Mrs.Octavia Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 no oczywiście że kochamchemie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 kochamchemie, bo chemik w końcu xD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 miskof bez dwóch zdań(spójrzcie na punktacje w Quizie chemicznym:wat:) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Kochamchemie. Bo kocha chemię... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Oczywiście Kochamchemie ^^ Nie muszę chyba uzasadniać ^^ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 przegłosowane, kochamchemie został najpilniejszym uczniem z chemii. teraz czas na coś trudniejszego. dziedzina do której macie dopasować użytkownika to znana i lubiana - matematyka! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Hmmm... hmmm... hmmm... ...Warmen. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Skysplit.....docenia potęgę matematyki więc on zaiste zasługuje na miano najpilniejszego ucznia. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Warmi... Nie wiem, dlaczego, ale coś tam matematykował. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Matematyka? Czarna magia... Skaj, będzie 2:2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Skysploty i Warmeny lubia matematykę... Jednak nie znają jej tak dobrze jak Avanidiusy... Mój głos na Avana. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Warmen i Skajplot posiadają po dwa głosy tej mojej kochanej i wspaniałej społeczności forumowej, a Avanę ma tylko jeden magiczny głos, czyżby ''bitwa'' moderatora i technika zakończyła się remisem? Nie, zabawa musi trwać dalej. Zapraszam do oddawania następnych głosów! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Hmm... Zapowiada się ciekawie. Głosuję na Warmena. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Skysplit. Bez 2 zzdań Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 I tak oto po długiej i krwawej walce wygrywa Skysplit! Następna dyscyplina to: Łacina! Kto będzie idealnym kandydatem do studiowania tego wymarłego języka? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Cygnus, nikt inny Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Ja chcę! Ja chcę! Ja chcę! Nie uczę się go, ale bardzo bym chciała. Solanum Tuberosum, ha Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 To niech będzie Katherine Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Ja dopiero zacznę się tego uczyć( nie zdążyłem jeszcze, a tak moze w czymś chociaż bym był ) Nie kojarzę specjalnie wielu ludzi nawijających łaciną co chwilę, ale myśle że Kath to będzie dobry wybór ;P Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Też się wypowiem.. Oddaje głos na Cygnusa(no w końcu doświadczałem jego obeznania z tym przedmiotem) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Cóż. Łacinę definitywnie dostaje Kathusia. Brawo! Następną dyscypliną jest: Geografia Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Geografię dałabym Żulii, ale nie ma jej na forum, więc Clopciuszek Clopchaser Clopernik Cloudchaser, bo prowadzi zsyłki w dziale Daring Do :3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Kath ma rację, Cloudy się nadaje. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Jestem za Cloudy jak Syrenka. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Zgodzę się z resztą. Cloudy się nadaje. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts