wiej007 Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 -Dobrze, postaram się nie nabroić- powiedziałem z uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 - Postaraj się... Ufam ci - odpowiedziała robiąc "derpia twarz". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 > -Postaram się nie zawieść twojego zaufania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 < DA ^ ^ > - No mam nadzieję - odpowiedziała z uśmiechem, lekko sarkastycznym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 -Boisz się że napsocę?- powiedziałem mocniej ją przytulając Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 - Ano boje się trochę - powiedziała po czym lekko poczochrała cię po twojej grzywie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 -A jak niby miałbym napsocić? -powiedziałem z uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 - No nie wiem, nie wiem, ale wiem, iż jesteś zdolny do wszystkiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 -Może i jestem ale nic nie przebije zdobycie twojego serca- nadal się uśmiechałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 - Jakiś ty miły - ponownie cię pocałowała po czym wstała. - Dobra kochaniutki... ja będę już się zbierała, więc... miłego dnia ci życzę - powiedziała z uśmiechem po czym udała się do salonu. Zabrała z niego teczkę oraz jakąś muszkę, którą założyła w trakcie spaceru do drzwi, a następnie opuściła mieszkanie zostawiając cię samego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Przez chwilę siedziałem przy stoliku po chwili zacząłem się bawić jakimś nożem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 Na początku zabawa nożem szła ci normalnie, a nawet przyjemnie. Zabijało to chodź trochę nudy, lecz po dłuższej nieuwadze nóż wyślizgnął ci się z kopyt i wbił w jedną z twoich nóg. Na domiar złego była to ta, z rannym kolanem, przez co bolała cię jeszcze bardziej. Krew leciała z rany drobnym ciurkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Zacisnąłem zęby. -Cholera... Wyciągnąłem nóż i przycisnąłem ranę. Poszłem do łazienki w poszukiwaniu bandarza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 Po kilku krokach zrobionych w stronę łazienki straciłeś równowagę z powodu niedogodnego i niewygodnego sposobu chodzenia i ponownie przewróciłeś się upadając. Uderzyłeś twarzą w podłogę, przez co rozciąłeś sobie czoło, z którego również wypływało nie najmniej krwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Twarzą do ziemi wyszeptałem parę przekleństw po czym nadal szedłem do łazienki... tym razem ostrożniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 Tym razem droga udała się bez zbędnych ci wypadków, które i tak były już twoją zmorą w ostatnich kilku dniach. Łazienka była sporych rozmiarów i zupełnie odmiennie urządzona niż ta, która była w twoim domu. Dominował tutaj kolor czerwony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Zacząłem szukać bandaży. Miałem przy tym nadzieję ze mój pech przestanie mnie męczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 Nadzieja umiera ostatnia, lecz tym przypadku też tak jest. Gdy zrobiłeś kilka kroków w stronę apteczki, która wsiała na ścianie to natrafiłeś na mydło, które momentalnie się osunęło przez co ponownie upadłeś. Jakby tego było mało to upadłeś na twoją rozwaloną nogę, a właściwie na kolano. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 <> Tym razem przeklinałem na całe gardo. Przez chwile tak leżałem myśląc co jeszcze mi się trafi. Po chwili jakoś wstałem i otworzyłem apteczkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 Apteczka, jak apteczka. Posiadała bandaże, kilka fiolek z napojem uzdrawiającym, strzykawki z jakimiś środkami przeciwbólowymi oraz woda utleniona, czy też "magiczny odkażacz". Była ona bogata w zapasy medykamentów, co też mogło ci się przydać w dalszej, niezdarnej przyszłości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Pierwsze co zrobiłem to wzionąłem środki przeciwbólowe po czym wypiłem napój uzdrawiający by pozbyć się rany na czole i być może rany po nożu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 Po chwili poczułeś ulgę na czole, a rana się zmniejszyła. Natomiast rana po nożu również mniej już bolała, lecz jednak nadal. Na kolano napój nie wpłynął za bardzo kojąco, lecz i tak zawsze było to lepsze niż nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Postanowiłem teraz odkazić swoją ranę po nożu po czym miałem zamiar ją opatrzyć. Zastanawiałem się czy też nie zmienić opatrunku swojego kolana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Opatrunek na kolanie był założony dobrze, lecz był lekko poszarpany i okrwawiony. Jednakże nowy opatrunek, który założyłeś na ranę kutą od noża była już lepsza i sprawiała mniej bóli, niż brak opatrunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Westchnąłem i postanowiłem zaryzykować zmianę opatrunku na kolanie. Miałem zamiar przy okazji przyjrzeć się ranie czy nie trzeba z nią czegoś zrobić prócz zmiany opatrunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts