Wizio Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Odwinąłeś opatrunek na kolanie, co skutkowało bólem. Gdy ci się to upadło mogłeś ujrzeć trochę zakrwawione i sine kolano, które pulsowało bólem. Spokojnie zmieniłeś na nim opatrunek, co wyszło bez zbędnych wypadków i już po chwili mogłeś się cieszyć na nowo opatrzonym kolanem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Usiadłem i zaśmiałem się na myśl że w końcu mi się udało. Po chwili wyszłem z łazienki i postanowiłem zobaczyć czy nie zostawiłem gdzieś plam krwi po ranie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Właściwie to na całym odcinku drogi od kuchni, aż do samej łazienki leżała stróżka krwi, która leniwie się rozmywała po podłodze. Było jednak wiadomo, iż łatwo się tego NIE domyje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Znowu machnąłem pod nosem parę przekleństw po czym zacząłem szukać jakiejś scierki którą mógłbym to wytrzeć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Udałeś się do kuchni, gdzie zacząłeś szukać jakieś ścierki. Nie trwało to długo, gdyż już po chwili natrafiłeś na pewną ściereczkę, która leżała luzem w zlewie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Wziąłem ścierkę i zmoczyłem ją wodą po czym zacząłem starać się umyć plamy krwi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Zrobiłeś tylko więcej szkody niż pożytku. Plamy krwi rozmazały się tylko bardziej po podłodze, zostawiając przy tym niemiłe dla oka ślady. Innymi słowy zrobiłeś jeszcze większy burdel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Po paru minutach ponownego rzucania przekleństwami zacząłem się zastanawiać co zrobić by to naprawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Musiałeś sam pomyśleć jak to usunąć, a nie działać tylko na przedmiotach lub innych pomocach. Bez takiego czegoś łatwo można zginą na tym okrutnym świecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Zacząłem szukać jakiś środków czyszczących i przy okazji odchodziłem od zmysłów co jakiś czas mówiąc "Cholera" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Pochodziłeś po kuchni, zaliczyłeś kilka kolejnych gleb, lecz w końcu natrafiłeś na to co szukałeś. Był to powiem jakiś środek czyszczący do zabrudzeń, który może zadziała na plamy krwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Położyłem ścierkę do zlewu i lekko polałem ją środkiem. Dla bezpieczeństwa zacząłem szukać jakiejś rękawicy (a może kopytnicy? ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 < Mooooże ^ ^ > W jednej z szafek, w której również znajdował się kosz, znalazłeś paczkę gumowych kopytnic, które były do użytku jednorazowego. Były one do czyszczenia różnych zabrudzeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Założyłem jedną parę po czym wziąłem ścierkę którą polałem środkiem i zacząłem myć plamy krwi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Tak jak powinno. Środek usunął całkowicie plamy krwi z podłogi i przy okazji zostawił ładny oraz błyszczą część. Teraz wystarczy tylko zmyć resztę krwi z całej drogi od kuchni do łazienki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Z westchnieniem na myśl ile zostało mi do zmycia i zacząłem myć resztę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Już po chwili podłoga w całym domu była czysta i wręcz lśniła. Z tym jednak podchodziło ryzyko przewrócenia się. Jednakże twoje "szczęście" było taakie wielkie, iż wywinąłeś już orła przy pierwszym kroku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Podobnie jak wcześniej parę razy przekląłem po czym miałem zamiar odłożyć ścierkę i wyrzucić zużyte kopytnice. Jedyne co terach chciałem zrobić to odpocząć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Schowałeś wszystkie używane wcześniej rzeczy, a teraz nie zostało ci nic innego, niż po prostu odpoczynek. Powoli udałeś się do salonu położyłeś na kanapie. Był to w pełni zasłużony odpoczynek, po tak ciężkiej godzinie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Po prostu leżałem na kanapie ciesząc się odpoczynkiem po pracy i po małym cierpieniu. Nabrało mnie na drzemkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Obudziłeś się, a raczej ktoś cię obudził około dwie godziny później. Była to oczywiście Smoothy, która przyszła już do domu. Właściwie pierwsze co zrobiła to pocałowała cię, a później czekała, aż się obudzisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Po otwarciu oczu lekko się rozejrzałem po czym uśmiechnąłem się do Smoothy. -No część. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Jakiś ty miły... umyłeś mi podłogę w domu - uśmiechnęła się, a następie złożyła pocałunek na twoim czole po czym pogłaskała cię. - Dobry chłopiec - zachichotała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 -Taa... -uśmiechnąłem się na myśl że zrobiłem to bo inaczej byłaby duża ścieżka krwi- Ciekawe jak długo spałem. Wszystko w porządku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - W jak najlepszym - uśmiechnęła się do ciebie. - Na prawdę chciało ci się myć tą podłogę? Czy może coś nabroiłeś? - zapytała z chytrym uśmieszkiem na ustach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts