Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Twilight się oburzyła. - Jak mnie nazwałaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Menelem, żulem , pijakiem i tak dalej a co? Wymieniać dalej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - N-nie mówi tak! - krzyknęła z mieszanką złości i zawiedzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - Bo co? przecież to prawda! Pijaku, menelu, żulu, uzależniona od alkoholu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - Przestań! - krzyknęła kuląc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 -Nie! pijaczka, uzależniona, zacofana,głupia, naiwna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 Twilight z każdym twoim słowem kuliła się coraz bardziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Wymieniałam dalej (nie chciało mi się wyzwisk pisać D: ) - Wymieniać dalej jakim gównem się stałaś??!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - Auroro spokojnie. Teraz już trochę przesadziłaś. Tylko spójrz na nią - powiedziała Celestia wskazując na kulącą się Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Westchnęłam i cofnęłam się z opuszczoną głową - Wybacz... - Ciągle czułam wielki gniew w sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - Twilight musi ponieść konsekwencje za swoje zachowania, lecz nie w taki sposób. To może tylko pogorszyć sytuację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - Przepraszam...poniosło mnie.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - Nic się nie stało, lecz pamiętaj, iż nie należy obrażać kucyków w takim stopniu nawet jeśli są złe lub nie są sobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - Dobrze księżniczko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - A teraz poczekajmy, aż nasza "księżniczka" się uspokoi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Stałam i ciągle patrzyłam gniewnym wzrokiem na Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 Twilight nadal leżała skulona i raz po raz na was zerkała, lecz oprócz tego nic więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Szepnęłam- I co teraz Księżniczko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Spróbuj do niej podejść i usiąść. Zobaczymy jak zareaguje na to wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Westchnęłam i podeszłam do Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Ta tylko usiadła nadal się trzęsąc i ze spuszczonym wzrokiem wpatrywała się w podłogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Usiadłam obok- Przepraszam...wiesz że tak nie myślę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - N-nic się nie stało - powiedziała przytulając cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Przytuliłam ją mocno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Ta bez słowa odwzajemniła i zaczęła cicho szlochać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts