Wizio Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - Zawsze się warto pytać mój kochany. Wiedza to potęga, a nią możesz czasem zranić bardziej niż bronią. Tak samo jest z ideami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 -A więc, czy taka odpowiedź ci wystarczy? -po chwilo czule ją pocałowałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Smoothy uśmiechnęła się lekko, a następnie równie czule, jak i namiętnie odwzajemniła twój pocałunek, które trwał jakiś czas. Mogłeś poczuć również ciepło jej ciała, które stopniowo przechodziło na twoje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Nadal byłem do niej przytulony, dobrze było czuć ciepło kogoś innego. -Wiesz... nie chciałbym być teraz nigdzie indziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - Wiesz... ja bym chciała być wszędzie... lecz razem z tobą, gdyż bez ciebie nie wyobrażam sobie teraz życia. Wcześniej raz po raz coś wypiłam w towarzystwie reszty w karczmie, lecz to nie jest to samo, co przebywanie z tobą. Dałeś mi nadzieję oraz miłość, której nigdy nie zaznałam i... za to ci dziękuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 -A ja tobie. Jako Arrow zawsze czułem że mi czegoś brakuję. Teraz... jako Heaven... wiem co to jest i nie mam zamiaru tego stracić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - Gdybym ciebie straciła to... nie wiem co by się stało. Jesteś jedyną osobą, którą szczerze pokochałam - po tych słowach ponownie cię pocałowała. - Nikogo wcześniej nie miałam i... kiedyś miałam nadzieję, że kogoś znajdę... i udało mi się to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 -Na szczęście mi również. Bałem się będąc wyniszczonym przez walkę i odrzucenie nigdy już nie spotka mnie nic dobrego. Ty to zmieniłaś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - W jakim sensie to zmieniłam? - zapytała z nieukrywaną ciekawością. Kto wie czy wiedziała to, czy po prostu sprawdzała cię. Mogła również lubić zadawać pytania, które są oczywiste i zna na nie odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 -Bo jestem tu teraz z tobą. -powiedziałem z uśmiechem- Skrzydła mam odcięte a przy tobie czuje się jakbym je znowu miał. Przez chwile się w nią wpatrywałem lecz po chwili przestałem się uśmiechać i zamiast leżąc tylko siedziałem na kanapie. -Ale... trochę się martwię. Martwię się że mimo że zacząłem nowe życie to sobie go nie ułożę choćbym nie wiem co robił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Żartujesz sobie? - zapytała z wielkim pytajnikiem, który był słyszalny w jej głosie. - Pomyśl... jesteś tu od niecałych... kilku dni, a już ułożyłeś sobie życie. Większość osób cię lub, chodzisz na różne wypady z nimi, a nawet... zdobyłeś moje serce, a już wszyscy próbowali... no może oprócz Darka, który tylko mi tylko przelotnie mówi "cześć". A tak oprócz tego... jesteś jedynym kucykiem, którego pokochałam. Sama się tego nie spodziewałam, lecz gdy z tobą rozmawiałam to... poczułam od ciebie coś innego i... wartego zainteresowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 -Wiem to ale... nie znasz mojego "szczęścia". Zanim dołączyłem do Łowców nawet ułożyłem sobie życie. Myślałem że nic tego nie zmieni. Następnego dnia grzebałem w śmietniku szukając czegoś do jedzenia. Czasami to swoję "szczęście" nazywałem klątwą. Nigdy nie wiem co przyniesie jutro... a czasami wolałbym wiedzieć. Popatrzyłem na swoje kolano które nadal bolało. Zastanawiałem się jak długo będę tak poszkodowany. Nie lubiłem siedzieć w miejscu a teraz moje kolano zmieniło się w kule u nogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Nikt nigdy nie powiedział, że życie jest takie łatwe na jakie wygląda. Życie jest ciężkie i nieprzewidywalne. To wszystko co nam się przydarzy to będą wypadki losowe, na które nie mamy w większości wpływu. Nigdy nie wiadomo co by było ze mną, gdybyś się tu nie pojawił, a tak samo nie