Kirara Napisano Grudzień 28, 2011 Share Napisano Grudzień 28, 2011 (edytowany) A tak sobie pomyślałam, że może będziecie chcieli podyskutować na temat odpowiedzi, które udziela nasza droga Panna Sparkle. Może jakaś Was nie satysfakcjonuje? A być może coś Was rozbawiło tak, że macie ochotę o tym pomówić? Oto miejsce na tego typu rozmówki Edytowano Czerwiec 2, 2013 przez Hoffman Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 28, 2011 Share Napisano Grudzień 28, 2011 Może ja zacznę. Bardzo fajnie się czyta zarówno odpowiedzi jak i odpowiedzi, taki dystans jest potrzebny w tego typu inicjatywach, jedyne co można by zmienić to więcej odpowiedzi na trolowate pytania, ale to już zależy od humoru i pomysłu na odpowiedź Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Luty 7, 2012 Share Napisano Luty 7, 2012 O wiele za duzo piszesz Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Luty 7, 2012 Share Napisano Luty 7, 2012 Wut? Że jak za dużo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Luty 7, 2012 Share Napisano Luty 7, 2012 No duzo... BARDZO DUZO. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Luty 7, 2012 Share Napisano Luty 7, 2012 W końcu to Twilight - deal with it. Krótkie odpowiedzi jej nie przystoją Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Luty 7, 2012 Share Napisano Luty 7, 2012 Niklasie, dla niektórych osób jest to dużo Dla mnie jest idealnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Luty 7, 2012 Share Napisano Luty 7, 2012 No to się cieszę xd Cóż, jak ktoś uważa, że jest za dużo... To przykro mi, krócej nie będzie ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Luty 7, 2012 Share Napisano Luty 7, 2012 Taka forma ma za zadanie przyciągnąć czytelnika... mnie wciągnęło!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Luty 8, 2012 Share Napisano Luty 8, 2012 Niemam tez nic przeciwko, ja tylko mowie (pisze...) co o tym mysle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Luty 8, 2012 Share Napisano Luty 8, 2012 Nie obraź się, ale... Trzeba być dziwakiem, żeby nie pasowała komuś duża ilość dobrego tekstu. Rozumiem, żeby to jeszcze było nudne, ale jest dobrze napisane i wciągające. Oczywiście, szanuję Twoje zdanie. Mimo to, że jest dość dziwne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Luty 11, 2012 Share Napisano Luty 11, 2012 Tym więcej do czytania tym lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Luty 15, 2012 Share Napisano Luty 15, 2012 Czuje sie taki odrzucony teraz :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Luty 15, 2012 Share Napisano Luty 15, 2012 Czuje sie taki odrzucony teraz :( Wybacz że spytam, ale... noo... wtf? EDIT: Ludzie, ja nadal nie mam pojęcia, o co cho z tym byciem odrzuconym. *-* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Luty 15, 2012 Share Napisano Luty 15, 2012 Oj tam odrzucony... W mniejszości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BronyCrypter101 Napisano Luty 15, 2012 Share Napisano Luty 15, 2012 Właśnie przeczytałem cały temat z odpowiedziami. Po prostu genialnie odpowiadacie, jestem pod wrażeniem. A ilość tekstu jest proporcjonalna do jakości, a więc jest dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Luty 15, 2012 Share Napisano Luty 15, 2012 Miło słyszeć Mam nadzieję, że nie będzie trzeba długo czekać na kolejne odpowiedzi, ale... nie chcę nic deklarować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Marzec 13, 2012 Share Napisano Marzec 13, 2012 Wreszcie doczekałem się. Po tak długiej przerwie nareszcie nie mała ilość tekstu do przeczytania ^^ (co mnie ucieszyło) Nawet po tak długiej przerwie wciąż bardzo fajnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 13, 2012 Share Napisano Marzec 13, 2012 czytajac znalazlem blad w kodzie koloru... nad pytaniem Ecape' o czarna magie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 13, 2012 Share Napisano Marzec 13, 2012 Zauważyłem to, ale dopiero teraz mogłem poprawić Już jest w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Marzec 13, 2012 Autor Share Napisano Marzec 13, 2012 Błąd na szczęście drobny i myślę, że nieszkodliwy i nie przeszkadzający w czytaniu. Siła pośpiechu i nic więcej. Za to... jak wrażenia po "bombce"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 13, 2012 Share Napisano Marzec 13, 2012 Fajnie wam to wychodzi, rozmawiałem już na ten temat z Niklasem , ale skoro wróciłaś to i Ciebie wypadałoby się zapytać... wracając do tematu "bombki" świetnie jak zwykle, jednak pośpiech wpłynął troszkę na odpowiedzi, nie aż tak bardzo ale jednak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Marzec 13, 2012 Autor Share Napisano Marzec 13, 2012 Kuoth, możesz jaśniej? O co wypadałoby mnie zapytać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Marzec 13, 2012 Share Napisano Marzec 13, 2012 Ponieważ nie ustaliliśmy, jak ma wyglądać interakcja naszych "Zapytaj..." stwierdzam, że przekazywanie tego typu rzeczy można usadowić tutaj... Zaraz stworzę stosowny temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Marzec 13, 2012 Share Napisano Marzec 13, 2012 Le K.O fatality! Znaczy się good job Kira/Nik duo. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts