Syrenka Katherine Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Skoro wszyscy mamy umrzeć, to czemu by nie zrobić tego z przytupem? ^^ Jak dla mnie fajny by był deszcz czystego kwasu na przemian z deszczem krwi i Armageddonem, anioły z mieczami łażące po ulicach, przerażenie, a na koniec Karol Strasburger walnie jakiś fajny suchar... A wy? Jaki przewidujecie koniec świata? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Ja bym chciał apolakipse zombie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 19, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2012 Nie kręcą mnie zombie, ot, zwykłe umarlaki, które bezmyślnie łażą i żrą mózgi, ale co kto woli :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skutalu Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Kwas?! Wiesz jak to by bolało? @_@ Aż mnie ciarki przeszły... Nie mam zdania co do tego tematu, jednak wiem jedno: DERPY ALWAYS DERP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 No ale wiesz... sam fakt survivalu i zabijania zombie To by było fajne ale jak kto woli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 19, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2012 Ale jak już umierać, to z przytupem Może zniosłabym ten ból ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skutalu Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Ale jak już umierać, to z przytupem Może zniosłabym ten ból ^^ Kath... kiedy obleje cię kwas to nie zdołasz przytupnąć, chyba że z bólu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Jak dla mnie mogła by to być inwazja Armii Equestriańskiej, robiąca porządek z rządzącymi, niegodziwcami (cóż za słowo ) i naszymi mózgami. A "realistyczna" wersja? Pęknięcia tektoniczne, cała kula Ziemska usiana uskokami, rowami, magma wypływająca spod naruszonych płyt. ...I Tybet wygrywa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 19, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2012 No ale wiesz... sam fakt survivalu i zabijania zombie To by było fajne ale jak kto woli Kiedyś mi się śniło, że łamałam kręgosłup zombiakowi... <3 Podczas apokalipsy zombie wpadłabym do kolegi (jest niezłym łucznikiem), on by strzelał, a ja cięłabym nożem kuchennym i tłukła patelnią na oślep ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Oh - dla mnie wspaniałą apokalipsą byłby częściowy rozpad warstwy ozonowej. To było by wspaniałe. Pożary, powietrze dosłownie płonące na wietrze. Wulkany, burze wywołane zmianami atmosferycznymi. Wyobraźcie sobie tą furie Matki Natury... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 19, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2012 Kath... kiedy obleje cię kwas to nie zdołasz przytupnąć, chyba że z bólu Fajnie Magma i pęknięcia mogą być ^^ Płonące powietrze? ALE FAJNIE Bardzo kreatywnie, panie Zegarku ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 W czasach, kiedy miałem sny, moja kreatywność nie pozwalała mi spać. W snach Czas płynie inaczej. I miałem cała wieczność na przeżywanie różnych apokalips. Rozrywany na strzępy, spalany, unicestwiany tysiącem czynników. Uwierz mi, potrafię naprawdę barwnie opowiedzieć koniec świata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 19, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2012 W czasach, kiedy miałem sny, moja kreatywność nie pozwalała mi spać. W snach Czas płynie inaczej. I miałem cała wieczność na przeżywanie różnych apokalips. Rozrywany na strzępy, spalany, unicestwiany tysiącem czynników. Uwierz mi, potrafię naprawdę barwnie opowiedzieć koniec świata. Mogłeś mi odpalić trochę tej kreatywności. Od jakichś 2-3 lat nie miałam koszmaru, po którym nie mogłam zasnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Dzień Końca Świata wg Cygnusa (uwaga, zawiera śladowe ilości wiary, ateiści rejdżujący i gimbusy proszone są o pominięcie tego posta). 1. Nic się nie dzieje. 2. Wysiadam przy Instytucie Historycznym jak zwykle. 3. Spóźniam się na wykład. 4. Wchodzę a tu... Jezus. 5. Dialog. - O BOŻE! O BOŻE! - *chichot* - JEZUS!!! :O - No to Ja. - Al... al... - Już wyjaśniam. To koniec świata. - Ooo, a więc jednak? - Ano ^^ - Czyli umrzemy wszyscy? - Właściwie już umarliście. - *rozejrzenie po sali, wszyscy tak bardzo martwi, zerk pod swoje nogi - martwy Cygnus* - To już? - A czego się spodziewałeś, Jakubie? - Chyba właśnie tego. - Dobra, tak tu będziemy stać czy może... Wbijasz na chatę? - o..O - Znaczy się nie wiem, może nie chcesz... - Prowadź! 6. Wszyscy są szczęśliwi. Na widok ateistów Jezus robi facepalma i każe im wejść do Nieba. WSZYSCY są w Niebie. Szelmy i mendy jeszcze wcześniej pracują kilka wieków, a potem wszyscy żyjemy sobie wszyscy w wiecznej szczęśliwości. 7. ??? 8. PROFIT! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 19, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2012 Apokalipsa wg. Nie-Całkiem-Świętego Cygnusa. Słodkie i prawdopodobne /)*3*(\ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Spadające, płonące Walentajny, nikt by tego nie przeżył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poppi Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Okej, wersja Cygnusa jest o wiele lepsza i mniej przerażająca niż deszcz kwasu czy płonące powietrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 19, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2012 Nie lepsza, po prostu sympatyczniejsza i mniej bolesna : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Mogłeś mi odpalić trochę tej kreatywności. Od jakichś 2-3 lat nie miałam koszmaru, po którym nie mogłam zasnąć. Chcesz koszmaru? Nic trudnego! -najedz się przed snem, -wypij dużo napojów gazowanych (może być piwo, ale możliwy po prostu porąbany sen), -nawal się czekolady, -zagraj w slendera, amnesia, f.e.a.r. -zrób to wszystko ze świadomością tego, że masz przesrane Efekt gwarantowany Co do apokalipsy... Chciałbym jak każdy inny zombie apokalipsę, byłoby to najciekawsze. Ale najbardziej prawdopodobna według mnie jest kolejna wojna światowa (masowe zrzuty bomb atomowych). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Moja wymarzona Apokalipsa - wchodzę na youtube, sprawdzam ilość widzów i widzę magiczną liczbę 180. A tak na serio to pewnie poszedłbym się z kolegami napić kilku browarów/drinków/innych cudów alkoholowych(niepotrzebne skreślić) xD Ale najlepsza Apokalipsa by była, gdyby kucyki z MLP pojawiły się w naszym świecie i go rozwaliły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 19, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2012 Panie Puchałkastyczny, zeżarcie czekolady przed snem to kapitalny pomysł, aczkolwiek niestrawności to niezbyt fajna rzecz w środku nocy ;( Może po prostu obejrzę Supernatural. A kij z prawdopodobnościami, popuść wodze fantazji! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellie Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Moja wymarzona apokalipsa? Zstąpienie Discorda XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Ja bym chciał apolakipse zombie ja też :DDDD przygotuje już strzelbę i możemy bawić się w the walking dead :DDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Moja wymarzona apokalipsa to inwazja podmieńców.... mimo że pewnie bym zginą wiedziałbym że kucyki istnieją... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 wiej - też bym chciał taką inwazję, ale preferowałbym kucyki, które przeniosą nas do Equestrii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się