Sowenia Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 Nick: Celestia. Słowo "malinka" poza owocem kojarzy mi się jeszcze inaczej..chyba wiadomo o co chodzi ;3 Avatar: Anime z gatunku podchodzącym pod dramat. Dramat i to mroczny, a to kojarzy mi się z Luną. Sygna: Tak jak wyżej. Luna. Styl Pisma: Twillight lub Octavia. Charakter: Nie znam cię, ale patrząc na twój tytuł, Pandorę Hearts i avatar/sygnę stawiam na Lunę. Werdykt: Luna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 N: Fluttershy A: Rarity S: Rarity Sp: Nie wiem... Twi? Ch: Nie wiem~ Werdykt: Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 23, 2014 Share Napisano Luty 23, 2014 (edytowany) N: lis> spryt> Chrysalis A: szaro-grafitowy > Chrysalis S: wiele różnych postaci > Chrysalis Sp: ogarnięta Pinkio-Twi Ch: jak wyżej Werdykt: Chrysalis o z sympatycznym charakterkiem Edytowano Luty 23, 2014 przez Burning Question Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 26, 2014 Share Napisano Luty 26, 2014 N: Twi A: Dashie S: Celestia z domieszką Discorda Sp: Hm... Twi? Ch: Hm... Twi Werdykt: Twi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 26, 2014 Share Napisano Luty 26, 2014 N: Shining A: Shining S: ... Rarity Sp: Twilight ch: Twilight Werdykt: Shining Armor/Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 N : Sajback...hm.. K. Sajbac tak będzie łatwiej dopasować Króla Sombrę xd A : Cheese Sandwich ! S : Discord. No i troszeczkę Pinkie na dole Sp : ...Arial jest tak oryginalny, że Octavia xd Ch : To je męska Octavia psująca nam mózgi... dajmy Discorda. w :.... dum, dum, duuum Klasyczny Discord biegający w czarnej mgle Sombry . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 N:Clefairy Fluttershy A:Shinning S:Twilight. SP:Apple Bloom Ch:Pinkie Pie W:Uj wie co Dorosła AB Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 N: Octavia. A: Hmmm... Fluttershy S: Octavia połączona z Luną. Sp: Twilight, czasami Pinkie. Ch: Moim zdaniem Luna Werdykt: Luna z odrobinką Octavii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 N: Pinkie Pie A: Pinkamena S: Fluttershy Sp: Hmm..czy ja wiem..niech będzie Pinkie połączona z Twillight Ch: Pinkamena Werdykt: Pinkie/Pinkamena ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 N : kojarzy się z sową, więc Fluttershy A : Flutterbat S : Flutterbat Pie Sp : Rarcia Ch: Flutterity W : Flutterrity bat pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 (edytowany) N: Chrysalis A: Sombra SP: Rarity? Ch: Rarity? Hmm, to po skrzyżowaniu chyba będzie Nightmare Rarity. Edytowano Marzec 29, 2014 przez Cahan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się