wiadomo co byłoby z tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 -Może masz racje? Chyba za bardzo się przejmuje. Powinienem cieszyć się chwilą. -powiedziałem z uśmiechem patrząc na Smoothy. Nawet nie wiedziałem że kochałem ją chyba mocniej niż Somadę- Cóż, masz może dla mnie jakieś zajęcie? Wiem że moje kolano jest poszkodowane ale mam to do siebie że nie mogę usiedzieć w miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Hm... - Smoothy głośno się zastanawiała i odwróciła głowę, a następnie popatrzyła na sufit. Po chwili ponownie skierowała na ciebie swój wzrok. - Tak... mam na ciebie pewne szczególne zadanie... - powiedziała z lekką powagą. - Masz odpoczywać, aby nabrać więcej sił. Chciałabym cię tego i owego poduczyć o starym, złodziejskim fachu. Głównie chodzi mi o twoje poruszanie się. Poruszasz się głośnio i... nieostrożnie. Wątpię, aby to co ci się stało tutaj było pechem. Jesteś mało zręczny, a zręczności nigdy nie za wiele. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 -Zręczny jestem w walce. Podczas walki jestem albo jak burza celnych i zabójczych pocisków lub jak huragan ostrzy. Może przyda mi się zdolność skradania. -ponownie usiadłem na kanapie- Ale skoro dajesz mi zadanie bym odpoczywał... to tak zrobię moja złodziejko- powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Tylko nie myśl, że w trakcie nauki będę traktować cię ulgowo, tylko dlatego, iż jesteś moim chłopcem - powiedziała dość poważnym głosem, lecz nadal można było usłyszeć w nim nutkę swojej zwyczajowej radości. Może i nie była typem rozrywkowego kuca, gdyż ceniła sobie swoją pracę, lecz nie można było powiedzieć o niej, iż jest snobem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 -Nie myślałem, taryfa ulgowa nie jest dobra. -powiedziałem do niej z uśmiechem po czym ją złapałem i przytuliłem do siebie- Ale może ciebie potraktuje ulgowo?- na mojej twarzy nadal był uśmiech, widać było po mnie że lubiłem się droczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Smoothy, aż parsknęła z powodu twoich słów. - Sugerujesz, iż jestem od ciebie słabsza chłoptasiu? - ponownie parsknęła, lecz bardziej sarkastycznie, niż irytująco. - Zobaczymy wkrótce kogo tu będzie trzeba potraktować ulgowo - dodała po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Ponownie się uśmiechałem. -Nie sugeruję. Już dawno temu przestałem nie doceniać przeciwnika ale... -po chwili ją pocałowałem- Ty nie jesteś moją przeciwniczką tylko zdobywczynią mojego serca. A to wielka różnica. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 - Rozumiem, lecz nie spodziewaj się czułości przy treningu - powiedziała z lekkim uśmiechem. - A teraz... skoro jeszcze nie trenujemy to... - wtuliła się w ciebie. - ... możemy jeszcze troszkę się pobawić - dodała, a następnie pocałowała cię w usta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 -Mi pasuje...-powiedziałem z uśmiechem- Nawet bardzo pasuje- przytuliłem ją i pocałowałem. Przyjemnie było być w jej uścisku. Mimo bólu kolana, bardzo dobrze się czułem. Niczym w niebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Po chwili Smoothy wstała, a odeszła kawałek i popatrzyła na ciebie uwodzącym wzrokiem. - Chciałbyś jeszcze raz posmakować moich ust? - zapytała po chwili, a następnie odwróciła się i lekko zaczęła potrząsać swoją tylną częścią ciała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Lekko się uśmiechnąłem i przybliżyłem się do niej. -A jak sądzisz? Czemu nie miałbym nie chcieć? -powiedziałem przytajając się do odwróconej Smoothy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 - Już chcesz TO robić? - zaśmiała się, a następnie lekko zarumieniła, na fakt, iż przytulasz ją w krępującej pozycji, która mówi wiele o sobie. Smoothy podniosła lekko głowę do góry, tak aby mogła ciebie zobaczyć, a następnie spróbowała się pocałować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts