Wizio Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 W sypialni jej nie było. Z dołu jednak można było usłyszeć odgłosy kopyt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Poszłem do łazienki by przemyć twarz po czym miałem zamiar zejść na dół Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 Kolano może i nie bolało ciebie tak jak wczoraj, ale i tak ledwo mogłeś chodzić. Do łazienki dotarłeś po krótkiej chwili ostrożnego stąpania po podłodze. Po przemyciu twarzy powoli zacząłeś schodzić po schodach i o dziwo udało ci się bez szwanku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Zacząłem szukać Smoothy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 Chodziłeś od pokoju do pokoju szukając swej JUŻ jedynej klaczy. W końcu znalazłeś ją w kuchni. Miała na sobie dość skąpie wyglądający fartuch, a jakby tego było mało akurat schylała się odwrócona tyłem, co niejednego ogiera wprowadziłoby w obłęd pożądania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Ugryzłem się z wargę by się opanować. Po chwili się otrząsnąłem -Jak widzę wcześnie wstałaś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 Smoothy wyprostowała się i odwróciła w twoją stronę. Była lekko zarumieniona, gdyż widziałeś ją w takim, a nie innym stanie. - Witaj - powiedziała z uśmiechem podchodząc do ciebie i całując cię w polik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Uśmiechnąłem się do niej -Co robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 - Takie tam drobne porządki - uśmiechnęła się przyjaźnie. - Widzę, że z twoją nogą już jest lepiej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Troche lepiej. Nadal boli ale czuje się lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Chcesz może herbaty? Akurat robiłam nam małe co nie co na śniadanie, więc zrobienie herbatki i tobie mi nie zaszkodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Chętnie poproszę- powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - To poczekaj chwilę - powiedziała po czym ponownie się odwróciła i udała się do lady coś sobie pod nosem nucąc. Po jakimś czasie przyniosła ci herbatkę oraz jabłka, a następnie sama usiadła obok ciebie. - Smacznego - powiedziała po czym zaczęła powoli konsumować swój posiłek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Dziękuje i nawzajem- powiedziałem ponownie z uśmiechem i zacząłem jeść Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Po chwili wszystko było przez was zjedzone. Smoothy tylko uśmiechnęła się na ten widok, po czym zabrała naczynia i zaczęła zmywać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Masz jakieś plany na dziś? Ja niestety będę chyba w domu siedział przez tą noge Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Jeśli chcesz możesz zostać u mnie. Przyda mi się towarzystwo, a dzisiaj mam mało pracy w ratuszu, więc to żaden problem - uśmiechnęła się zachęcająco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Jeśli mam wybierać między siedzeniem w swoim domu sam a w twoim siedząc tu z tobą to bez zastanowienia wole siedzieć tu- powiedziałem z uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - To cieszę się z tego powodu bardzo - uśmiechnęła się po czym odwiesiła fartuch i ostrożnie usiadła ci na kolanach i przytuliła cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Sam ją przytuliłem -Wiem że to dziwnie zabrzmi ale ciekawość mnie zjada... jak to było być przywódczynią gildii złodziei? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Fantastycznie. Bogactwo, służący oraz możliwość wyładowania złości, a nawet drobne morderstwa. To było ciekawe życie, lecz z drugiej strony cieszę się, iż się skończyło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Czemu? To prawie że wymarzone życie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Wymarzone, ale złe i pozbawione miłości. Moje zadanie polegało na kierowaniu drobnymi grupkami złodziei na konwoje oraz ograbianie ich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 -Cóż... -przytuliłem ją do siebie- Ale teraz jest inaczej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 < 2000 post w sesji > - I to dzięki tobie - powiedziała po czym pocałowała cię w polik. Razem siedzieliście tam i się przytulaliście, aż Smoothy nie musiała iść do ratusza. - To kochanie... będę za około godzinę. Możesz się rozgościć jeśli chcesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts