Wizio Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 - Kimś kto nie chce cię skrzywdzić. Rozglądałem się po mieście i zobaczyłem, że ktoś tu biegnie. Czuć było również placek jabłkowy, więc pomyślałem, że są tu jacyś ocaleli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 - Jedynie ja. Nie dali mojej siostrze mnie zabrać, więc tutaj zostałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 - Nie możesz tu zostać. "Oni" się tutaj zbliżają i nie będą mieli litości nawet dla ciebie. Spróbuję ci pomóc dojść do twojej siostry jeśli jeszcze pałac stoi. Co ty na to? - pierwszy raz od bardzo, bardzo dawna chciałem komuś pomóc. Może to dlatego, iż była to siostra kucyka, którego chyba lubiłem jako jedynego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 - Byli tutaj parę razy, ale mnie nie zaatakowali. Może dlatego że przez przypadek ubrudziłam się jednym z nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 - Tak czy siak chcesz iść ze mną do Canterlotu czy wolisz tu zostać? Ja tam mile widziany nie jestem, lecz jest tam pewnie twoja siostra, którą się ucieszy - powiedziałem spokojnie. - Jeśli jeszcze żyje - pomyślałem z drobnym zawiedzeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 < To ja już chyba wiem z kim chcesz tego Shippa > - Obiecujesz że mnie do niej zaprowadzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 < Jak wy mnie dobrze znacie > - Obiecanie byłoby nie na miejscu. Spróbuję ci pomóc, a w przeciwnym wypadku ja odwrócę ich uwagę, a ty uciekniesz. Ty masz jeszcze przed sobą wiele lat, a ja i tak już dość cierpienia przeżyłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 - Ok, pójdę z tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 - Chcesz iść już teraz czy masz zamiar coś jeszcze zabrać? I jest tu ktoś jeszcze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 - Moja przyjaciółka, Sweete Bell. Poszła sprawdzić czy ktoś nie był koło butiku jej siostry - powiedziała. To pewnie ten cień który widziałeś koło butiku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 - Chyba ją widziałem. Pobiegła tutaj, lecz potem tylko trafiłem na ciebie. Spróbuj ją zawołać jeśli ci się uda. W razie czego będę cie ochraniał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 - To co? Idziemy jej szukać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 - Dobrze. Tylko trzymaj się blisko mnie i nie odchodź daleko. Dobrze wiesz, że ugryzienie to koniec - po tych słowach wyszedłem z pokoju i skierowałem się ku dołowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 - Dobrze - powiedziała, po czym wyszliście na zewnątrz. Kiedy wyszliście na dwór, okazało się że klaczka którą szukaliście była koło studni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 - To ona? - zapytałem Apple Bloom powoli idąc w stronę drugiej klaczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 - Tak. Sweete Bell - powiedziała Apple Bloom. SB zareagowała i do was podbiegła. - Już miałam cię ostrzec przed tym typem, ale jednak się spóźniłam - powiedziała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 - Idziemy czy nie? Nie mamy wiele czasu, a ja tam mile widziany nie jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 - Idziemy - powiedziały, po czym do ciebie podbiegły. - To jak się dostaniemy do Canterlotu? - spytała się Sweete bell Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 - Po prostu idąc. Musimy się tam przebić. Wy jesteście małe i zwinne, więc jest wam łatwiej, a jeśli chodzi o to co może się zdarzyć po drodze to słuchajcie. Gdy nas atakują trzymajcie się blisko mnie, a jeśli jest ich za dużo to WY macie uciekać, a mnie zostawić. Odciągnę ich uwagą nawet kosztem własnego zdrowia. Zrozumiano? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 - Tak jest! - oboje powiedziały zasalutowały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 - No to ruszajmy. Długa droga przed nami - po tych słowach ruszyłem w stronę miejsca, skąd dopiero co się wydostałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 Ruszyliście w drogę. === Kiedy szliście, spotkaliście królika. - To Angel! - Powiedziała wesoło Sweete Bell Królik was momentalnie zauważył i podskoczył do was. Zaczął machać rękami, podskakiwać i udawać zombiaka, i wskazywa na tamtą szopę. - Fluttershy jest w niebezpieczeństwie - powiedziała wystraszona Apple Bloom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 - Zaraz, zaraz to jej nie ma w pałacu? - zapytałem sam siebie. - No cóż jeśli jeszcze żyje to trzeba jej pomóc - westchnąłem idąc w stronę pokazywaną przez królika. Boże jakie upokorzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 Biegniesz w stronę szopy, widzisz jak do niej dobijają się dwa zombiaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 - Tylko dwa? - zapytałem sam siebie podchodząc i uderzając jednego z kopyta, a drugiego z broni. Gdy ten pierwszy by upadł zamierzałem rozdeptać mu głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts