Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 W części mieszkalnej nikogo nie było. Prawdopodobnie była już na dole w sklepie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Zabrałem więc swoje rzeczy i z wolna zszedłem na dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Na dole siedziała Moira i grzebała coś przy broni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Cześć, Moiro... - powiedziałem, kiedy już znalazłem się w części sklepowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Już się obudziłeś? - powiedziała odwracając się. - Po twoim widoku myślałam, że będziesz spać około 2 dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 - A tam. - Machnąłem kopytem. - Jak tak zawsze... Wyglądam, jakbym nie spał od lat, a rano wstaję jak gdyby nigdy nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - To co masz zamiar teraz zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Wpierw przyda się coś zjeść - odparłem - a potem pójdę wypróbować twoją zabawkę... A później... wyruszam dalej odnaleźć ten pociąg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Cóż mam kilka szaszłyków z królika. Masz ochotę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Mięso nie należało do ulubionych dań kucy, ale ja już tak długo bywałem w drodze, że nie miałem nic przeciwko. - Chętnie - odparłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - To poczekaj chwilę. Zaraz wrócę - powiedziała i ruszyła ku części mieszkalnej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Korzystając z tej chwili, rozejrzałem się po sklepie. W nocy nie miałem takiej okazji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Było tam wiele różnego sprzętu, broni oraz przepisów na różne, własnoręcznie robione bronie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Moją uwagę skupiły przepisy. Podszedłem więc bliżej nich i przyjrzałem się im. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Były to dokładne receptury i schematy różnych broni. Wiedziałeś, że są cenne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 I dla wielu byłyby niezwykle cenne, że aż grzechem byłoby nie skorzystać z okazji, kiedy nikogo nie ma w domu... No a przynajmniej w pobliżu. Ja tam jednak wolałem zachować dobre relacje i nawet nie dotykałem tych receptur, mimo że aż kopyta mnie świerzbiły, by to zrobić. Czekałem spokojnie na powrót Moiry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Moira po chwili wróciła z tależem jeszcze ciepłych szaszłyków z królika. - Częstuj się. Są jeszcze ciepłe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Wziąłem jeden z nick z pomocą magii. - Dzięki - powiedziałem, po czym zacząłem zajadać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Szybko zjadłeś i to ci wystarczyło. Nigdy nie jadłeś dużo i małe porcję ci wystarczyły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Odłożyłem drewniany szpikulec na talerz. - No... to można potestować twoją zabawkę... - mruknąłem. - Przypomnij mi jeszcze, w którą stronę mam iść po te kretoszczury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 - Kretoszczury możesz znaleźć na całych pustkowiach, lecz dużo jest ich w kanałach przy supermarkecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 - Wskażesz mi drogę do kanałów? - spytałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 - Wychodzisz z miasta i kierujesz się na północ. To tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 - Dzięki zatem - odparłem. - No to się widzimy po robocie... Wyszedłem następnie ze sklepu i zacząłem iść we wskazanym kierunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 Udałeś się w stronę wyjścia z miasta i zauważyłeś przy nim szeryfa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts