dobrze będzie nie być sam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Nawet tak nie mów. Kiedyś będziesz musiał umrzeć, lecz to nie będzie w wojnie tylko ze starości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 -Nie chodziło mi o śmierć, Twilight... czuję że niedługo będzie koniec... mojej wojny... Dalej szedłem w ciszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Mówiłeś, że to dla ciebie za dużo aby zapomnieć o tym. Jednak spróbujesz żyć normalnie czy znowu czegoś nie zrozumiałam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 -Trudno jest zrozumieć to co mówię Twilight. Tylko ja to rozumiem i będę rozumiał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Rozumiem - powiedziała idąc dalej. *** Po pewnym czasie dotarliście na miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Podeszłem do grobu Somady, po czym zacząłem na prawo od niego kopać dół Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Po chwili wykopałeś spory dół. Twilight w milczeniu przylewitowała ciało Veritasa i położyła je w dole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Zacząłem zakopywać ciało. Po chwili je zakopałem. -Chciałem tutaj też pochować Hammera... Ze względu na to co kiedyś powiedział mi Veritas... dawno temu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Co to były za słowa? Jeśli mogę wiedzieć oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 -Veritas powiedział mi w dzień naszego pierwszego spotkania te słowa: -"Łowcy zawsze trzymają się razem, razem żyją, razem jedzą, razem pracują... są nierozłączni. Są niczym rodzina bo trzymają ich silniejsze więzy niż sądzą. Można powiedzieć że są jednością...jednym kucykiem. Współgrają jak jeden wielki mechanizm. Mimo kłótni, sporów a nawet chęci śmierci drugiego zawsze pozostają razem. Pozostają Łowcami na zawsze więc pozostają razem na zawsze". Dlatego chciałem pochować tu Hammera, Łowcy powinni spocząć razem, nawet jeśli to pierwszy zabił drugiego Oderwałem kawałek kory z wierzby by zrobić z niej tabliczkę i napisałem na niej Tutaj spoczywa mistrz Veritas Dawny władca Equestri Którego oślepiła rządza władzy przez co zapomniał co to honor Odzyskał go przed śmiercią Może jego dusza nie zazna spokoju Lecz jego ciało w końcu odpocznie -To jeszcze nie koniec... - zacząłem kopać dół na prawo od grobu Veritasa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - D... Dla kogo to? - zapytała się przestraszona domyślając się o co chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 -Nie bój się, nie mam zamiaru popełniać samobójstwa. W ten sposób chce coś zapieczętować. Kiedy wykopałem odpowiedni dół zdjąłem i położyłem w nim swój płaszcz. Na płaszcz położyłem swoje kusze, proce, łuk, amunicje. Popatrzyłem na sztylety które dała mi Applejack. Jeden położyłem na płaszcz drugi zaś zachowałem. Teraz jedyne co miałem to sztylet od AJ oraz Pożeracz Dusz. Pożeraczem odciąłem sobie moje jedyne skrzydło i położyłem je z resztą. Złożyłem płaszcz tak by zakrył cały mój arsenał i skrzydło po czym zacząłem zakopywać dół. Kiedy go zakopałem ponownie oderwałem kawałek kory na nagrobek. Napisałem na nim te słowa: Tutaj umarł Arrow Ostatni Łowca Zaślepiony miłością do Somady Oraz lojalnością do Veritasa Przywrócił mu ten honor Wiele razy starał się uciec od wolny Lecz nadaremno, teraz mu się udało Umarł Arrow... Narodził się Heaven Pierwszy i ostatni Myśliwy Zacząłem zakopywać "grób" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Twilight przeraziła się widząc, iż od tak odciąłeś sobie skrzydło, z którego tryskała teraz krew. - Musimy szybko to zabandażować - powiedziała szukając czegokolwiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 -Niedługo samo przestanie z niego lecieć krew. Tyle już straciłem krwi że jeszcze trochę nie zrobi mi różnicy. Ale jak chcesz...- sztyletem AJ odciąłem gałązkę wierzby i użyłem jej by zacisnąć ranę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Twilight już trochę się uspokoiła. - Pierwszy raz widzę kucyka, który bez interesowności sam siebie krzywdzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 -Hehe... A myślisz że oko to mi kruk wydłubał? To też była obietnica. Za oko brzmiała że powstrzymam i zabiję Veritasa. Za skrzydło... że zacznę nowe życie. Nie jestem już Arrow... teraz jestem Heaven Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 - I od tak zmienisz sobie imię? Jesteś teraz jak kucyk ziemny, lecz nie masz więzi z fałną i florą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 -Może... ale na tym polega życie od nowa... zmiany... wiele zmian... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 - Masz zamiar dalej walczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 -Nie... wojna już mnie nie wzywa... uwolniłem się od niej dzięki cierpieniu i poświęceniu. Została mi jeszcze jedna rzecz do zrobienia... Wracajmy do Canterlotu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts