Gość Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Tak więc najlepszym uczniem z Geografii zostaje Cloudchaser! A oto i następny przedmiot (bardziej artystyczna dziedzina): Malarstwo! Przydzielcie mi to, błagam któż to specjalizuje się w tejże dziedzinie? I tak mi nie przydzielą, niewierni ;___; Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Maczi! Ewentualnie niektórzy mówią na nią "Magenta" Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 A niech będzie, zagłosuję na Trica bo podobała mi się jego ostatnio zrobiona Pinkie Pie:fluttershy5: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 I tak mi nie przydzielą, niewierni ;___; Niech już będzie kocica Tak naprawdę każdy (prawie) tutaj ładnie rysuje/maluje (w porównaniu do mnie xd), więc ciężko wybrać. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Hmm... to najtrudniejszy wybór w moim życiu ;_; Tric czy Magenta? Cóż... Trickusio. Bo tak. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLaCKTiGER Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 kocica tric ponieważ ma ładne rysunki i żeby uwieżył w siebie bardziej Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Hm... Bardzo ciężki wybór, na forum jest sporo osób ładnie rysujących itp. Ale okej, głosuję na Trica ^^. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Madżi. Moja kochana BSBFF <3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Uaa! Niech będzie kocica. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Siostra Maczi Leń. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffman Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 (edytowany) OK, po przeliczeniu głosów wychodzi na to, że najlepszym uczniem z malarstwa zostaje... Tric! Cóż, chyba będzie zadowolony. A my lecimy dalej i kolejnym przedmiotem będzie Wiedza o Społeczeństwie. Kto Waszym zdaniem jest specem w tej dziedzinie? Edytowano Kwiecień 19, 2013 przez Hoffman Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Hmmmm... wos... podziały społeczne i komuny... Nie wiem czemu, ale stawiałbym na Cygnusa. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Kartezjusz... on z wosu jest dobry. XD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Hmm...dam może Arjena Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Ever3Tree, zaufajcie mi Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Ever3Tree Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Ja głosuję na Panzerschrecka, gdyż zna się na państwach jak nikt inny =3 (Patrz kucytalia) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Widzę, że głosy są bardzo zróżnicowane... Głosujcie dalej, bo w końcu musimy wybrać jedną osobę. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Zdecydowanie Ever3Tree. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Ever3Tree Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Zatem, najlepszym uczeniem z Wiedzy o Społeczeństwie zostaje forumowe drzewko - Ever3Tree! Jedziemy z następną dziedziną, tym razem należącą do sztuk muzycznych - Kompozycję muzyki. Któż to będzie najlepszym uczniem z tej dziedziny? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Jeśli chodzi o kompozycję muzyki wolę stawiać na Kaomę. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Niklas...tak Niklas Drurrp. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Niklas, bo to Drurrp Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Tak więc, najlepszym uczniem z dziedziny kompozycji muzyki zostaje... Niklas, drurrp jeden:drurrp: A następną dziedziną, do której macie zadanie wyznaczyć najlepszego ucznia, jest astronomia. Któż może być najlepszym uczniem w tej właśnie dziedzinie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts