Wizio Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 - Takie jest życie. Zawsze nas zaskakuje. Gdyby mi ten debil nie odciął rogu to pewnie nadal bym robił to co lubiłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 -A gdyby nie to że nie mam już skrzydeł i oka pewnie nadal byłbym żołnierzem. Ale cóż czasami trzeba iść inną drogą. Z tego co słyszałem nazywasz się Butch? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 - Tak. Imię to mi wiele przypomina, a chciałbym zachować te wspomnienia by nigdy nie zapomnieć tego co kiedyś robiłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 -Ja natomiast jestem Heaven. Kiedyś nazywano mnie inaczej ale zmieniłem swoje imię, była to przysięga że zacznę nowe życie. Zobaczymy co z tego wyjdzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 - Reszta cię pewnie przyjmie z chęcią. Widać, że miękką ciotą nie jesteś. Brak skrzydeł u pegaza to jak jednorożec bez rogu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 -Trochę to smutne ale prawdziwe. Tak swoją drogą co możesz mi powiedzieć o innych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 - Dark był czarnym magiem na służbie Nightmare Moon, lecz jego arcymistrz go zdradził i wydał. Teraz zbiera orkowy szmelc i płaci za to. Te świry przy siedzący przy drzwiach - wskazał kopytkiem grupkę 5 kucyków, które popijały ryżówkę. - są byłymi najemnikami. Kolis i Ball byli kiedyś łowcami smoków, a ich dom cały jest w tym bardzo cennym truchle. Dust był najlepszym kowalem gwardii i do teraz się tym zajmuje sprzedając tutaj broń i zbroje, więc możesz do niego zajrzeć. Snow bawił się w przemytnictwo, lecz tylko on przeżył z jego załogi. Zostali jeszcze Buster i Sylvio, którzy są łowcami orków i często idą trochę wybyć tych owłosionych troglodytów, którzy nadal przybywają. Przynajmniej nie nudzimy się tu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 -Właśnie widzę. Będzie się dzisiaj tu coś dziać czy to takie spokojne spotkanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 - Zawsze coś się dzieje. Zazwyczaj drobne bójki, lecz czasem jakiś ork wpadnie, a wtedy jest zabawie. Ci cholerni troglodyci czasem wchodzą do miast i sprawdzają budynki. Ostatni ork, który tu był wisi teraz nad drzwiami - wskazał kopytkiem głowę orka nad wejściem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 -Właśnie widzę.- powiedziałem spoglądając na głowę orka- Jak myślisz ktoś zauważył nowego mieszkańca czyli mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 - Powiem ci tyle. Jeśli nie będziesz twardy to cienko tutaj z tobą. Niektórzy dadzą ci w mordę za to, że krzywo na nich spojrzysz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 -Jeśli mi przywalą to albo moje kopyto albo mój sztylet zapozna się z ich twarzą lub brzuchem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 - Lepiej tu nikogo nie zabijać. I tak nas jest tu mało i wszyscy dobrze o tym wiedzą. Nawet jak zgarniesz kilka razy w twarz to i tak zdobędziesz szacunek. Pamiętaj siły nigdy nie za wiele. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 -To wiem. Szacunek to rzecz rzadka ale cenna. Poza tym nie martw się, mój sztylet zapozna się z nimi tylko jeśli będzie tego wymagała sytuacja. Nie jestem typem który zabija z małych powodów- powiedziałem biorąc następny łyk swojego napitku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 - No mam nadzieję. Mniej kucy to oznacza mniej mieszkańców, mniej dochodów no i mniej ciekawych i głupawych historii z ich życia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 -O to się nie martw. Ja zabijam tylko wtedy kiedy przeciwnik chce mnie zabić lub po prostu takie mam zadanie. Powiedz mi, czy mi się wydaje czy część kucyków mi się przygląda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 - Jestem pewien, że wszyscy. Nowemu zawsze trzeba się przyjrzeć. Wystarczy, że im pokażesz brak skrzydeł lub oka to już zyskujesz trochę szacunku bo wiadomo, iż straciłeś to w boju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 -A żebyś wiedział. Niektórzy mogą powiedzieć teraz o mnie kaleka ale dla mnie pokazują walkę jaką stoczyłem oraz którą zwyciężyłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 - Wielu z nas coś straciło. Ja róg, ty skrzydła i oko, a inni też stracili. Nie tylko na część ciała, lecz i umysłu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 -Domyślam się. Chyba trafiłem w dziesiątkę szukając miejsca na nowe życie. Tak swoją drogą boleję tylko nad stratą oka. Trudno mieć jedno oko jeśli jest się kimś dla kogo kuszą, łuk lub proca to druga kochanka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 - A co ja mam powiedzieć? Magia to całe życie jednorożców i nie starają się one używać kopyt. Ja straciłem róg, którym trzymałem swoją kochaną kuszę i teraz jestem bez użyteczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 -Ty też byłeś strzelcem co? To wspaniałe uczucie kiedy celujesz w przeciwnika z tak dużej odległości że ten nawet się nie zauważy ile czasu do końca życia mu pozostało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 - To samo myślałem gdy miałem zrobić Celestii trzecie oko w głowie. Nie lubię jej, lecz muszę przyznać, że całkiem dobrze rządzi tym państwem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 -A wiesz dlaczego Veritas cię wynajął? Ja wiem. Chciał stać się nowym władcą Equestri. Niestety teraz stał mu na drodze pewien kucyk... ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 - Cóż zadaniem zabójcy jest usunięcie osoby, która za to płaci. Motywy już są nie ważne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts